מידע האמרת חלבון / תיבול חנקן / Amino Spiking

AminoShop

משתמש קבוע
1,205
1,382
נק' מוניטין:
3,548
1,205
1,382

קבצים מצורפים

• AMINO SPIKING.png
    AMINO SPIKING.png
    KB 63.6 · צפיות: 352
  • ronnie-coleman-pro-antium-nutrition.png
    ronnie-coleman-pro-antium-nutrition.png
    KB 61.1 · צפיות: 365
  • IMG_5045.jpg
    IMG_5045.jpg
    KB 93.4 · צפיות: 384
  • ronnie coleman.jpg
    ronnie coleman.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 332
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה עם אקסטרים? איך הם?

נראה לי שיהיה הכי קל לומר אם תפרסם תצלום של התוית.

אני אתמול בדקתי את החלבון של סייטק שיש לי ויש במרכיבים דברים מדאיגים. לא יודע אם הם משקרים לגבי כמות החלבון לסקופ, אבל זה בהחלט מדאיג

התלונה נגד Giant Sports Nutrition טוענת שבסקופ שמכיל כביכול 27 גרם נמצאו 12 גרם חלבון בלבד... חברה אחרת מהרשימה, Body Fortress, שינתה בינתיים את התוית (מבחינה משפטית זה כמעט כמו להודות באשמה, לא? כנראה הם מתכונים להגיע להסדר). חברה שאינה מופיעה ברשימה, Inner armour, נתבעת אף היא ולפי כתב התביעה הם הצהירו על 50 גרם חלבון בסקופ בשעה שהיו שם כ-19 גרם בלבד (אגב, התוית שלהם אמנם מצהירה על המון חלבון אבל גם על המון גלוטמין כך שצרכנים מבינים אמורים לא להכשל איתם. רוב הצרכנים, כמובן, אינם כאלה. בכתב ההגנה שלהם הם טוענים בחוצפה שהם לקחו בחשבון גם את החלבון מהחלב שהלקוח יוסיף לאבקה - אבל זה מפי השמועה, לא ראיתי את כתב ההגנה).
Nitro Peak, גם הם לא מהרשימה, מצהירים על 24 גרם ולמעשה נמצאו רק קצת פחות מ 13.

למרות הממצאים העגומים האלה כדאי לזכור שלא כל הגשת תביעה מוצדקת, ולפעמים קשה לדעת אם לא מדובר בתביעות שווא של מתחרים.

גילוי נאות: עזרתי לאמינושופ בניסוח ההודעה על האמרת החלבון.

קבצים מצורפים

• upload_2015-7-21_10-41-57.png
    upload_2015-7-21_10-41-57.png
    KB 14.6 · צפיות: 179
נערך לאחרונה:
לגבי סייטק:

כך נראתה האריזה עד לפני שנה וקצת
scitec_100_whey_protein.jpg

כך נראית האריזה היום
scitec_100_whey_protein.png

שימו לב להבדל בכיתוב
באתר שלהם הם שמים כוכבית על ה100% חלבון עם הערה שהכוונה היא שכלל החלבון באבקה מגיע ממי גבינה.
הם גם לא מכחישים שהם מוסיפים תערובת חומצות אמינו (על היעילות שלהם אפשר להתווכח).

הם גם לא מכחישים שהם מוסיפים תערובת חומצות אמינו (על היעילות שלהם אפשר להתווכח).
נשאר לבדוק אם זאת "העשרה" או "האמרה", אבל, לכל הרוחות, הצרכן לא רוצה להיות כימאי, הוא רוצה לקנות אבקה טובה וללכת להתאמן. אגב, תזכורת: סייטק זאת החברה שעל חלק מהקריאטין שלהם נכתב שהוא בעל ערך קלורי גבוה מאד (והעסק האישי שלי איתם הוא שהם לא טרחו לענות לי כששאלתי אותם בעניין, וכך גם היצרן בספרד).

נשאר לבדוק אם זאת "העשרה" או "האמרה"
100% Whey Protein has more added ingredients: an “Amino Acid Matrix” provides extra amino acids, namely Taurine and L-Glutamine. L-Glutamine is the most abundant free amino acid in human blood.

העשרת חשבון הבנק 😁

אבל, לכל הרוחות, הצרכן לא רוצה להיות כימאי, הוא רוצה לקנות אבקה טובה וללכת להתאמן
Amen!

לגבי סייטק:

כך נראתה האריזה עד לפני שנה וקצת
צפה בקובץ המצורף 28123

כך נראית האריזה היום
צפה בקובץ המצורף 28124

שימו לב להבדל בכיתוב
באתר שלהם הם שמים כוכבית על ה100% חלבון עם הערה שהכוונה היא שכלל החלבון באבקה מגיע ממי גבינה.
אז תמשיך להשתמש בסאייטקס או לא?... 😃
אני משתמש בה. ברור לי שיש "איכותיות" ממנה, אבל היא טעימה, מתערבבת בקלות וזולה.
יתכן שמבוצע אמינו ספייקינג (לא זר לי מן הסתם) בסאייטקס, אולי תיסוף או כלום ויתכן שבאותן "איכותיות" (רוצה לאמר "סופר-יקרות") לא, כך או אחרת מאותן "איכותיות" מצאתי את עצמי בעיקר מחטב את הכיס 😆
צריכת החלבון שלי גבוהה ואני לא אעמוד בה ללא תיסוף, אבל למעט מקרים בהם נמכר זבל אמיתי אני לא נוטה לייחס לספייקינג/העשרה (רע/טוב...?) חשיבות עליונה (או לסוג החלבון: מי-גבינה, קזאין, ביצה...).

אז תמשיך להשתמש בסאייטקס או לא?... 😃

בטוח שפחות ממה שמשתמש שהיום.
אני לא יודע אם כמות החלבון החסר (אם בכלל) משנה דרסטית את המאזן הקלורי (אני כרגע בחיטוב...). אני מניח שלא, אבל בהחלט עשה לי חשק לחשוב על סט אפ לבדוק את זה בעצמי או לנצל קשרים במעבדת מזון מקומית.

אגב, בבית יש אספקה (יחסית) סדירה של אבקת חלבון מחו"ל אז הכיס עוד שפוי.

מה שכן, אין טוב מסייטק להכנת פנקיקים על בסיס אבקת חלבון ושיבולת שועל.

בטוח שפחות ממה שמשתמש שהיום.
אני לא יודע אם כמות החלבון החסר (אם בכלל) משנה דרסטית את המאזן הקלורי (אני כרגע בחיטוב...). אני מניח שלא, אבל בהחלט עשה לי חשק לחשוב על סט אפ לבדוק את זה בעצמי או לנצל קשרים במעבדת מזון מקומית.

אגב, בבית יש אספקה (יחסית) סדירה של אבקת חלבון מחו"ל אז הכיס עוד שפוי.

מה שכן, אין טוב מסייטק להכנת פנקיקים על בסיס אבקת חלבון ושיבולת שועל.
למאזן החלבון היומי הוא בוודאי קשור, אלא שחיטוב או לא, מדובר בתיסוף. מרבית החלבון נצרוך מהאוכל ובחלקו הקטן קיימת סטייה... 😃
בנוגע לפנקייק, הכנתי באופן סטנדרטי ותיספתי בסאייטקס וניל (גם כך מוסיפים תמצית וניל...). אחד מביצועי הפנקייק הטובים לדברי הילדים (אכלתי את רוב הפאנקייקס 😆)
(אני כרגע בחיטוב...).
תנחומיי 😭

• פותח/ת השרשור
מה עם אקסטרים? איך הם?

בגדול הם עוברים את הבדיקה הראשונית, לא נראת שם שום תוספת חיצונית. הבעיה במוצרים הישראלים היא אחרת, ברגע שהיצרן אישר את המוצר מי מבטיח לך שהוא ימשיך להיות בדיוק כמו הדוגמא שהוגשה למשרד הבריאות. בעבר לקחנו כמה פחים לבדיקה, כולם יצאו בסדר, הבעיה שאין אף אחד שמפקח. במקרה של אקסטרים אני מכיר את המשווק ואף ברמה החברית, הוא דואג בעצמו כל הזמן לבדוק את איכיות היצור ומכניס בעצמו לבדיקה כל כמה זמן לוודא שהיצור של זומר קפה תקין. אנשים צריכים להבין, יש מוצרים שעולים יותר ולא סתם, מי גבינה זה לא זול, בדיקות איכות זה לא זול, בדיקות צד שלישי וכו

חברים, פונים אליי המון בפרטי עם שאלות כמו האם האבקה הזאת בסדר, בקרוב נצלם סרטון מסודר עם הדיאטן של הרשת שיתן לך הסבר איך תוכלו לבצע בעצמכם בדיקה. במאמר הקצר, העלנו נקודות לתשומת ליבכם, יש חברות אמינות שאפילו נלחמות באמינו ספייקינג, דימטייז יצאו בקמפיין מאוד אגרסיבי כנגד כל החברות, מי שמכיר הברנש מטייגר ספורט שמצלם את עצמו מעביר ביקורות למוצרים ומקריא תוצאות של בדיקות מעבדה, שיחפש את הסרטון האחרון שלו, דימטייז שכנועו אותו לבצע בדיקות פרופיל חומצות אמינו לכמה חברות, הבעיה שהבחור פחד לקבל תביעה אבל כולם נדהמו לגלות שיש המון חברות בחול עושות את זה ואפילו בצורה מוגזמת. הרשימה שהוא פרסם לא שונה משלנו, אבל יפה לראות שיש חברות שנלחמות בתופעה.
כל הרעיון של חברת bpi הוא בעצם להביא אבקת חלבון שמבוצעים עליה בדיקות כל הזמן, לקנות חלבון עם ביטוח.

עד שנפרסם את הסרטון שלנו בעברית, אתם יכולים להריץ חיפוש ביוטיוב עם המילה amino spiking מבטיח לכם שתמצאו לא קצת.

• פותח/ת השרשור
ספיציפית לגבי vpx המקרה היה שונה, היבואן נתקע עם הסחורה כי לא ידע לשווק אותה, הוא חיסל את המלאים כדי לממש את הכסף.

בגלל זה חשדתי לגבי הVPX לא פעם אחת..
תסתכל על המחירים שלהם בחו"ל. הם לא זולים בכלל, הם עולים כמו החברות הגדולות ואפילו יותר. להסתכל על מחירים בארץ לא ממש נותן משהו כי המחיר פה משקף רק כמה היבואן/החנות רוצה להרוויח עליך.

מאמר מעולה !!!
התבאסתי לגלות שגם האבקה שלי עברה אמינו ספייק איזו 93 של אולטמייט.
מתי ה bpi מגיע ? ואם יש מבצע על דימטייז ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית