מידע פרווירון

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!!
הייתי שמח לקבל מידע בקשר לחומר הנ"ל.
יש לציין שעברתי כל המידע בפורום וגם חיפשתי חומר ברשת ואני עדיין לא נעול על מה הפרווירון יעיל.
יש לי מספר שאלות ואשמח למידע :
1. האם הפרווירון ( יש לציין שהוא נמכר כתרופת מרשם בארץ) הוא תרופה או סטרואיד?
2. האם יעיל למסה או לחיטוב?
3. האם הפרווירון יעיל בתקופת חיטוב עם חומרים כגון קלן + T3?
4. האם צריכים לשלב איתו חומר בסיס ואז PCT אחריו?
תודה לעונים
@Tom
@יניב ריז

שלום!!!
יש לציין שעברתי כל המידע בפורום וגם חיפשתי חומר ברשת ואני עדיין לא נעול על מה הפרווירון יעיל.
תודה לעונים
@Tom
@יניב ריז
חומר מעולה! חזק ביותר
בעיקר למסה

שלום!!!
תודה לעונים
@Tom
@יניב ריז

פרווירון הוא ככה קצת לכל דבר.
אביסלה מונע ארומטיזיציה של טסט לאסטרוגן.
אביסלה נקשר ל-SHBG ומשחרר טסט זמין.
אביסלה אנדרוגני.

הוא יעיל לטיפול בעליית אסטרוגן על סייקלים של 500 טסט בשבוע, מעל זה כבר תצטרך ארימידקס או טמוקסי.

הוא לבדו לא משבית ציר, ולא מצריך PCT.

הוא אנבולי ברמה של כמעט 0.

הוא עשוי לעזור לחשק מיני ירוד בסייקל.

• פותח/ת השרשור
פרווירון הוא ככה קצת לכל דבר.
אביסלה מונע ארומטיזיציה של טסט לאסטרוגן.
אביסלה נקשר ל-SHBG ומשחרר טסט זמין.
אביסלה אנדרוגני.

הוא יעיל לטיפול בעליית אסטרוגן על סייקלים של 500 טסט בשבוע, מעל זה כבר תצטרך ארימידקס או טמוקסי.

הוא לבדו לא משבית ציר, ולא מצריך PCT.

הוא אנבולי ברמה של כמעט 0.

הוא עשוי לעזור לחשק מיני ירוד בסייקל.
הוא יכול לסייע במובן מסוים בסייקל חיטוב עם קלן או t3?
ושוב תודה 😃

1-3 כדורים ביום, לא מכיר ממש מגבלת זמן בנטילה שלו.
כן כדאי בשימוש ממושך לוודא תפקודי כבד, אבל לא מעבר לזה, וזה גם ממש אקסטרה בטיחות.

הוא יעיל לטיפול בעליית אסטרוגן על סייקלים של 500 טסט בשבוע, מעל זה כבר תצטרך ארימידקס או טמוקסי
סייקל אחרון השתמשתי לראשונה בפרווירון. 625 מג טסט, 400 מג ננדרולון ו- 100 מג פרווירון.
מטרת השימוש היה מאבק בעליית האסטרוגן (אני mars ואני ג'ינופוב). כנער היה לי ג'ינו, ואל אף שעם השנים הוא התמתן, עדיין נותרה ריקמת שד מעט בולטת (למרות שאני היחיד שכניראה שם לב לכך..). אני מוכן להישבע שתוך כדי השימוש בפרווירון ריקמת השד התמתנה עוד יותר.
סייקל הבא מינון הטסט יעלה ל- 750 מג, וכמו כן יכלול גם טרן. נוכח העובדה שהמינון הטסט הוא מעל 500 מג, והטרן הוא אנדרוגני (כך שתוספת פרווירון תהפוך את הסייקל למאוד אנדרוגני), על מה היית ממליץ במקרה הזה, ארימידקס או נולבה?

פרווירון הוא למעשה אנדרוגן טהור. התרומה שיתן בחיטוב היא עקיפה ושולית לעומת מידת האנדרוגניות שתתווסף ומכאן שמאוד רצוי לוותר עליו ככל שניתן וביחוד אם אין בו שימוש לאיזון אנבוליות יתרה.

להלן סקירה מהנעוצים:
https://www.lbs.co.il/threads/57813/

• פותח/ת השרשור
פרווירון הוא למעשה אנדרוגן טהור. התרומה שיתן בחיטוב היא עקיפה ושולית לעומת מידת האנדרוגניות שתתווסף ומכאן שמאוד רצוי לוותר עליו ככל שניתן וביחוד אם אין בו שימוש לאיזון אנבוליות יתרה.

להלן סקירה מהנעוצים:
https://www.lbs.co.il/threads/57813/
אוקי, עכשיו טיפה מבולבל 😃
אם הפרווירון מעלה את הטסט החופשי , זה לא אמור לסייע בהיבט של החיטוב ?
האם אנוואר בשילוב של פרווירון ללא חומר בסיס בסייקל חיטוב של קלן + t3, יהיה יעיל?

נערך לאחרונה:
תופעות הלוואי בפרווירון שואפות כמעט לאפס. ככה שמבחינת סיכונים כמעט שאין.
פרווירון הוא אנדרוגן טהור ולכן יעלה הסיכון מתופעות לוואי אנדרוגניות. כך שאני לא יודע למה אתה קורא סיכון, או שאולי אתה מבטל חלק מהסיכונים משום שהחלטת שאתה חסין מולם.
פרווירון כמו נגזרות DHT רבות עלול להביא לעלייה בטסט החופשי בזכות פעולתו על ה-SHBG כמו גם להפחית רמות אסטרוגן במידה מועטה. מצד שני הוא אינו מסוגל להביא לידי ביטוי את היחס האנבולי המוגדר עבורו ולמעשה אינו תורם ישירות לעלייה במסת שריר.
אילו היית מחליט לבצע סייקל מאוד אנבולי, תוספת פרווירון היתה הולמת, משום שזו הסיבה היחידה שבעטיה ראוי להוסיף פרווירון- האנדרוגניות שלו.

• פותח/ת השרשור
פרווירון הוא אנדרוגן טהור ולכן יעלה הסיכון מתופעות לוואי אנדרוגניות. כך שאני לא יודע למה אתה קורא סיכון, או שאולי אתה מבטל חלק מהסיכונים משום שהחלטת שאתה חסין מולם.
פרווירון כמו נגזרות DHT רבות עלול להביא לעלייה בטסט החופשי בזכות פעולתו על ה-SHBG כמו גם להפחית רמות אסטרוגן במידה מועטה. מצד שני הוא אינו מסוגל להביא לידי ביטוי את היחס האנבולי המוגדר עבורו ולמעשה אינו תורם ישירות לעלייה במסת שריר.
אילו היית מחליט לבצע סייקל מאוד אנבולי, תוספת פרווירון היתה הולמת, משום שזו הסיבה היחידה שבעטיה ראוי להוסיף פרווירון- האנדרוגניות שלו.
100%, הבנתי בנושא הנ"ל.
האם פרווירון בשילוב אנאבר ללא חומר בסיס יהיה יעיל? מדבר על סייקל חיטוב עם קלן ו t3.
ושוב תודה 😃

100%, הבנתי בנושא הנ"ל.
האם פרווירון בשילוב אנאבר ללא חומר בסיס יהיה יעיל? מדבר על סייקל חיטוב עם קלן ו t3.
ושוב תודה 😃
שוב, אנאבר סולו במינונים גבוהים יתן תוצאות לא רעות בכלל. T3 מצד שני, זקוק להרבה יותר מאנאבר בכדי שלא לפגוע במסת השריר. קלן הוא קלן ופרווירון די מיותר.

• פותח/ת השרשור
שוב, אנאבר סולו במינונים גבוהים יתן תוצאות לא רעות בכלל. T3 מצד שני, זקוק להרבה יותר מאנאבר בכדי שלא לפגוע במסת השריר. קלן הוא קלן ופרווירון די מיותר.
תודה רבה על התשובות, חזק ואמץ!!

@Tom
סייקל אחרון השתמשתי לראשונה בפרווירון. 625 מג טסט, 400 מג ננדרולון ו- 100 מג פרווירון.
מטרת השימוש היה מאבק בעליית האסטרוגן (אני mars ואני ג'ינופוב). כנער היה לי ג'ינו, ואל אף שעם השנים הוא התמתן, עדיין נותרה ריקמת שד מעט בולטת (למרות שאני היחיד שכניראה שם לב לכך..). אני מוכן להישבע שתוך כדי השימוש בפרווירון ריקמת השד התמתנה עוד יותר.
סייקל הבא מינון הטסט יעלה ל- 750 מג, ויצורף גם טרן. נוכח העובדה שמינון הטסט הוא מעל 500 מג, והטרן הוא אנדרוגני (כך שתוספת פרווירון תהפוך את הסייקל למאוד אנדרוגני), על מה היית ממליץ במקרה הזה, ארימידקס או נולבה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית