פואם רולר, עד איזה רמת כאב להגיע?

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
מגיע לרמות כאב די גבוהות (כמעט בלתי נסבל), זה תקין או שאני גורם לעצמי נזק ?
בנוסף אשמח להמלצה איך לעבוד על איזור השוקיים שריר פלוס צד פנימי, כרגע אני עובד עם כדור טניס אבל זה קצת מעצבן.
תודה מראש
@yonizarkh

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה, אבל זה לא ממש עוזר.
אין לי בעיה להכאיב לעצמי כשצריך ואפילו גם כשלא צריך, אם זה מועיל.
וזה מה שאני שואל בעצם.

זה כואב מאוד אבל כמובן שזה צריך להעשות במידה והדרגה כדי לא לגרום נזק. הרעיון הוא לעסות בסבבים כשבכל פעם העיסוי עמוק יותר.
באזורים שלא נוח להשתמש בגליל אני משתמשת גם במערוך.. יש גם סוג שאפשר להכניס לפריזר ואז זה בכלל חגיגה.
😵

זה כואב מאוד אבל כמובן שזה צריך להעשות במידה והדרגה כדי לא לגרום נזק. הרעיון הוא לעסות בסבבים כשבכל פעם העיסוי עמוק יותר.
באזורים שלא נוח להשתמש בגליל אני משתמשת גם במערוך.. יש גם סוג שאפשר להכניס לפריזר ואז זה בכלל חגיגה.
😵

וואי וואי מרטין.... את לא יודעת לאן זרקת את הדמיון שלי...
בעצם...
את כן יודעת.. שתהיי בריאה.

לשאלת tvr
לאט לאט, זה מועיל מאוד. בייחוד ירכים יכאבו, אבל זה שווה את זה.

😵
that's what she said

אני קצת הפסקתי להשתמש בזה, וגם לאט לאט הורדתי את התדירות שאני נותן את זה לחלק מהמתאמנים שלי, לא ראיתי ממש שיפור עם ובלי, מרגיש קצת חזר תועלת.
לפעמים עושה קצת על הגב העליון כי הוא תמיד נוקשה.

אם אתה לא תפוס, זה לא עוזר, וגם לא כואב.
אם אתה תפוס, זה כואב, ועוזר.
או שאתה יכול לבקש ממישהו שידרוך עלי כשאתה מתגלגל...

רק לי זה בקושי כואב ? :/
אין דבר כזה. אתה פשוט לא יודע להשתמש בו. נקודה.
כעיסוי לגב זה נחמד וזהו אבל לארבע ראשי (אנכית ועוד יותר אפקית) זה עינויי!

אני בדיוק אתמול הזמנתי אחד.
אתם עושים אחרי\לפני אימון? עוברים על כל הגוף או פשוט מה שאתם מאמנים באותו יום\מה שתפוס?

רק לי זה בקושי כואב ? :/
גם לי זה לא מזיז כל כך, התרגלתי. אבל אני לעולם נראה לי לא אצליח לגרום לכך שלא יכאב להתגלגל על הקוואדס. סבל טהור
תעבור לראמבל
שמישהו יסביר לי למה זה נהיה אופנתי להתגלגל על הדברים האלה במשך שעה לפני האימון.
כי זה יעיל. שעה ? לא. 5 דקות ? כן

הפלג גוף התחתון כואב מאוד בהתחלה, האזורים הכואבים ביותר הם לרוב הIT BAND(צד הירך החיצוני) והquadriceps, מי שעומד הרבה ירגיש כאבי תופת גם באזור אמצע התאומים(למעשה זה האזור שנמצא בו החיבור של הsoleus

עם הזמן הכאב שוכך

נ.ב-עריכה:
פואם רולר לא מחליף עיסוי רקמות עמוק/טיפול זהה לרקמת השריר בידי איש מקצוע אחת לכמה שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית