הוריד 123KG ונשאר עם עור, כל הכבוד לו!

חייב ניתוח.. זה עצוב שהגוף נראה ככה לצערי.

אוי זה נורא.. הוא חייב ניתוח.
אי אפשר לחיות עם כזה גוף..

הוא חייב ניתוח
כן. הבעיה היא שניתוח מהסוג שהוא צריך הוא לא עניין קטן. אגב, אני עם עודפי עור הרבה פחות מרשימים ודווקא מאד גאה בהם, כאילו הם מדליה שקיבלתי על הקטנת הכרס (שאף פעם לא היתה ממש גדולה, אבל מסתבר שהיתה גדולה מספיק כדי למתוח את העור). בידיים ובחזה אין לי שום עודפים.

(למה אני חושב שזה מעניין מישהו? אין לי מושג)

כן. הבעיה היא שניתוח מהסוג שהוא צריך הוא לא עניין קטן. אגב, אני עם עודפי עור הרבה פחות מרשימים ודווקא מאד גאה בהם, כאילו הם מדליה שקיבלתי על הקטנת הכרס (שאף פעם לא היתה ממש גדולה, אבל מסתבר שהיתה גדולה מספיק כדי למתוח את העור). בידיים ובחזה אין לי שום עודפים.

אכן "מדליה" ואכן ראוי להערכה.

וואו, זה נראה כ"כ רע שאני לא בטוח אם לא עדיף היה להישאר שמן.

חייב ניתוח.. זה עצוב שהגוף נראה ככה לצערי.

אוי זה נורא.. הוא חייב ניתוח.
אי אפשר לחיות עם כזה גוף..

וואו, זה נראה כ"כ רע שאני לא בטוח אם לא עדיף היה להישאר שמן.

אתם בטוחים ?? מה עדיף לו, להיות 123 קילו יותר עם סיכון למחלות לב והתקפים או להיות כמו עכשיו, לעבור ניתוח ( למרות שהוא קשה ) ואז לחיות כבן אדם בריא.

אתם בטוחים ?? מה עדיף לו, להיות 123 קילו יותר עם סיכון למחלות לב והתקפים או להיות כמו עכשיו, לעבור ניתוח ( למרות שהוא קשה ) ואז לחיות כבן אדם בריא.
לא אמרתי כלום על הדיאטה שעשה, ההיפך. מצדיע לו

לא אמרתי מה עדיף... אמרתי שאם הוא ירד כבר אז חובה ניתוח.. לטובתו האישית. זה לפחות מה שאני הייתי עושה, אפילו שם על זה 10 אלף שקל או כמה שזה לא עולה

לא אמרתי מה עדיף... אמרתי שאם הוא ירד כבר אז חובה ניתוח.. לטובתו האישית. זה לפחות מה שאני הייתי עושה, אפילו שם על זה 10 אלף שקל או כמה שזה לא עולה
הבעיה היא אחרי הניתוח, אסור להיחשף לשמש הרבה זמן ויש צלקות.
מי שראה את "יורדים בגדול" בטח שם לב שבשלב מסויים הם מתחילים להצטלם עם חולצות. זאת הסיבה.
הזכרת לי שפעם בלרדת בגדול היה מישהו שעף יחסית בשלב מוקדם בתוכנית ושבסוף העונה ראו את כולם שוב הוא ירד רק 8 קילו מתחילת התהליך.
Super FAIL.

זה מעניין דווקא לא מעט פה, ישר כוח!!

דרך אגב חוב לראק @incin

זה מעניין דווקא לא מעט פה, ישר כוח!!

דרך אגב חוב לראק @incin

אני מבין שאתה חושב שזה מצחיק לתייג אותי על כל דבר ולכתוב "חוב לראק", אם לא תכבד את הראק הראק לא יכבד אותך.

עכשיו, תן לי רק לחפש...איפה פטיש הבאנים שלי...אה! הנה הוא!

glass-hammer-af.jpg

להתראות חבר! 🕴

@incin[/QUOTE]
חוב לראק
אני מבין שאתה חושב שזה מצחיק לתייג אותי על כל דבר ולכתוב "חוב לראק", אם לא תכבד את הראק הראק לא יכבד אותך.

עכשיו, תן לי רק לחפש...איפה פטיש הבאנים שלי...אה! הנה הוא!

glass-hammer-af.jpg

להתראות חבר! 🕴
עניין אותי לראות מי יאבד סבלנות קודם.
אני או אתה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית