עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מתמוסס קצת יותר טוב במים כך שיש פחות הרגשה שאתה שותה חול. זה כל ההבדל, תעשה את השיקול שלך אם זה שווה לך כסף. מה שכן חשוב זה לוודא שמדובר בתוצרת Creapure.למה כתוב את המייקרונייזד הזה ואם זה משנה משהו ?
ARO הם לא תוצרת CREAPUREזה מתמוסס קצת יותר טוב במים כך שיש פחות הרגשה שאתה שותה חול. זה כל ההבדל, תעשה את השיקול שלך אם זה שווה לך כסף. מה שכן חשוב זה לוודא שמדובר בתוצרת Creapure.
הקריאטין שאתה קונה לא מיוצר ב ARO או בכל שם מותג שאתה מכיר, אלא בחברות ספורות בעולם שמייצרות אותו, בעוד השאר בעיקר אורזים אותו ומדביקים מדבקה יפה. היצרנית הטובה היא חברה גרמנית בשם, ניחשת!מה זה אומר Creapure
ARO הוא מותג ספורט של וי-טה קו-סט.אני רוצה לקנות קריאטין מונו של חברת Aro. קודם כל, האם אתם ממליצים עליו?
ודבר שני, בגב הקופסא רשום Creatine monoyhytrid (micronized
רציתי לדעת למה כתוב את המייקרונייזד הזה ואם זה משנה משהו ?
שמע בסופו של דבר זאת החלטה שלך איפה להשקיע. אומרים לך ששיטת יצור אחת בטוחה יותר.אבל מה כל כך משנה? קריאטין מיקרונייזד זה אותו דבר בתכלס קריאטין זה קריאטין
זה באמת לא "כל כך משנה", אבל אם קראת את התשובה הקודמת שלי אני לא מבין מה אתה שואל.אבל מה כל כך משנה?