שוקולד דל קלוריות שמצעיר את עור הפנים

איך מלכתחילה לא הוסיפו סטיביה במקום סוכר???
כל הקלוריות הן מהסוכר ולא מהקקאו.

אני לא אתפלא אם המחיר של השוקולד הזה יהיה כפול

• פותח/ת השרשור
איך מלכתחילה לא הוסיפו סטיביה במקום סוכר???
כל הקלוריות הן מהסוכר ולא מהקקאו.

אני לא אתפלא אם המחיר של השוקולד הזה יהיה כפול
יש הרבה קלוריות בחמאת הקקאו שיש בה שומן ששמים בשוקולד (האיכותי, לא החרא שנקרא שוקולד חלב - ששם מכניסים שומן אחר כלשהו)

לגבי מחיר, אני אהמר על משולש עד מרובע.

נערך לאחרונה:
יש הרבה קלוריות בחמאת הקקאו שיש בה שומן ששמים בשוקולד (האיכותי, לא החרא שנקרא שוקולד חלב - ששם מכניסים שומן אחר כלשהו)

לגבי מחיר, אני אהמר על משולש עד מרובע.
הבנתי שאין הרבה קלוריות בשוקולד 99% קקאו או איך שלא קוראים לו..

• פותח/ת השרשור
ראשית ממש לא דל קלוריות: 507 קק"ל ל-100ג'.
מבט ברשימת הרכיבים של המוצר לא הופך אותו למיוחד כלל.

בתור אחד שנוהג לאכול באופן יומי/קבוע שוקולד Lindt של 85% עד 99%, אני יוכל לומר לך שהרכיבים זהים לחלוטין. אין פה שום תוספת של נוגדי חמצון. מדובר במינון הטבעי.

• פותח/ת השרשור
ראשית ממש לא דל קלוריות: 507 קק"ל ל-100ג'.
מבט ברשימת הרכיבים של המוצר לא הופך אותו למיוחד כלל.

בתור אחד שנוהג לאכול באופן יומי/קבוע שוקולד Lindt של 85% עד 99%, אני יוכל לומר לך שהרכיבים זהים לחלוטין. אין פה שום תוספת של נוגדי חמצון. מדובר במינון הטבעי.
איפה מצאת את הרכיבים שלו? תראה!
החברה דווקא טוענת שיש בו הרבה יותר נוגדי חמצון משוקולד רגיל.

איפה מצאת את הרכיבים שלו? תראה!
החברה דווקא טוענת שיש בו הרבה יותר נוגדי חמצון משוקולד רגיל.

נכון, כאשר "שוקולד רגיל" הוא שוקולד חלב או כזה שמכיל עד כ-50% מוצקי קקאו.

בבקשה, למרות שזה די פשוט להשיג חחח:
http://www.esthechoc.com/

• פותח/ת השרשור
נכון, כאשר "שוקולד רגיל" הוא שוקולד חלב או כזה שמכיל עד כ-50% מוצקי קקאו.
http://www.esthechoc.com/
תודה.
דווקא יש שם נוגד חימצון: astaxanthin- שהוא קרטנואיד.
ומשתמשים באבקת קקאו דלת שומן.
אם זה טעים וגם טוב לעור, אין סיבה לא לאכול אותו. אלא אם כן הוא יקר באופן מוגזם. 🍿

תודה.
דווקא יש שם נוגד חימצון: astaxanthin- שהוא קרטנואיד.
ומשתמשים באבקת קקאו דלת שומן.
אם זה טעים וגם טוב לעור, אין סיבה לא לאכול אותו. אלא אם כן הוא יקר באופן מוגזם. 🍿
ומה נראה לך?

• פותח/ת השרשור
בקיצור, אני מעדיף את המוצר המלא ולא את המוצר הדל. קרי, ללא אבקת קקאו דלת-שומן, אלא עם שומן ברמה טבעית.
לא נתקלתי בהרבה גברים שמוטרדים מהזדקנות העור. אז אני מבינה אותך. 😛 דווקא בעיני זה יתרון, וגם האריזה הנפרדת של המנות, שעוזר להמנע מלאכול את כל החבילה. וזה גם נראה יפה.

לא נתקלתי בהרבה גברים שמוטרדים מהזדקנות העור. אז אני מבינה אותך. 😛 דווקא בעיני זה יתרון, וגם האריזה הנפרדת של המנות, שעוזר להמנע מלאכול את כל החבילה. וזה גם נראה יפה.
צודקת, זה אכן נראה יפה ואסטתי.
אשמח אם תקני לי בתור מתנה ליום ההולדת

• פותח/ת השרשור
מצחיק שהרכיב הראשון ב"שוקולד פרה" 60% זה סוכר ואנשים אשכרה בטוחים שזה בריא כי רשום "שוקולד מריר".
השוקולדים שכן נטולי זבל פשוט לא שווים את המחיר

אנחנו קונים בדרך כלל cacao nibs(גושי קקאו טהור בלי סוכר ותוספות) ו/או אבקת קקאו טהורה, מוסיפים קצת סוכר קוקוס(אינדקס גליקמי 35 לעומת 60 בסוכר רגיל) וטעם שרוצים(קליפת תפוז/אגוז טחון וכו') מערבבים בבישול זריז ולמקרר, מקבלים שוקולד של 90% בערך שמספיק אחרי 30-40 גרם(גם משביע וגם טעים ואין רצון לאכול יותר כי אחוז השומן גבוה)
כמובן שאפשר גם להכין גרסה חלבית, אבל אני פחות מתחבר.

• פותח/ת השרשור
אנחנו קונים בדרך כלל cacao nibs(גושי קקאו טהור בלי סוכר ותוספות) ו/או אבקת קקאו טהורה, מוסיפים קצת סוכר קוקוס(אינדקס גליקמי 35 לעומת 60 בסוכר רגיל) וטעם שרוצים(קליפת תפוז/אגוז טחון וכו') מערבבים בבישול זריז ולמקרר, מקבלים שוקולד של 90% בערך שמספיק אחרי 30-40 גרם(גם משביע וגם מספק)
רעיון מעניין, אם כי בתור אדם שאין לו כוח וזמן להכין אפילו מרק ירקות, אני בספק שאתחיל להתעסק עם דברים כאלה.

רעיון מעניין, אם כי בתור אדם שאין לו כוח וזמן להכין אפילו מרק ירקות, אני בספק שאתחיל להתעסק עם דברים כאלה.

כן יש קצת השקעה, אבל בתור אדם שלא אוהב מתוקים זה הפינוק שלי, מה גם שאני והבת זוג אוהבים להכין.

העלות של המצרכים לקילו שוקולד בערך 26 דולר(או 10 שקל ל100 גרם) כששוקולדים שווי ערך בארץ שנחשבים שוקולדי "בוטיק" נעים בין 24-35 שקל ל100 גרם.
מדובר בחסכון כלכלי נטו.

זה אחד מהמקרים שבו כדאי לבדוק אם יש עוד עדויות על העניין מקבוצות אחרות ולא תלויות. נוגדי חמצון לא נחשבים היום למועילים כמו פעם וזה מוזר שיש המלצה דווקא לסוג מאוד מסוים של שוקולד.

וגם אם כן, מה הבעיה להמנע מקמטים? כשנשים יפסיקו לנקות את העור בצורה אובססיבית וללכת לים בלי קרם הגנה ולהשתזף בפנים הן יסבלו הרבה פחות מקמטים. חלק גדול מנוגדי החימצון שעוזרים למנוע קמטים בעצם מנטרלים נזקים שנגרמים מהשמש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית