עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה חובה ביחד עם הקפאין?חובה - קריאטין 5 גרם
כשכתבתי חובה, התכוונתי לכך שחייב לקחת קריאטין. לאו דווקא לפני אימון.למה חובה ביחד עם הקפאין?
יש אפקט שלדעתך מקבילים כשהם נספגים ביחד?
אגב,
שכחת L-Tyrosin.
מאריך את משך השפעת הקפאין בכחצי מזמן הפעולה המורגש שלו.
הכי הרבה שהרגשתי את הקיק מהקפאין היה ל 40 דק גג.כשכתבתי חובה, התכוונתי לכך שחייב לקחת קריאטין. לאו דווקא לפני אימון.
לגבי ל-טירוזין, פחות כדאי. השפעה של קפאין מורגשת כחצי שעה אחרי הנטילה למשך 2-3 שעות. בהנחה והאימון מתבצע במסגרת הזמן הזו, לא מוצא לנכון להוסיף ל-טירוזין.
אני לא צורך קפאין משום מקור, פרט לכדורי קפאין לפני אימון.הכי הרבה שהרגשתי את הקיק מהקפאין היה ל 40 דק גג.
אבל לפי מה שאני יודע אתה לא מחסידי הקפה נכון? אז הגיוני שאצלך זה יהיה יותר אפקטיבי.
אצל מי שלא עושה סייקלים של שימוש בקפאין למשל, הטירוזין יכול להיות מועיל באימונים עצימיים של שעה וחצי-שעתיים
בדיוק למה שהתכוונתי.אני לא צורך קפאין משום מקור, פרט לכדורי קפאין לפני אימון.
אני משתדל לעשות הפסקה של שבועיים לפחות על כל חודשיים של שימוש רצוף
ול-טירוזין מאריך את משך השפעת הקפאין, אל לא את עוצמת ההשפעה. לכן אני מוצא שזה די מיותר לתסף בו, כל עוד מסגרת האימון היא עד שעתיים לערך
קפאין מגיע בכדורים.זרימת דם טובה יש לי מהחומרים האנבולים חחח
בקשר לקראטין
לא נראה לי שצריך כי אני בחיטוב אז פחות יהיה מורגש
נשים את כל המרכיבים ננסה
ובקשר לקפאין
זה בא באבקה גם?
כמה מינון מכל הדברים שאמרתם
ובשביל הטעם אני שם מהאקסטנד שיש לי טיפה
תגידו לי מה דעתכם
הדבר לא נכון. קפאין לא פוגע באפקט הקריאטין. וגם להיפך.תקנו אותי אם אני טועה אבל הבנתי שקפאין פוגע באפקט של הקריאטין..
בגלל זה מי שלוקח בד"כ לוקח קריאטין אחרי האימון ואת הקפאין לפני
אם כך לא כדאי להוציא את הכסף על ל-ציטרולין.זרימת דם טובה יש לי מהחומרים האנבולים חחח
בקשר לקראטין
לא נראה לי שצריך כי אני בחיטוב אז פחות יהיה מורגש
נשים את כל המרכיבים ננסה
ובקשר לקפאין
זה בא באבקה גם?
כמה מינון מכל הדברים שאמרתם
ובשביל הטעם אני שם מהאקסטנד שיש לי טיפה
תגידו לי מה דעתכם
למה לא סיטרולין מאלט?הדבר לא נכון. קפאין לא פוגע באפקט הקריאטין. וגם להיפך.
אם כך לא כדאי להוציא את הכסף על ל-ציטרולין.
רק שתדע שאני מכיר כמה אנשים שמשתמשים באנאבוליים וגם מתספים בל-ציטרולין, ומדווחים על פאמפ לא נורמלי. XD
צריך יותר ציטרולין מאלט כדי לקבל את האפקט של ל-ציטרוליןלמה לא סיטרולין מאלט?
אבל המאלט עוזר לספיגה, אז תקח 6 גרם במקום 5 כזה ביג דיל?צריך יותר ציטרולין מאלט כדי לקבל את האפקט של ל-ציטרולין
יחס שווה בין מאלט לנגזרת L יהיה 1:2 לטובת ה-L. כל 2 גרם מאלט יתן אפקט של גרם אחד נגזרת L.אבל המאלט עוזר לספיגה, אז תקח 6 גרם במקום 5 כזה ביג דיל?
יש הרבה הבדל במחירים ביניהם?יחס שווה בין מאלט לנגזרת L יהיה 1:2 לטובת ה-L. כל 2 גרם מאלט יתן אפקט של גרם אחד נגזרת L.
לגבי ספיגה, הבנתי שזה די זניח.
תעשה חישוב אישי, מה שנוח לך.
תבדוק באתרים מחול. אני לא זוכר. מזמן לא הזמנתי את המוצריש הרבה הבדל במחירים ביניהם?