עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אני על אח"ש דיי גבוהה. לא? על כמה בערך אני?למה לעזעזל אתה מחטב? אתה חייב לעלות מסת שריר והרבה
זה לא משנה, אתה מאוד נוזלי ואין לך מסת שריר, בכלל. אתה צריך להיכנס למסה ולעבוד נכון, תפחית בכמות פחמימות ואתה תהיה הרבה יותר 'מוצק', אתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מאשר איך שתראה על אחוז שומן נמוך ללא מסת שרירכי אני על אח"ש דיי גבוהה. לא? על כמה בערך אני?
סתם להדגיש, לא הייתי לפני במסה. התחלתי ישר מחיטוב.זה לא משנה, אתה מאוד נוזלי ואין לך מסת שריר, בכלל. אתה צריך להיכנס למסה ולעבוד נכון, תפחית בכמות פחמימות ואתה תהיה הרבה יותר 'מוצק', אתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מאשר איך שתראה על אחוז שומן נמוך ללא מסת שריר
לא, זה לא ג'ינו. זה פשוט שומן שהתצטבר באיזור הפטמה..זה אני או שיש לך ג'ינו?
אז אתה אומר להתחיל כמה שמהר כבר מסה נקייה? וכמה בערך נראלך א"ש אני?אתה לא על אחוז שומן גבוה, וזה באמת לא משנה..
תתחיל להתאמן כמו ששחר המליץ לך ואתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מלחטב עוד עד לאפס מסת שריר (מבחינה ויזואלית) ואז להתחיל שוב.
אתה בגיל שבו ההורמונים משתוללים ואתה יכול לתעל אותם לטובתך אז אודרוב.. תתחיל מסה!
אגב מה אתה אומר על להתחיל SS במצבי?אתה לא על אחוז שומן גבוה, וזה באמת לא משנה..
תתחיל להתאמן כמו ששחר המליץ לך ואתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מלחטב עוד עד לאפס מסת שריר (מבחינה ויזואלית) ואז להתחיל שוב.
אתה בגיל שבו ההורמונים משתוללים ואתה יכול לתעל אותם לטובתך אז אודרוב.. תתחיל מסה!
אז אתה אומר להתחיל כמה שמהר כבר מסה נקייה? וכמה בערך נראלך א"ש אני?
אגב מה אתה אומר על להתחיל SS במצבי?
אתה חושב שזאת ירידה יפה (של כמעט חודש) של בערך 5-7% אח"ש? (אני מדבר לגביי מה שכבר עשיתי, הייתי הרבה יותר שמן)לא יודע.. אולי 15-16 קשה להבין כי אין תמונות צד או גב
אבל כן וכן. תתחיל מסה 😃
פלוס קלורי של 200-300 כהתחלה, בהדרגה אתה תעלה..אתה תרגיש שאתה זקוק עם הזמן ליותר קלוריות.
אין לי מושג מה זה אומר לרדת ב 5-7 א.ש...אתה חושב שזאת ירידה יפה (של כמעט חודש) של בערך 5-7% אח"ש? (אני מדבר לגביי מה שכבר עשיתי, הייתי הרבה יותר שמן)
לא מדדתי בכלל האמת 😛אין לי מושג מה זה אומר לרדת ב 5-7 א.ש...
דבר איתי במספרים
אז תפסיק להתעסק בקקי ותירשם למכון כושר 😃לא מדדתי בכלל האמת 😛
כרגע לא יכול :/ כי כבר טחנתי את אמא שלי החודש מכסף ואני צריך לחכות לחודש הבא כנראה :Sאז תפסיק להתעסק בקקי ותירשם למכון כושר 😃
אתה כל הזמן מדבר על מה שהיה.. תשכח מזה.
כשתתחיל SS תתחיל תזונה מסודרת ותישקל כמו שצריך ויהיה בסדר!
בהצלחה 😃כרגע לא יכול :/ כי כבר טחנתי את אמא שלי החודש מכסף ואני צריך לחכות לחודש הבא כנראה :S
טוב מקסימום אני יחפש לחלק איזשהו פליירים אני ירוויח 300-400 שקל ואני ארשם לחודש הראשון לפחות ומאז אמא שלי תשלים
אתה אומר לתת שנה ברצף במסה יהיה טוב? אני חושב שבאמצע אני יחתוך לחיטוב אחרי איזשהו חצי שנה ככה.. מה אתה חושב? (אם אני יילך על נקי. מצטער שאני חופר בנתיים אין לי ממש מה לעשות גם חחחחחחחחחחחח)בהצלחה 😃
אתה טוחן כאן מים, אני באמת רוצה לעזור ולייעץ כמה שיותר מניסיוני האישי..אתה אומר לתת שנה ברצף במסה יהיה טוב? אני חושב שבאמצע אני יחתוך לחיטוב אחרי איזשהו חצי שנה ככה.. מה אתה חושב? (אם אני יילך על נקי. מצטער שאני חופר בנתיים אין לי ממש מה לעשות גם חחחחחחחחחחחח)
חחח סבבה אחי 😃אתה טוחן כאן מים, אני באמת רוצה לעזור ולייעץ כמה שיותר מניסיוני האישי..
אבל אתה ממש טוחן מים.. חוץ מלאחל לך בהצלחה ולבקש שתפתח לוג כשתתחיל SS ותפרט בו את התפריט שלך אין לי ממש דרך לעזור לך עוד או להוסיף משהו שלא אמרתי מקודם.
מצטער 🙁
אל תיעלב.