VABEN + MAGNESIUM = חלומות פסיכודליים

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
בגלל שאתמול לקחתי 400 מ"ג קפאין ב 7 בערך (אימון מאוחר) לא הצלחתי להירדם..
אז אחרי המגנזיום הרגיל שאני לוקח בכל לילה לפני השינה, לקחתי 10 מ"ג ואבן (כדור פסיכיאטרי שרושמים אותו לאנשים עם נדודי שינה בין היתר כי הוא מרגיע ומרדים).

התעוררתי פעמיים בלילה, מזיע בצורה נוראית, ובכל החלומות הרגשתי כאילו אני על טריפ שלא נגמר. 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬

אם אי פעם מישהו ירצה לקחת כדור הרגעה כלשהו, אל תשלבו אותו עם מגנזיום.
אלא אם אתם בקטע של טריפים בחלומות 👏

נ.ב

חוויה לא (!!) טובה.

שלא יתקבל הרושם המוטעה חח

• פותח/ת השרשור
כן, וביחד עם אבץ בכלל.
אבל תאמין לי.. אלה לא היו הזויים.
אלה היו מבעיתים.

אפילו לסטלנים.

אני מספיק לי רק אבץ בשביל חלומות מוזרים וויזואלים.. אם אני מוסיף מגנזיום אני בכלל מתעופף

פעם לקחתי טיפות מרגיעות + סומנדרין gh + מגנזיום + אבץ. חלמתי על זה שאני הולך בעולם, הכל אדום והרוס, דם, גופות. אנסתי כמה גופות ואז הן התעוררו לחיים, כיווצו את הבייגלה ותלשו לי את שמוליק. התעוררתי בנוזל דביק לבן. סך הכל כרגיל.

שלושה חודשים על גרם וחצי טרן (טבעי לא מבעלי חיים). בונדרמין + מגנזיום + מלטונין. ער כל הלילה. מסתכל על התיקרה וחושב על האימון של מחר.
מה עשיתם ממגנזיום.

פעם לקחתי טיפות מרגיעות + סומנדרין gh + מגנזיום + אבץ. חלמתי על זה שאני הולך בעולם, הכל אדום והרוס, דם, גופות. אנסתי כמה גופות ואז הן התעוררו לחיים, כיווצו את הבייגלה ותלשו לי את שמוליק. התעוררתי בנוזל דביק לבן. סך הכל כרגיל.
"בטל מעקב נושא"

• פותח/ת השרשור
שלושה חודשים על גרם וחצי טרן (טבעי לא מבעלי חיים). בונדרמין + מגנזיום + מלטונין. ער כל הלילה. מסתכל על התיקרה וחושב על האימון של מחר.
מה עשיתם ממגנזיום.

במקרה שלי הואבן עשה את כל התרגיל.
מגנזיום זה בקטנה.

• פותח/ת השרשור
הדלקת אותי על הואבן.
עזרי שינה זה התחביב שלי. אני אשכרה עושה סייקלים של כדורי שינה.

זה כדור הרגעה פסיכיאטרי, צריך מרשם לזה אחי.
ובכלל, לא להיט כדורים שמתעסקים עם הכימיקלים במוח 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית