ייעוץ Pixy Stix

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
מישהו שמע על המוצר הזה?
זה מקלות סוכר שמספקות דקסטרוז לאחר אימון, תיכננתי לערבב עם השייק בסוף אימון.
Jim stoppani ממליץ לקחת אחרי אימון וקראתי וחקרתי קצת...נשמע מגניב ושווה ניסיון.

נערך לאחרונה:
נשמע לי מבוזבז וחסר משמעות אלא אם כן זה לטעם.

יש סיבה שאתה רוצה להקפיץ את הסוכר ישר אחרי האימון? אני יודע שיש שמועה שזה עוזר להתאוששות אבל יש למישהו ביסוס לזה? אישית לא ראיתי.

מישהו שמע על המוצר הזה?
זה מקלות סוכר שמספקות דקסטרוז לאחר אימון, תיכננתי לערבב עם השייק בסוף אימון.
Jim stoppani ממליץ לקחת אחרי אימון וקראתי וחקרתי קצת...נשמע מגניב ושווה ניסיון.
כמה עולה?
נשמע באמת מיותר

• פותח/ת השרשור
כמה עולה?
נשמע באמת מיותר
אין בארץ...
בaliexpress זה 260$ ל100 יחידות....שבכל יחידה יש איזה 30 מקלות....בקיצור זה לא לבן אדם אחד חחח זה מגיע רק בכמויות מסחריות שם.

יש סיבה שאתה רוצה להקפיץ את הסוכר ישר אחרי האימון? אני יודע שיש שמועה שזה עוזר להתאוששות אבל יש למישהו ביסוס לזה? אישית לא ראיתי.
שמעתי על זה מג'ים סטטופאני, נשמע רעיון טוב...אבל כנראה שאני אלך על 2 דובוני גומי אחרי אימון...גם כיף וגם מועיל לפי מה שהוא אומר

• פותח/ת השרשור

האלטרנטיבה היא דובוני גומי שהשבוע ניסיתי...4 דובונים קטנים אחרי אימון, פשוו גומיגזמה....
הסיבה העיקרית לפי מה שהבנתי זה באמת התאוששות יותר טובה, מוסבר שדקסאטרוז זה הצורה הכי מופשטת של פחממה והיא מגיעה ישר לשריר אחרי אימון (למאגרי הגליקוגן בשריר) ומונע פירוק של שריר.
ג'ים מדגיש שאין ביסוס מדעי אבל זה חא פוגע בכלום אחרי אימון.

האלטרנטיבה היא דובוני גומי שהשבוע ניסיתי...4 דובונים קטנים אחרי אימון, פשוו גומיגזמה....
הסיבה העיקרית לפי מה שהבנתי זה באמת התאוששות יותר טובה, מוסבר שדקסאטרוז זה הצורה הכי מופשטת של פחממה והיא מגיעה ישר לשריר אחרי אימון (למאגרי הגליקוגן בשריר) ומונע פירוק של שריר.

הפסקתי להקשיב לו ברגע שנחשפתי לעמוד הפייסבוק שלו,
אתה מבין שכל מה שהוא עושה זה נטו לחרטט את כולם כדי שיקנו ממנו מוצרים.
ומידי פעם כמה טיפים טובים.

מניח שהכל תאוריה לא מבוססת.כל אחד יכול להחליט אם הוא מאמין או לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית