היי,אני גולש דיי הרבה בפורום אבל רק עכשיו פתחתי את החשבון בכדי לשאול את השאלה.
פרטים:
בן 16 משקל 61 גובה 1.83
אתמול התחלתי להתאמן בחדר כושר בפעם הראשונה אחרי שהתאמנתי הרבה זמן בבית
התאמנתי בידיוק לפי התוכנית אימון שהמדריך בחד"כ הביא לי, היום קמתי עם כאבים עזים וחזקים באמצע היד [ בחיבור בין הזרוע לאמה,מאיפה שלוקחים דם בבדיקת דם ] כל האזור הזה שמה של העורק יש לי כאבים מטורפים,היד לי עקומה פשוט אני לא מצליח ליישר אותה מרוב כאבים,האמה הולכת באלכסון ממש [זה קרה לי רק ביד שמאל,יד ימין גם אבל פחות כואב והיא ישרה] ממה זה יכול לנבוע? אני ממש בקושי מזיז את היד מרוב כאבים.
הלכתי לרופא משפחה והוא שלח אותי לאורטופד דרך מכבי שהתור היחידי אליו בעוד שבועיים ואני לבנתיים עם כאבים חמורים.
אני בנוסף גם לוקחת רייטלין וגם רקוטאן 60 מ"ג ביום אם זה משנה
התוכנית שעשיתי בפעם הראשונה היא:
לחיצת חזה במכונה 5X10 מקסימום משקל
פרפר במכונה 5X20 מינימום משקל
מתח 5 סטים X מקסימום חזרות
מקבילית 5 סטים X מקסימום חזרות
סקוואט 5X15
כפיפת מרפקים 3X15
כפיפת מרפקים פטיש 1X20
פשיטת מרפקים בשכיבה 4X20
לחיצת כתפיים 4X15
כפיפות בטן 3X מקסימום
45 שניות מנוחה בין כל סט וכל תרגיל
האימון עצמו לקח לי שעה וחצי,עשיתי ריצה לפני של 15 דקות וקצת חימום כמו שהמדריך אמר , וששאלתי אותו לגבי זה היום הוא אמר שזה לא קשור לאימון וכנראה לא עשיתי את אחד התרגילים במכונה נכון..אבל אני לא מבין מה הקשר כי את התרגילים במכונה אפשר לעשות רק בדרך אחת וכמו שהוא הראה לי.
מצטער על החפירה ותודה על העזרה מראש.
פרטים:
בן 16 משקל 61 גובה 1.83
אתמול התחלתי להתאמן בחדר כושר בפעם הראשונה אחרי שהתאמנתי הרבה זמן בבית
התאמנתי בידיוק לפי התוכנית אימון שהמדריך בחד"כ הביא לי, היום קמתי עם כאבים עזים וחזקים באמצע היד [ בחיבור בין הזרוע לאמה,מאיפה שלוקחים דם בבדיקת דם ] כל האזור הזה שמה של העורק יש לי כאבים מטורפים,היד לי עקומה פשוט אני לא מצליח ליישר אותה מרוב כאבים,האמה הולכת באלכסון ממש [זה קרה לי רק ביד שמאל,יד ימין גם אבל פחות כואב והיא ישרה] ממה זה יכול לנבוע? אני ממש בקושי מזיז את היד מרוב כאבים.
הלכתי לרופא משפחה והוא שלח אותי לאורטופד דרך מכבי שהתור היחידי אליו בעוד שבועיים ואני לבנתיים עם כאבים חמורים.
אני בנוסף גם לוקחת רייטלין וגם רקוטאן 60 מ"ג ביום אם זה משנה
התוכנית שעשיתי בפעם הראשונה היא:
לחיצת חזה במכונה 5X10 מקסימום משקל
פרפר במכונה 5X20 מינימום משקל
מתח 5 סטים X מקסימום חזרות
מקבילית 5 סטים X מקסימום חזרות
סקוואט 5X15
כפיפת מרפקים 3X15
כפיפת מרפקים פטיש 1X20
פשיטת מרפקים בשכיבה 4X20
לחיצת כתפיים 4X15
כפיפות בטן 3X מקסימום
45 שניות מנוחה בין כל סט וכל תרגיל
האימון עצמו לקח לי שעה וחצי,עשיתי ריצה לפני של 15 דקות וקצת חימום כמו שהמדריך אמר , וששאלתי אותו לגבי זה היום הוא אמר שזה לא קשור לאימון וכנראה לא עשיתי את אחד התרגילים במכונה נכון..אבל אני לא מבין מה הקשר כי את התרגילים במכונה אפשר לעשות רק בדרך אחת וכמו שהוא הראה לי.
מצטער על החפירה ותודה על העזרה מראש.