עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גאווה יהודיתרון ג'רמי
זה frindely spotting 😆אני היחיד ששם לב שמרימים לו את המוט?
בכל אופן, אין ספק שהוא חיה.
אף ספוטר לא נמצא שם כדי לתפוס מוט שנזרק. גם מוט של 100 קילו שהליפטר זרק אתה לא תתפוס. ליפטרים לא אמורים לברוח מתחת למוט כשהם נכשלים כשיש ספוטרים.אבל עם 430 קילו זה די הגיוני לשים ידיים כי אם קורה משהו אתה לא יכול פשוט לתפוס את זה באוויר לא משנה כמה אנשים יש לך שם אז גם אם זה מוסיף כמה קילוגרמים זה לא נורא
עשית לי ת'ערב!בבילדינג דן גרין עדיין מזיין אותו.
דן נראה כמו ת'ור בזמן שהבחור נראה כמו רון ג'רמי קווקזי.
לזה התכוונתיאף ספוטר לא נמצא שם כדי לתפוס מוט שנזרק. גם מוט של 100 קילו שהליפטר זרק אתה לא תתפוס. ליפטרים לא אמורים לברוח מתחת למוט כשהם נכשלים כשיש ספוטרים.
בכשל עם 430 ק"ג של מישהו שבאמת צריך לשים על הגב 430 ק"ג, יש להם בדיוק אותו זמן כמו בכשל עם 100 ק"ג של מישהו שבאמת צריך לשים על הגב 100 ק"ג.לזה התכוונתי
שאי אפשר פשוט לשים ידיים באוויר
צריך לגעת והספוטרים צריכים להיות ערניים ולשים לב כשיש ירידה של המוט ופשוט לעזור לו "לסיים את החזרה" ולהחזיר .....
יש קצת טיפ טיפונת הבדל קטן בין 130 ל-430בכשל עם 430 ק"ג של מישהו שבאמת צריך לשים על הגב 430 ק"ג, יש להם בדיוק אותו זמן כמו בכשל עם 100 ק"ג של מישהו שבאמת צריך לשים על הגב 100 ק"ג.
אם השיא שלו היה 330 ק"ג ולמחרת הוא בא ומנסה 430 ק"ג, אז כן, הם צריכים להיות הרבה יותר "בהיכון" - אבל זה בכל מקרה משקל שלא צריך להיות לו על הגב.
אם הוא נכשל עם 430, הוא יתקע עם המוט ואז המוט יתחיל לרדת (או ישר יתחיל לרדת) בדיוק כמו מישהו שנכשל עם 130, ובאותו קצב.
והם הוסיפו לו המון למוט. הם דחפו כמה שהיה צריך על מנת שהוא יצליח.
אני לא קניתי את הדאבל הזה.
יש גם קצת טיפ טיפה הבדל בין זהיר קודייארוב ובין מישהו שמנסה PR עם 130יש קצת טיפ טיפונת הבדל קטן בין 130 ל-430
איזה נזק יגרם מנפילה של 430? למי? לציוד? לליפטר?נכון שהקצב זהה אבל הנזק שיכול להיגרם מנפילה של 430
מה זה אומר? יש לך סרטון של מישהו שזה קרה לו? מה הworst case scenario?שתילה של הליפטר באדמה
רגע, אבל למה בתחרות שלא ישימו ידיים? אתה רוצה לסכן את כל מי שמסביב בנפילה של 430 קילו? או, חס וחלילה, ב"שתילה של הליפטר באדמה"?בתחרות לא ישימו ידיים וזהו, זה לא תחרות זה סך הכל אימון ככה שזה בסדר שאתה "לא קונה את הדאבל הזה"
מלאניצ'ב עובד בצורה לא בטיחותית? מישהו ראה אותו נשתל באדמה פעם?בסקוואטים של מלאניצ'ב מישהו עוזר ?