Kindle E-reader

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני מתכנן להזמין קינדל בימים הקרובים ויש לי 3 שאלות-
1. אפשרי להעביר לשם PDFים ו-EPUBים מהמחשב? לא יהיו בעיות/נעילה?
2. מה ההבדל בין ה-Paperwhite לגירסה הזולה?
3. כמה הפרסומת מפריעות אם הולכים על הגירסה של Special offers?
אם יש לכם הערות/ביקורות על הקינדל אשמח לשמוע 😃

אם היית משלם מחיר מלא הייתי אומר לך שלדעתי הפיצ'רים של הקינדל לא שווים את המחיר ועדיף לקנות כבר מיני-טאבלט שלא מגביל אותך מבחינת שימושים. אבל זה פחות רלוונטי לפי מה שאתה אומר.

אני מעדיף לקרוא את ה-40-50 ספרים בשנה על המיני-אייפד בלי ה-e-ink ושעדיין יהיה לי אפשרות להשתמש בו לעוד דברים אם אני רוצה.

• פותח/ת השרשור
אם היית משלם מחיר מלא הייתי אומר לך שלדעתי הפיצ'רים של הקינדל לא שווים את המחיר ועדיף לקנות כבר מיני-טאבלט שלא מגביל אותך מבחינת שימושים. אבל זה פחות רלוונטי לפי מה שאתה אומר.

אני מעדיף לקרוא את ה-40-50 ספרים בשנה על המיני-אייפד בלי ה-e-ink ושעדיין יהיה לי אפשרות להשתמש בו לעוד דברים אם אני רוצה.
ה-e-ink עד כדי כך בעייתי? ב-Paperwhite שינו לדור חדש שנקרא carta ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חד, כהה ונוח.
לדברים אחרים יש לי נקסוס 5/לפטופ/מחשב נייח, אני רק צריך משהו נוח לקרוא בו eBooks.

מסכים עם @DMDaniel
רציתי לקנות לחברה קינדל אבל לאחר שיקולים רבים אני מעדיף לקנות טאבלט ב 250 שקלים:
1.הוא כבר בארץ ולא צריך להמתין למשלוח
2.הוא מציג ספרים במלא פורמטים+אופציה לאפליקציות מתאימות
3.הוא מתחבר לטלויזיה בHD

הכוונה הייתה שלא אכפת לי לוותר על "עזרי קריאה" כמו ה-E-ink לטובת פונקציונליות כללית יותר.
וכמו שאמרתי, לטעמי מיני-טאבלט טוב הוא בהחלט מספיק לקריאה. כמו שהמצב כרגע, אלא אם אני במקרה מוצא איזשהו ספר מעניין בחנות, אני עושה את 99% מהקריאה שלי על האייפד מיני וזה הרבה יותר נוח מספר רגיל.

בדיוק מכרתי את שלי לפני כמה ימים באיביי.

1. אפשרי להעביר לשם PDFים ו-EPUBים מהמחשב? לא יהיו בעיות/נעילה?
לא, אתה צריך לעשות convert או לשים על המכשיר מערכת הפעלה צד ג׳ (עובד בד״כ כ Dual Boot)

ה paperwhite עם סוללה חזקה יותר ומסך טוב יותר לקריאה

3. כמה הפרסומת מפריעות אם הולכים על הגירסה של Special offers?
לא ממש מפריעות

• פותח/ת השרשור
מסכים עם @DMDaniel
רציתי לקנות לחברה קינדל אבל לאחר שיקולים רבים אני מעדיף לקנות טאבלט ב 250 שקלים:
1.הוא כבר בארץ ולא צריך להמתין למשלוח
2.הוא מציג ספרים במלא פורמטים+אופציה לאפליקציות מתאימות
3.הוא מתחבר לטלויזיה בHD
אין לי צורך בדברים האלה. המשלוח יקח 7-10 ימים מקסימום, בשביל אפליקציות יש לי פלטפורמות אחרות, ואין לי שום צורך בטלוויזיה.
החלק הכי חשוב זה שהקינדל יעלה לי בסביבות ה-10-20 דולר כולל משלוח.
הכוונה הייתה שלא אכפת לי לוותר על "עזרי קריאה" כמו ה-E-ink לטובת פונקציונליות כללית יותר.
וכמו שאמרתי, לטעמי מיני-טאבלט טוב הוא בהחלט מספיק לקריאה. כמו שהמצב כרגע, אלא אם אני במקרה מוצא איזשהו ספר מעניין בחנות, אני עושה את 99% מהקריאה שלי על האייפד מיני וזה הרבה יותר נוח מספר רגיל.
הבנתי, כל עוד לא יהיו בעיות עם להעביר PDFים חינמים מהמחשב אני אלך על הקינדל. תודה 😃
בדיוק מכרתי את שלי לפני כמה ימים באיביי.

לא, אתה צריך לעשות convert או לשים על המכשיר מערכת הפעלה צד ג׳ (עובד בד״כ כ Dual Boot)

ה paperwhite עם סוללה חזקה יותר ומסך טוב יותר לקריאה

לא ממש מפריעות
אז מה זה? במידה ואני עושה convert ל-azw זה יאפשר לי להעביר?

לא ממש מכיר את זה. יצא לי לקרוא 5 ספרים על הקינדל והעפתי אותו. המעבר בין העמודים עשה לי תסמונות של אפילפסיה

• פותח/ת השרשור
לא ממש מכיר את זה. יצא לי לקרוא 5 ספרים על הקינדל והעפתי אותו. המעבר בין העמודים עשה לי תסמונות של אפילפסיה
הכוונה שהעמודים קצרים מדי?
במה אתה משתמש במקום?

הכוונה שהעמודים קצרים מדי?
במה אתה משתמש במקום?
כל פעם שאתה עובר עמוד זה עושה כמו ״פלאש״ מעצבן. אולי בגרסאות החדשות שיפרו את זה, לי היה Paperwhite גרסה הראשונה.
אני משתמש בלפטופ וקורא PDFים. אני לא קורא on the go אלא בספרייה/בבית ככה שאני לא צריך טאבלט/Reader

• פותח/ת השרשור
כל פעם שאתה עובר עמוד זה עושה כמו ״פלאש״ מעצבן. אולי בגרסאות החדשות שיפרו את זה, לי היה Paperwhite גרסה הראשונה.
אני משתמש בלפטופ וקורא PDFים. אני לא קורא on the go אלא בספרייה/בבית ככה שאני לא צריך טאבלט/Reader
אישית לא נוח לי לקרוא ממחשב/לפטופ, הרבה יותר נוח לי ספר רגיל.
לפי מה שכתוב פה:
http://www.amazon.com/forum/kindle?_encoding=UTF8&cdForum=Fx1D7SY3BVSESG&cdThread=Tx39LEX8D6YIBLW
דווקא אפשר לסדר את זה.
אם אפשר להעביר קבצים (ולפי מה שראיתי אפשר, להעביר לazw זה לא ביג דיל) אז המכשיר יתאים. ראיתי שמתרגלים להבהוב וגם אפשר כנראה לסדר אותו.
יש עוד איזו בעיה עם המכשיר?

אין לי צורך בדברים האלה. המשלוח יקח 7-10 ימים מקסימום, בשביל אפליקציות יש לי פלטפורמות אחרות, ואין לי שום צורך בטלוויזיה.
החלק הכי חשוב זה שהקינדל יעלה לי בסביבות ה-10-20 דולר כולל משלוח.

הבנתי, כל עוד לא יהיו בעיות עם להעביר PDFים חינמים מהמחשב אני אלך על הקינדל. תודה 😃

אז מה זה? במידה ואני עושה convert ל-azw זה יאפשר לי להעביר?
20 דולר:81zq:דולר
יש סיכוי שאתה יכול להשיג שניים ושאני אקנה ממך אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית