הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבועיים בחיטוב הערכת אחוז שומן

omerbar97

משתמש מתחיל
18
3
נק' מוניטין:
50
18
3
אני כבר בדיאטה חודשיים וחצי בהתחלה הייתי עושה רק אירובי וירדתי הרבה במסת שריר ורק לפני שבועיים חזרתי להתאמן כמו שצריך מישהו יכול להגיד לי כמה אחוז שומן הייתי בערך וכמה אני עכשיו ?
לפני:
Screenshot_2014-08-19-13-30-19.png Screenshot_2014-07-28-17-53-13.png

וזה לאחר חודשיים וחצי:
Screenshot_2014-09-20-10-10-24.png Screenshot_2014-09-20-10-48-33.png
תודה רבה !

מסכים עם מה שנאמר, היית האזור ה20 עכשיו 14-15

• פותח/ת השרשור
מסכים עם מה שנאמר, היית האזור ה20 עכשיו 14-15
סבבה תגיד רגע באיזה שלב בערך מתחילים לראות ממש את שרירי הבטן אני עובד על בטן 3 פעמיים בשבוע 3 סטים וכ12 חזרות
כאילו עוד כמה אחוזים יש לי להוריד כדי שיראו אותם?

סבבה תגיד רגע באיזה שלב בערך מתחילים לראות ממש את שרירי הבטן אני עובד על בטן 3 פעמיים בשבוע 3 סטים וכ12 חזרות
כאילו עוד כמה אחוזים יש לי להוריד כדי שיראו אותם?
ב12 כבר תתחיל לראות אותם, וב10 תראה הכי טוב, אבל לא בטוח שכדאי לך להגיע לזה מאחר ואין לך עדיין מספיק מסת שריר יכול ליהיות ששווה לך להמשיך עוד קצת לאזור ה12-13 ולהתחיל מסה, בסוף החיטוב הבא כבר יהיה לך יותר קל להגיע לקוביות 😃

עבודה על בטן לא בהכרח מגדילה את שרירי הבטן, איך נראת שאר התוכנית שלך? (סקוואט? דדליפט?)

• פותח/ת השרשור
ב12 כבר תתחיל לראות אותם, וב10 תראה הכי טוב, אבל לא בטוח שכדאי לך להגיע לזה מאחר ואין לך עדיין מספיק מסת שריר יכול ליהיות ששווה לך להמשיך עוד קצת לאזור ה12-13 ולהתחיל מסה, בסוף החיטוב הבא כבר יהיה לך יותר קל להגיע לקוביות 😃

עבודה על בטן לא בהכרח מגדילה את שרירי הבטן, איך נראת שאר התוכנית שלך? (סקוואט? דדליפט?)
יש לי סקוואט ודדליפט תודה! אפשר לדעת איזה עבודות כן מגידלות את שרירי הבטן ?

עבודות כן מגידלות את שרירי הבטן ?
אתה יכול לעבוד עם ab wheel יש עליו מאמר בפורטל "דדליפט של שרירי הבטן"
בעקרון עבודה של סקוואט ודדליפט חזקים עובדת מספיק ואין צורך לבודד את שרירי הבטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית