עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי אבל אתה יכול להגיד לי כמה אחוז שומן הייתי לפני שהתחלתי וכמה אחוז שומן אני עכשיואיזה יופי....המשך כך 😃
בדוק אחי? נראה לי שאני קצת יותר אם הייתי ב 13-14 הייתי מתחיל לראות קצת קוביותהיית כ20, עכשיו אתה בערך 13-14
סבבה תגיד רגע באיזה שלב בערך מתחילים לראות ממש את שרירי הבטן אני עובד על בטן 3 פעמיים בשבוע 3 סטים וכ12 חזרותמסכים עם מה שנאמר, היית האזור ה20 עכשיו 14-15
ב12 כבר תתחיל לראות אותם, וב10 תראה הכי טוב, אבל לא בטוח שכדאי לך להגיע לזה מאחר ואין לך עדיין מספיק מסת שריר יכול ליהיות ששווה לך להמשיך עוד קצת לאזור ה12-13 ולהתחיל מסה, בסוף החיטוב הבא כבר יהיה לך יותר קל להגיע לקוביות 😃סבבה תגיד רגע באיזה שלב בערך מתחילים לראות ממש את שרירי הבטן אני עובד על בטן 3 פעמיים בשבוע 3 סטים וכ12 חזרות
כאילו עוד כמה אחוזים יש לי להוריד כדי שיראו אותם?
יש לי סקוואט ודדליפט תודה! אפשר לדעת איזה עבודות כן מגידלות את שרירי הבטן ?ב12 כבר תתחיל לראות אותם, וב10 תראה הכי טוב, אבל לא בטוח שכדאי לך להגיע לזה מאחר ואין לך עדיין מספיק מסת שריר יכול ליהיות ששווה לך להמשיך עוד קצת לאזור ה12-13 ולהתחיל מסה, בסוף החיטוב הבא כבר יהיה לך יותר קל להגיע לקוביות 😃
עבודה על בטן לא בהכרח מגדילה את שרירי הבטן, איך נראת שאר התוכנית שלך? (סקוואט? דדליפט?)
אתה יכול לעבוד עם ab wheel יש עליו מאמר בפורטל "דדליפט של שרירי הבטן"עבודות כן מגידלות את שרירי הבטן ?