דיון רוצה להתחיל דל פחמימה

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
קיצר ידע יש לי והכל אני מסתדר מצוין

הבעיה היחידה שאני תלמיד ואני בדל פחמימה בפעמים הקודמות הייתי :

עצבני , לא רגוע , לא מרוכז בכלל , דכאון רצח , חלומות רעים (?) , אי שקט .. , הרבה פעמים לא הרגשתי טוב

קיצר חרא של דבר

אבל WHO CARES אני רוצה לסיים תחיטוב ולהוריד מ 120 פחמימה ל 50 ולהוסיף אירובי

מכיוון שלגוף לוקח להיכנס לקיטוזיס 12-10 יום בערך ? אני לא חושב שאני אצליח ללמוד ככה ...

השאלה שלי היא מה אתם מציעים לעשות ? יש מצב לדחוף את זה איפשהוא בין החגים ? מישהוא פה גם בדילמה שלי ?

עצבני , לא רגוע , לא מרוכז בכלל , דכאון רצח , חלומות רעים (?) , אי שקט .. , הרבה פעמים לא הרגשתי טוב
נשמע שדל פחמימה זה לא בשבילך, אני אישית על דל פחמימה הייתי בידיוק ההפך ממה שכתבת כאן. (חוץ מהעובדה שגוועתי ברעב)

אבל WHO CARES אני רוצה לסיים תחיטוב ולהוריד מ 120 פחמימה ל 50 ולהוסיף אירובי
לאן אתה ממהר?

על כמה א.ש אתה כרגע?

• פותח/ת השרשור
אני תקוע בחיטוב רגיל על 14% בערך ולא יורד משמה .. אני גם תקוע במשקל גוף אבל עזוב. אני על 1600 ביום

אני רוצה להתחיל כבר דל כדי לסיים תחיטוב הזה מהר באלי לרדת כבר ל 12 .. אם דל זה לא יהיה סיפור קשה

בשביל לרדת ל12% אתה מוכן להרגיש חרא ולפגוע בלימודים? מה הלחץ על דל? אפשר לרדת לאחוז שומן הזה , באותה מהירה, עם 100-150 גרם פחמימה ולהרגיש טוב

• פותח/ת השרשור
בשביל לרדת ל12% אתה מוכן להרגיש חרא ולפגוע בלימודים? מה הלחץ על דל? אפשר לרדת לאחוז שומן הזה , באותה מהירה, עם 100-150 גרם פחמימה ולהרגיש טוב
ממש לא.. אי פשר לרדת עם 150 פחמימה ל 12 א"ש באותה מהירות של דל.. אתה בכלל וכתב מנסיון ? כי אני בדקתי את זה על עצמי

התנסתי בשני סוגי החיטוב ואני יודע שדל פחמימה הוא יותר מהיר בשבילי .. הבעיה איפה אני מכניס את זה בין החגים

ממש לא.. אי פשר לרדת עם 150 פחמימה ל 12 א"ש באותה מהירות של דל.. אתה בכלל וכתב מנסיון ? כי אני בדקתי את זה על עצמי

התנסתי בשני סוגי החיטוב ואני יודע שדל פחמימה הוא יותר מהיר בשבילי .. הבעיה איפה אני מכניס את זה בין החגים

זה שירדת מהר בדיאטה מסויימת לווא דווקא אומר שהיא טובה מאחרת , יותר קל לרדת שאתה נמצא באחוזי שומן גבוהים אבל שמגיעים לנמוכים התהליך תמיד נהיה איטי יותר. לא משנה אם זה דל או רגיל.
דבר שני אם בדקת את זה וזה מה שמתאים לך , תעשה את זה אני לא מבין מה קשור החגים? או שיש לך משמעת עצמית או שלא זה בעצם המפתח לדיאטה במיוחד דיאטה תובענית כמו דל פחמימה אז לא תאכל פחמימה בחגים, ביג דיל...

אבל מה אני מבין

• פותח/ת השרשור
זה שירדת מהר בדיאטה מסויימת לווא דווקא אומר שהיא טובה מאחרת , יותר קל לרדת שאתה נמצא באחוזי שומן גבוהים אבל שמגיעים לנמוכים התהליך תמיד נהיה איטי יותר. לא משנה אם זה דל או רגיל.
דבר שני אם בדקת את זה וזה מה שמתאים לך , תעשה את זה אני לא מבין מה קשור החגים? או שיש לך משמעת עצמית או שלא זה בעצם המפתח לדיאטה במיוחד דיאטה תובענית כמו דל פחמימה אז לא תאכל פחמימה בחגים, ביג דיל...

אבל מה אני מבין
משמעת עצמית יש לי , לא נשבר בדיאטה .. אחרי כל כך הרבה פעמים שנשברתי אני כבר לא מתגרה ממתוק והשיט הזה

הבעיה שאני לא יהיה מרוכז ואני יהיה עצבני ובבית ספר זה לא הלך ביחד אני אולי אחכה לסוכות או משהוא

אם לא תיהיה ברירה אני אמשיך בחיטוב רגיל ואוסיף אירובי בוקר + אחרי אימון לזירוז התהליך

לאן אתה ממהר? מה הלחץ?

אם אתה טוען שדל פחמימה יותר טוב בשבילך כי ניסית - אז תעשה, בהתאם לפרוטוקול וכמו שצריך לעשות.

אם יש "תופעות לוואי" כתוצאה מהדל פחמימה וזה בא על חשבון דברים אחרים בחיים, אז תעשה את השיקול שלך אם כן או לא.

אין נוסחת קסם, פשוט תתמיד ותעבוד לפי תפריט + אימונים כהקפדה ואז תראה ירידה לאחוזי שומן נמוכים.

למרות שאני לא מבין למה אתה כ"כ להוט לרדת מתחת ל14%, אבל ניחא..

אני אישית דוגל בדל פחמימה כשנתקעים, כמו שבמקרה שלך.. גם עליי זה עובד טוב יותר, אבל רוב החיטוב אני מעדיף כמות פחמימות סבירה. מה לעשות, דל פחמימה זה לא כיף.

משמעת עצמית יש לי , לא נשבר בדיאטה .. אחרי כל כך הרבה פעמים שנשברתי אני כבר לא מתגרה ממתוק והשיט הזה

הבעיה שאני לא יהיה מרוכז ואני יהיה עצבני ובבית ספר זה לא הלך ביחד אני אולי אחכה לסוכות או משהוא

אם לא תיהיה ברירה אני אמשיך בחיטוב רגיל ואוסיף אירובי בוקר + אחרי אימון לזירוז התהליך

זה מה שהצעתי מלכתחילה, אבל מה אני מבין

• פותח/ת השרשור
לאן אתה ממהר? מה הלחץ?

אם אתה טוען שדל פחמימה יותר טוב בשבילך כי ניסית - אז תעשה, בהתאם לפרוטוקול וכמו שצריך לעשות.

אם יש "תופעות לוואי" כתוצאה מהדל פחמימה וזה בא על חשבון דברים אחרים בחיים, אז תעשה את השיקול שלך אם כן או לא.

אין נוסחת קסם, פשוט תתמיד ותעבוד לפי תפריט + אימונים כהקפדה ואז תראה ירידה לאחוזי שומן נמוכים.

למרות שאני לא מבין למה אתה כ"כ להוט לרדת מתחת ל14%, אבל ניחא..

אני אישית דוגל בדל פחמימה כשנתקעים, כמו שבמקרה שלך.. גם עליי זה עובד טוב יותר, אבל רוב החיטוב אני מעדיף כמות פחמימות סבירה. מה לעשות, דל פחמימה זה לא כיף.
טוב החלטתי ללכת על דל פחמימה .. מקסימום בבית ספר יהיה קצת קשה לשבועיים שלוש הקרובים
זה מה שהצעתי מלכתחילה, אבל מה אני מבין
מה נעלבת ? לא אמרתי שאתה לא מבין. אתה פשוט טעית לדעתי בחלק מהודעה שלך .

אתה החלטת שאי אפשר לרדת ל12 א.ש באותה מהירות של דל פחמימה , אתה שואל אם יש לי נסיון וכל זה כי לא קיבלת תשובה שתתאים לך כמו שנאמר לך אין פתרונות קסם ודיאטה תלויה בעוד גורמים חוץ ממה אתה אוכל.
להזכירך אני גדול ממך כנראה בעשור+ ולא סתם חלק מצוות הניהול בפורום , אפשר לשאול שאלות בצורה יותר מכבדת.. הא ואני לא נעלב, אני מחנך.

• פותח/ת השרשור
אתה החלטת שאי אפשר לרדת ל12 א.ש באותה מהירות של דל פחמימה , אתה שואל אם יש לי נסיון וכל זה כי לא קיבלת תשובה שתתאים לך כמו שנאמר לך אין פתרונות קסם ודיאטה תלויה בעוד גורמים חוץ ממה אתה אוכל.
להזכירך אני גדול ממך כנראה בעשור+ ולא סתם חלק מצוות הניהול בפורום , אפשר לשאול שאלות בצורה יותר מכבדת.. הא ואני לא נעלב, אני מחנך.
תשמע אל תחנך אותי אתה לא אבא שלי , אני דברתי בסדר גמור. אני חושב שטעית - אסור לי ? , טענתי איי פעם שיש פתרון קסם ?

אני באמת לא מבין .. כולה אמרתי שהגוף שלי מגיב טוב יותר לדל ..

• פותח/ת השרשור
אז תעשה דל , תהיה שבור בביה"ס, העיקר שתגיע ל12 אחוז עחי.

בהצלחה ויום טוב
למה הזלזול?! עחי? למה הזלזול הזה .. קשה לך לענות לי ברצינות ? אני לא מבין אותך ? אתה מדבר על כבוד אז תתנהג אלי בכבוד ותקבל כבוד

יחס גורר יחס. אני פשוט מופתע מהצורה שהמנהלים פה מתנהגים.

למה הזלזול?! עחי? למה הזלזול הזה .. קשה לך לענות לי ברצינות ? אני לא מבין אותך ? אתה מדבר על כבוד אז תתנהג אלי בכבוד ותקבל כבוד

יחס גורר יחס. אני פשוט מופתע מהצורה שהמנהלים פה מתנהגים.

לא , יחס לא גורר יחס. אתה תנהג פה בכבוד למנהלים. כן זאת דיקטטורה. אף אחד לא מכריח אותך להיות פה, שאלת שאלה - עניתי ברצינות בסוף הגעת לאותה מסקנה שרשמתי לך בהתחלה רק רצית קצת להתווכח על הדרך ולשאול על הנסיון שלי.

בהצלחה בהמשך

אני על 1600 ביום
יאללה זה מטריף לי את המוח, מה קשור דל פחמימה בכלל? אתה לא יורד במשקל כי אתה מרעיב את עצמך.
לא מבין מאיפה אנשים מקבלים את ההמלצות המטומטמות האלה. תתחיל לאכול, ותוסיף אירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית