לצערי אין לי כרגע ולא תיהיה גם בחודשים הקרובים אופציה להתייעץ עם רופא/רופא מומחה על העניין מסיבה אישית, לכן פניתי לפה ואני אשמח לתת כל פרט שתצטרכו.
בן 21, מתאמן כשנה, לפני כשבועיים התחלתי סייקל של אפיסטן (לא יודע אם זה קשור פשוט הכאב הזה התחיל מאז תחילת הסייקל), בכל פעם שאני משחק כדורגל בשכונה, אחרי 10 דקות של ריצה מתחיל לי לחץ בגב התחתון שאני פשוט לא יכול להמשיך לעמוד!
אני יושב 2-3 דקות זה עובר.
ברגע שאני חוזר לשחק לאחר 10 דקות זה קורה שוב. כנ''ל בסקוואט לאחר 3-4 סטים מרגיש לחץ ברמה שאני לא יכול לעמוד. נח בישיבה 2-3 דקות וזה עובר. רוצה לשלול כמה דברים:
1. עושה סקוואט כבר חצי שנה באותה טכניקה פחות או יותר, לא השתנתה הטכניקה מלפני/אחרי הכאבים.
2. לא היתה פציעה מסויימת שבגללה הכאב התחיל, זה בא פתאום.
3. משחק גם כדורגל כבר שנים ולא עושה שום דבר שונה שבבגללו יכול להיות הכאב.
תודה!
בן 21, מתאמן כשנה, לפני כשבועיים התחלתי סייקל של אפיסטן (לא יודע אם זה קשור פשוט הכאב הזה התחיל מאז תחילת הסייקל), בכל פעם שאני משחק כדורגל בשכונה, אחרי 10 דקות של ריצה מתחיל לי לחץ בגב התחתון שאני פשוט לא יכול להמשיך לעמוד!
אני יושב 2-3 דקות זה עובר.
ברגע שאני חוזר לשחק לאחר 10 דקות זה קורה שוב. כנ''ל בסקוואט לאחר 3-4 סטים מרגיש לחץ ברמה שאני לא יכול לעמוד. נח בישיבה 2-3 דקות וזה עובר. רוצה לשלול כמה דברים:
1. עושה סקוואט כבר חצי שנה באותה טכניקה פחות או יותר, לא השתנתה הטכניקה מלפני/אחרי הכאבים.
2. לא היתה פציעה מסויימת שבגללה הכאב התחיל, זה בא פתאום.
3. משחק גם כדורגל כבר שנים ולא עושה שום דבר שונה שבבגללו יכול להיות הכאב.
תודה!