הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחץ בגב תחתון בזמן כדורגל/סקוואט

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
לצערי אין לי כרגע ולא תיהיה גם בחודשים הקרובים אופציה להתייעץ עם רופא/רופא מומחה על העניין מסיבה אישית, לכן פניתי לפה ואני אשמח לתת כל פרט שתצטרכו.
בן 21, מתאמן כשנה, לפני כשבועיים התחלתי סייקל של אפיסטן (לא יודע אם זה קשור פשוט הכאב הזה התחיל מאז תחילת הסייקל), בכל פעם שאני משחק כדורגל בשכונה, אחרי 10 דקות של ריצה מתחיל לי לחץ בגב התחתון שאני פשוט לא יכול להמשיך לעמוד!
אני יושב 2-3 דקות זה עובר.
ברגע שאני חוזר לשחק לאחר 10 דקות זה קורה שוב. כנ''ל בסקוואט לאחר 3-4 סטים מרגיש לחץ ברמה שאני לא יכול לעמוד. נח בישיבה 2-3 דקות וזה עובר. רוצה לשלול כמה דברים:

1. עושה סקוואט כבר חצי שנה באותה טכניקה פחות או יותר, לא השתנתה הטכניקה מלפני/אחרי הכאבים.
2. לא היתה פציעה מסויימת שבגללה הכאב התחיל, זה בא פתאום.
3. משחק גם כדורגל כבר שנים ולא עושה שום דבר שונה שבבגללו יכול להיות הכאב.

תודה!

לצערי אין לי כרגע ולא תיהיה גם בחודשים הקרובים אופציה להתייעץ עם רופא/רופא מומחה על העניין מסיבה אישית, לכן פניתי לפה ואני אשמח לתת כל פרט שתצטרכו.
בן 21, מתאמן כשנה, לפני כשבועיים התחלתי סייקל של אפיסטן (לא יודע אם זה קשור פשוט הכאב הזה התחיל מאז תחילת הסייקל), בכל פעם שאני משחק כדורגל בשכונה, אחרי 10 דקות של ריצה מתחיל לי לחץ בגב התחתון שאני פשוט לא יכול להמשיך לעמוד!
אני יושב 2-3 דקות זה עובר.
ברגע שאני חוזר לשחק לאחר 10 דקות זה קורה שוב. כנ''ל בסקוואט לאחר 3-4 סטים מרגיש לחץ ברמה שאני לא יכול לעמוד. נח בישיבה 2-3 דקות וזה עובר. רוצה לשלול כמה דברים:

1. עושה סקוואט כבר חצי שנה באותה טכניקה פחות או יותר, לא השתנתה הטכניקה מלפני/אחרי הכאבים.
2. לא היתה פציעה מסויימת שבגללה הכאב התחיל, זה בא פתאום.
3. משחק גם כדורגל כבר שנים ולא עושה שום דבר שונה שבבגללו יכול להיות הכאב.

תודה!

היי ,
תראה , יתכן ויש קשר לתחילת הסייקל בפרו-הורמון. מהמעט שאני יודע לרוב הכאב לא מופיע כמו שאתה מתאר אותו , אבל לאור הקורלציה בין תחילת הסייקל לבין תחילת הופעת הכאבים ( בנוסף לזה שאתה מציין שלא שינית שום דבר אחר ) יתכן ויש קשר.

באותה מידה , יתכן ואין קשר. נסה לחשוב מה עוד עשית/הפסקת לעשות לפני שבועיים ( או לפני ) שיכול היה להוות טריגר להופעת הכאבים.

• פותח/ת השרשור
היי ,
תראה , יתכן ויש קשר לתחילת הסייקל בפרו-הורמון. מהמעט שאני יודע לרוב הכאב לא מופיע כמו שאתה מתאר אותו , אבל לאור הקורלציה בין תחילת הסייקל לבין תחילת הופעת הכאבים ( בנוסף לזה שאתה מציין שלא שינית שום דבר אחר ) יתכן ויש קשר.

באותה מידה , יתכן ואין קשר. נסה לחשוב מה עוד עשית/הפסקת לעשות לפני שבועיים ( או לפני ) שיכול היה להוות טריגר להופעת הכאבים.

תודה על התגובה, מעבר למה שרשמתי הדברים שהשתנו הם הוספת נפח וימי אימון, אבל לא תרגילים שלא הייתי עושה בעבר.
זאת הסיבה שקישרתי את זה לסייקל למרות שגם פה אני לא מצליח להבין את ההקשר.
בנוסף התחלתי לתסף במגנזיום, טאורין, ויטמיןC, ליב52 וטודקה בשביל הסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית