תמונה לפני ואחרי 25 קילו , let me know what you think

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
שלוש שנים של ניסיונות כושלים להגיע למצב של התחלה של גוף חטוב ואסטטי , פציעה של שנה שלמה שמנעה ממני להתאמן , והכי חשוב באמת תודה רבה לפורום הזה שהמון בזכותו פה גרם לי להגיע למצב הזה ועד לפני שהכרתי אותו וקראתי פה את המאמרים לא הייתה לי את הדרך הנכונה ולא הגעתי ליעד המיוחל .

קבצים מצורפים

• 633.JPG
    633.JPG
    KB 53.5 · צפיות: 1,411
  • 662.JPG
    662.JPG
    KB 110.7 · צפיות: 1,411
  • 665.JPG
    665.JPG
    KB 117.8 · צפיות: 1,466
  • 670.JPG
    670.JPG
    KB 96.3 · צפיות: 1,522
  • DSC00900.JPG
    DSC00900.JPG
    KB 28.9 · צפיות: 1,446
  • DSC00980.JPG
    DSC00980.JPG
    KB 46.7 · צפיות: 1,474
  • DSC01033.JPG
    DSC01033.JPG
    KB 96.1 · צפיות: 1,195
שינוי מטורף אחי!
ד״א יש לי גם ת׳חולצה הורודה הזאת של אברקרומבי 😃
כמה היה המשקל התחלתי וכמה עכשיו
ומה הדרך - הכל טבעי ?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על הפרגון חברים , ברוטו 3 שנים הייתי בהתליך אך שנה שלמה מזה הייתה פציעה שלא התאמנתי והעלתי במשקל , רק בשנה האחרונה נכנסתי לתחום הבאדי בילדינג להבין מה איך למה כמה לפני זה עבדתי כמו לייצן ורק בשלושה חודשיים האחרונים התחלתי לעבוד מחושב קלריות גרמים הכל כמו שצריך מאז שנכנסתי לפורום והבנתי איך עובדים והתחלתי ליקרוא בכל מקום אפשרי. משקל התחלתי 89 קילו היום 64 , , השתמשתי פעם אחת בקלן.. סייקל קצר של שבועיים לא יותר מיזה .

תודה רבה על הפרגון חברים , ברוטו 3 שנים הייתי בהתליך שנה שלמה מזה הייתה פציעה שלא התאמנתי והעלתי במשקל , משקל התחלתי 89 קילו היום 64 , שבועיים נטרלי ונתחיל לגדול מסה עצבנית , השתמשתי פעם אחת בקלן.. סייקל קצר של שבועיים לא יותר מיזה
מבסוט עלייך אחי,
אני גם עשיתי חיטוב עצבני של קרוב ל8 חודשים הורדתי את כל הכרס בירה שהייתה לי - כיף לראות אנשים עם מוטיבציה כמו שלך המשך כך אל תתייאש!

• פותח/ת השרשור
איזה להתייאש חחח הדבר שאני הכי אוהב כרגע ועושה לי הכי טוב כרגע זה האימונים ההתמדה בתפריט השינוי בגוף , זאת רק ההתחלה אני אפילו לא התחלתי תשינוי שלי עכשיו מסה מטורפת נגדל טוב והשמיים הם הגבול , אני בסך הכל עדין אפילו אין לי 18 ישלי עוד הרבה לאן לגדול

אז דבר ראשון - אתה הראשון שאני נותן לו נקודות מוניטין וללא ספק מגיע לך!
דבר שני - מה הגובה שלך? 64 ק"ג זה ממש לא הרבה יחסית למסת שריר שלך.
דבר שלישי - תמשיך ככה! ממש כיף לראות ולקרוא שינויים כאלו.

שינוי מדהים כל הכבוד. מוניטין.
לא נראה 64 קילו, נראה יותר.
בהצלחה בהמשך!

יפה מאוד!!!
תפרט קצת על האימונים על התפריט אולי גם מה לא הצליח ולמה שנלמד

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים על הפרגון , גובה 1.66 דרדסון 😃 סך הכל עבדתי בבהתחלה כמו בספר .. התחלה בSS ל6 חודשיים הגעתי למשקלי עבודה יפים ואז עברתי לפיצולים ABCD הרגיש לי הכי נוח הכי טוב שמרתי יפה מאוד על משקלי עבודה במהלך החיטוב, הלכתי פשוט בכמה חודשיים האחרונים ממש כמו בספר , התחלתי במינוס של 400 קלוריה ביום ולאט לאט זה ירד לפי המצב על המשקל כל שבוע שמרתי על ירידה של 700 גרם בשבוע כמעט כל הדרך בסוף זה קצת ירד ל400-500 גרם בשבוע . עכשיו הולך לתת מסה ארוכה וטובה איטית לאט לאט לתפס ל500 מאמין שבערך חודשיים אני אמשוך עד ל500 נירא לפי המצב מתכנן ללכת על תוכנית ABC 4 פעמים בשבוע תוכנית מאוד מפוצצת ירידה בסטים כל 3 שבועות ונמשיך לעדכן , ושוב תודה רבה על הפרגון באמת עושה טוב בלב לישמוע

איזה מלך יא אללה, שינוי מטורף אחי, באמת!
נותן מוטיבציה לכולם.

מלך!

שלוש שנים של ניסיונות כושלים להגיע למצב של התחלה של גוף חטוב ואסטטי , פציעה של שנה שלמה שמנעה ממני להתאמן , והכי חשוב באמת תודה רבה לפורום הזה שהמון בזכותו פה גרם לי להגיע למצב הזה ועד לפני שהכרתי אותו וקראתי פה את המאמרים לא הייתה לי את הדרך הנכונה ולא הגעתי ליעד המיוחל .

רק לוודא כי אני לא בטוח, מי אתה מבין השניים מהתמונות של פעם?

השינוי הכי מדהים שראיתי בפורום עד עכשיו. (ואני גולש פה כמה שנים טובות..).
לא רואים בכלל זכר לזה שהייתה שמן.. באמת שאין מילים. רק מראה כמה התמדה משתלמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית