סרטון התפריט של אלון גבאי מורכב מ80% פירות וירקות

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון

+הוא טוען שאוכל 100-150 גרם חלבון ביום

יותר חלטוריסט מאורן זריף

• אהבתי
Reactions: Asi
הוא מציין בתחילת הסרטון כי הוא מנסה תפריט חדש, זה לא שכל התזונה שלו בשנים האחרונות הייתה כזו.

לא רואה איך תזונה כזאת מסתדרת על סייקלים

ועל זה אני אומרת: בוקרא פילמישמיש.

תגיד אחי למה רוב התגובות שלך זה סתם ספאם? אל תכעס או משהו אני באמת לא מבין את זה חח..
1)אתה לא חייב לקרוא את התגובות
2)כנראה שאתה לא יודע מה זה ספאם באמת
3)חלילה לא כעסתי או משהו,זו דעתך

1)אתה לא חייב לקרוא את התגובות
2)כנראה שאתה לא יודע מה זה ספאם באמת
3)חלילה לא כעסתי או משהו,זו דעתך
דווקא יש לך לפעמים תגובות מצחיקות חחח
אני לא מתכוון ספאם ספאם, אבל אתה איכשהו תמיד מגיב לא קשור לנושא אז אני סתם שואל למה 🙄

דווקא יש לך לפעמים תגובות מצחיקות חחח
אני לא מתכוון ספאם ספאם, אבל אתה איכשהו תמיד מגיב לא קשור לנושא אז אני סתם שואל למה 🙄
מה שחשוב זה שיש לו את הרטיו לייקים:תגובות הכי גבוה בפורום
וזה מה שחשוב
😁

נערך לאחרונה:
לא מבין למה אלון מנסה משהו(או לפחות אומר שהוא מנסה את זה) כאשר הוא יודע מראש שזה לא מתאים למתאמן כמוהו שרוצה להתקדם במאסת שריר,באיכות/לשמור על הגוף שלו אם אחוזי שומן נמוכים וכו.
אין בעיה אם הירקות ברוקולי מלפפון וחסה אפשר לאכול ללא הגבלה. אבל פירות בכמויות האלה ? זה סוכרים פשוטים שמקפיצים אינסולין... בקיצור למה שיאכל סוכר ולא פחמימה מורכבת ? זה אמור לגרום לגוף שלו לעלות יותר נוזלים ולאבד את המראה החטוב והיבש שיש לו.וגם להשמין.
150 גרם חלבון ביום ? אוקי אם הוא שוקל 75-80 תקין.. אבל 100 ? הגוף לא יכול להתאושש מהאימונים אם הכמות חלבון הזאת על המשקל גוף שלו ואם האימונים שהוא עושה. בקיצור לא מבין מה הקטע שלו עכשיו.

לא מבין למה אלון מנסה משהו(או לפחות אומר שהוא מנסה את זה) כאשר הוא יודע מראש שזה לא מתאים למתאמן כמוהו שרוצה להתקדם במאסת שריר,באיכות/לשמור על הגוף שלו אם אחוזי שומן נמוכים וכו.
אין בעיה אם הירקות ברוקולי מלפפון וחסה אפשר לאכול ללא הגבלה. אבל פירות בכמויות האלה ? זה סוכרים פשוטים שמקפיצים אינסולין... בקיצור למה שיאכל סוכר ולא פחמימה מורכבת ? זה אמור לגרום לגוף שלו לעלות יותר נוזלים ולאבד את המראה החטוב והיבש שיש לו.וגם להשמין.
150 גרם חלבון ביום ? אוקי אם הוא שוקל 75-80 תקין.. אבל 100 ? הגוף לא יכול להתאושש מהאימונים אם הכמות חלבון הזאת על המשקל גוף שלו ואם האימונים שהוא עושה. בקיצור לא מבין מה הקטע שלו עכשיו.
הקטע הוא שסתם לקשקש שאתה עושה כל מיני דברים זה בחינם...

מעכשיו אני צימחוני.
כמה גרם ברוקולי אני צריך לאכול ביום כדי להגיע ל 400 גרם חלבון ביום ?

מעכשיו אני צימחוני.
כמה גרם ברוקולי אני צריך לאכול ביום כדי להגיע ל 400 גרם חלבון ביום ?
בברוקולי וירקות ירוקים אחרים ובמיוחד עלים ירוקים יש יותר חלבון מאשר בבשר תעשו את החשבון פר קלוריות ולא פר מאה גרם כמקובל.באופן כללי פירות וירקות הם מזון איכותי מלא ויטמינים ומינרליים וכו.

בברוקולי וירקות ירוקים אחרים ובמיוחד עלים ירוקים יש יותר חלבון מאשר בבשר תעשו את החשבון פר קלוריות ולא פר מאה גרם כמקובל.באופן כללי פירות וירקות הם מזון איכותי מלא ויטמינים ומינרליים וכו.

למה שמישהו יעשה חשבון לפי קלוריות ולא לפי משקל, אם זה לא נותן לך הערכה לכמות שאתה צריך לאכול. כדי לאכול 28 גרם חלבון צריך קילו ברוקולי. בהצלחה עם זה.

טענות מפגרות של צמחוניים...

למה שמישהו יעשה חשבון לפי קלוריות ולא לפי משקל, אם זה לא נותן לך הערכה לכמות שאתה צריך לאכול. כדי לאכול 28 גרם חלבון צריך קילו ברוקולי. בהצלחה עם זה.

טענות מפגרות של צמחוניים...
תגיד אחי למה רוב התגובות שלך זה סתם ספאם? אל תכעס או משהו אני באמת לא מבין את זה חח..

Back
למעלה תחתית