ייעוץ סטרואידים לנשים

• פותח/ת השרשור hadarb
  • פורסם בתאריך

hadarb

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי 😃
אני בחורה בת 23, מתאמנת 3 שנים ברצף ( 6-7 פעמים בשבוע ) חדר כושר, מגיל צעיר מאוד עוסקת בספורט. אני 1.74, שוקלת 65 ועומדת על סביבות 17-18 אחוז שומן.
לאחרונה התחלתי להתעניין בסטרואידים לחיטוב, מאחר ואני אישה אני מוצאת חומר מעורפל באינטרנט...
רוצה לדעת איזה חומרים מומלצים לנשים, מה ההבדל בין חומרים למסה ובין חומרים לחיטוב, מה התופעות לוואי, ובעיקר איך התזונה והאימונים בסייקל כזה.
אשמח לעזרה!

חומרים המתאימים יותר לנשים הם בד"כ אלה שהאנדרוגניות שלהם נמוכה. התופעה אותה נבקש לצמצם ככל שניתן היא מסקוליניזציה, כלומר פיתוח מאפיינים זכריים עקב עודף אנדרוגניות.

רצוי להימנע מחומרים שמקורם אינו ברור. ישנה נטייה להוסיף לחומר המדווח חומרים נוספים, בכדי לחסוך בעלות. למשל, שילוב של ווינסטרול עם אנאבר ומטיל טסטוסטרון עלול להעניק אפקט חיטוב ופיתוח שריר דומה לזה של אנאבר נקי, ביחוד למשתמש הבלתי מנוסה. תופעות לוואי הקשורות במסקוליניזציה עלולות להיות קשות.

אז תוך הנחה שמדובר ביצרן ידוע ומוכח והמקור אמין, ניתן להזכיר סטרואידים כמו אנאבר (כ-10mg/ed), פרימובולן (כ-100mg/week) וסטנוזולול כ"בטוחים" ביותר. חשוב להדגיש שהמינונים עבור נשים הם תמיד נמוכים בהרבה מאלה של גברים.

בנוסף ניתן להזכיר חומרים שאינם סטרואידים אנדרוגניים כמו הורמון גדילה (1-2iu), שורפי שומן (קלן, אפדרין וכו'...).
סייקל חיטוב רציני ישלב למשל :

Week 1-8:
Anavar 10mg/ed
HGH 2iu/ed

Week 1-6
(Clen + Keto (Standard protocol

Week 2-6
(T3 50mcg(max dosage

מבחינת תזונה ואימונים, כמובן תלוי מטרה. בהקשר של הסטרואידים העדיפים שצוינו יש לזכור שמאחר ואינם מצטיינים בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני, האפקט האנבולי הוא בעיקרו קשור בסינטזת חלבון עדיפה. לכן יש לתמוך בכך באמצעות צריכת חלבון מוגברת. 2-3g לקילוגרם משקל גוף לכל הפחות. זהו ערך נכון כמעט לכל סייקל, אך לסטרואידים שעבורם סינטזת החלבון מהוה מנגנון הגדילה העיקרי זה מנדטורי.
מבחינת יחסי שומן/פחמימה, הדבר תלוי לחלוטין במטרה. בד"כ בחיטוב כמות הפחמימה תרד מאוד ובצבירת מסה נבקש להעלותה כל אימת שהגדילה תיתקע. כמובן קיימת גם הצריכה הכוללת שהיא בגירעון בזמן חיטוב ובעודף בתקופת מסה. סוג האוכל בהתאם ונקי.
מבחינת אימונים, אצל מרבית המתאמנים הנטייה היא להעלות מאוד נפח במהלך הסייקל (לבצע יותר תרגילים וסטים) ולהגביר עצימות בעיקר בתרגילים מורכבים (כלומר למרות ההתחזקות הכללית בכל תרגיל, בעת ביצוע תרגילים מבודדים בהם עומס יכול לעבור לגידים ומחברים שאינם מיועדים לשאת בו וגם אינם מתחזקים בסייקל בקצב בו השריר עושה זאת, נקפיד לשמור על משקלים שאינם מוגזמים ונימנע מפציעות טורדניות).

אם המטרה היא חיטוב לא ההיתי בוחר בסטרואידים.קיימים כמה תרופות כמו קלן. אפדרין או t3 למטרה זו. תנסי לברר גם על gw501516 נישמע מעניין מאוד.והכי חשוב הרבה אירובי זה השורף היעיל ביותר

@Tom כמו שאני מכיר ירצו לתת לה טורינבול מה אתה אומר על החומר לנשים? זה מסקרן אותי מאוד
איך הוא ביחס לאנאבר וווינסטרול. ובפני עצמו איך הוא.

@Tom כמו שאני מכיר ירצו לתת לה טורינבול מה אתה אומר על החומר לנשים? זה מסקרן אותי מאוד
איך הוא ביחס לאנאבר וווינסטרול. ובפני עצמו איך הוא.
סקירה קצרה של Oral Turinabol:

טורינבול, או "טיבול", הוא אחד הסטרואידים הנפוצים ואחד מאלה שהכי לא מובנים הקיימים בשוק.
טורינבול, נחשב בטעות לנגזרת DHT. למעשה, טורינבול רחוק מאוד מכך, או אולי לא כ"כ.
טורינבול הוא למעשה ניסיון לשלב בין שני סטרואידים או למעשה ניסיון לשנות סטרואיד אחד ואהוב, דיאנבול (Methandrostenolone) ע"י שימוש במאפיין בולט של סטרואיד אחר, כלוסטבול (Clolstebol)

מולקולה אופיינית (טבעות, פחמנים):
rings.gif
Carbons.gif

מולקולת DHT:
DHT.gif

מולקולת טסטוסטרון:
Test.gif

מולקולת דיאנבול:
MethanDrostenolone.png

מולקולת כלוסטבול:
Clostebol.png

מולקולת טורינבול:
TBOL.png

למעשה ניתן לראות שקיים קשר כפול בין C4 ל-C5 מה שאומר שטורינבול הוא נגזרת טסטוסטרון ולא נגזרת DHT.

אם נסתכל בשלושת הסטרואידים ניתן לראות למעשה שטורינבול הוא דיאנבול שהתווספה לו קבוצת 4chloro (כלומר קבוצת Cl היכן שמצוי C4).

בדיוק כמו שבולדנון הוא למעשה דיאנבול עם אסטר במקום קבוצת המטיל ב-C17, אך התוצאה היא סטרואיד בעל אופי שונה לחלוטין, כך גם כאן. הוספת 4Chloro מביאה למבנה טבעת A שאינו מזוהה ע"י אנזים הארומטאז ולכן ארומטיזציה (המרת טסטוסטרון לאסטרוגן) בלתי אפשרית.

השינוי גם הופך את טורינבול לאחד הסטרואידים הכי מעט אנדרוגניים, אך גם מפחית מאוד מהאנבוליות שלו. למעשה יחס ה-VIDA של הסטרואיד מוגדר 54:6. מבחינת תוצאות הוא מאוד דומה ובר השוואה לאנאבר ופרימו, אלא שאנאבר יחשב העוצמתי מבין השלושה.

במינונים של מעל 10mg/ed אצל נשים מתחילים להופיע סימני מסקוליניזציה (virilization) - עיין ערך הנבחרת המזרח גרמנית בתקופת הקומוניזם (למרות ששם היה מדובר על מעל ל-30mg/ed והתוצאות ידועות ועגומות...).

הרעילות לכבד מאוד נמוכה ביחס ל-17aa. יכולת היקשרות לרצפטור האנדרוגני גם היא מאוד נמוכה ובהתאם גם הפגיעה ב-HPTA.

כיום סטרואיד מאוד פופולרי, באחרונה קיבלתי ביקורת ראשונית ומחמיאה מגורם מוסמך בנוגע לטורינבול של רדג'אי, אך כפי שכבר הזכרתי מדובר בסטרואיד חלש. אנאבר רפואי עדיף בהרבה.

נערך לאחרונה:
מה הוא יתן בנוסף לווינסטרול? או ביחד עם טסט? הוא נשמע חסר פונטנציאל לגברים. אני צריך תשובה ברורה לפני שאחי הורג אותי.

מה הוא יתן בנוסף לווינסטרול? או ביחד עם טסט? הוא נשמע חסר פונטנציאל לגברים. אני צריך תשובה ברורה לפני שאחי הורג אותי.
אל תשתמש בו במקביל לווינסטרול ובאופן כללי כדאי לשים לעצמך כלל שלא להשתמש בשני סטרואידים אוראליים במקביל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית