עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה התכונות שלו?מבחינה אנבולית/אנדרוגנית ורעילות.זה בעצם מטיל טרן עם די-מטילציה (אותה אחת שקיימת בסופרדרול למשל). די דומה לטרן מבחינת התכונות. תהיה יותר ספציפי, מה אתה רוצה לדעת
תודה רבה!Dimethylnandrolone is a generic term that could refer to any number of different nandrolone-derived steroids. It really only tells us that this is a nandrolone with two additional methyl groups. In this case, the exact DMN we're looking at is 7-alpha, 11-beta dimethylnandrolone. Steroidphiles will recognize that this steroid is very close in structure to MENT (7- alpha- methylnortestosterone)
http://www.steroidology.com/forum/a...designer-steroid-dimethyl-nandrolone-dmn.html
Maybe the guy who used 40 mcg used another "type" of dmn ? or...
The oral BA of dmn is very low, this is why some rats were given 6 mg of dmn while the dude injected 40 mcg and noticed strong sides. אין לי מושג מה כתבתי אבל אני מקווה שזה עוזר לך ? O:
בכיף אחינותודה רבה!
לא מבין איך לא הגעתי לזה בעצמי..
DMN שאני מכיר הוא של hardcore labs והוא מטיל טרן.מה התכונות שלו?מבחינה אנבולית/אנדרוגנית ורעילות.
למה הוא כ"כ לא נפוץ?
חחח אני מעריץ אותך על זה!DMN אני יכול לדווח שעם M1T מרגישים גדילה תוך כדי בהייה במראה...
M1T הוא Designer Steroid, נגזרת DHT, או למעשה הגרסה מוצמדת קבוצת מטיל בפחמן ה-17 (17aa) של הסטרואיד 1testoterone, שההבדל בינו לבין טסטוסטרון הוא קקר כפול בין C1 ל-C2 במקום בין C4ל-C5 (לכן נגזרת DHT) הוא מתואר עם יחס אנבולי:אנדרוגני של 250:1650 לעומת מטיל-טסט.תפסת אותי עם המישפט על המראה. תוכל לספר על הt1t כמה מילים...
התכוונת ל-10mg ליום... בגלל זה אני נמנע מפורומןם בחו"ל. בד"כ כשזה קשור ב-Designer Steroids, מיד כשיוצא הסטרואיד החדש קיימת המלצה על מינון נמוך. עם מטיל-סטנבולון עמדה ההמלצה על 10-15mg/ed למשל. היום כבר ברור שהמינון בכדי לקבל אפקט משמעותי הוא 30-40mg.תודה על התשובה. ראיתי הפורומים בחו"ל שהמישתמשים שם לוקחים 10 מג לחודש. בכמה מקומות ראיתי שיש ספיחת נוזלים , אך זה מיתיישב עם חוסר המרה לאסטרוגן? משווים אותו לסופר דרול יש מקום להשוואה או שבכלל עדיף דיבול ולא להיסתבך?
M1T הרבה יותר עוצמתי מדיבול בהיבטים הקשורים בגדילה וצבירת מסה נקייה.אז ביחס מג למג 30 מג דיבול לעומת 30 מג mt1 יהיה אפקטיבי יותר ללא תופעות אסטרוגניות אך רעיל יותר לכבד? עכשיו אני ניזכר שראיתי אפילו המלצות להתחיל ב5 מג. אורך הסייקל שהמליצו הוא חודש