מידע Dimethylnandrolone (DMN)

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
הסתובבתי קצת באינטרנט והגעתי במקרה לחומר הנ"ל.
די סקרן אותי מכיוון שלא מצאתי לוגים עליו וגם לא מצאתי עליו הרבה מידע(לא קיים בספר ANABOLICS).
ממה שהבנתי מדובר בחומר שהוא חזק פי 126 מטסט עם השפעה אסטרוגנית נמוכה יחסית.

מישהו שמע עליו?
@Tom

זה בעצם מטיל טרן עם די-מטילציה (אותה אחת שקיימת בסופרדרול למשל). די דומה לטרן מבחינת התכונות. תהיה יותר ספציפי, מה אתה רוצה לדעת

• פותח/ת השרשור
זה בעצם מטיל טרן עם די-מטילציה (אותה אחת שקיימת בסופרדרול למשל). די דומה לטרן מבחינת התכונות. תהיה יותר ספציפי, מה אתה רוצה לדעת
מה התכונות שלו?מבחינה אנבולית/אנדרוגנית ורעילות.
למה הוא כ"כ לא נפוץ?

Dimethylnandrolone is a generic term that could refer to any number of different nandrolone-derived steroids. It really only tells us that this is a nandrolone with two additional methyl groups. In this case, the exact DMN we're looking at is 7-alpha, 11-beta dimethylnandrolone. Steroidphiles will recognize that this steroid is very close in structure to MENT (7- alpha- methylnortestosterone)
http://www.steroidology.com/forum/a...designer-steroid-dimethyl-nandrolone-dmn.html
Maybe the guy who used 40 mcg used another "type" of dmn ? or...
The oral BA of dmn is very low, this is why some rats were given 6 mg of dmn while the dude injected 40 mcg and noticed strong sides. אין לי מושג מה כתבתי אבל אני מקווה שזה עוזר לך ? O:

• פותח/ת השרשור
Dimethylnandrolone is a generic term that could refer to any number of different nandrolone-derived steroids. It really only tells us that this is a nandrolone with two additional methyl groups. In this case, the exact DMN we're looking at is 7-alpha, 11-beta dimethylnandrolone. Steroidphiles will recognize that this steroid is very close in structure to MENT (7- alpha- methylnortestosterone)
http://www.steroidology.com/forum/a...designer-steroid-dimethyl-nandrolone-dmn.html
Maybe the guy who used 40 mcg used another "type" of dmn ? or...
The oral BA of dmn is very low, this is why some rats were given 6 mg of dmn while the dude injected 40 mcg and noticed strong sides. אין לי מושג מה כתבתי אבל אני מקווה שזה עוזר לך ? O:
תודה רבה!
לא מבין איך לא הגעתי לזה בעצמי..

מה התכונות שלו?מבחינה אנבולית/אנדרוגנית ורעילות.
למה הוא כ"כ לא נפוץ?
DMN שאני מכיר הוא של hardcore labs והוא מטיל טרן.
בד"כ כאשר סטרואיד הוא מאוד עוצמתי ומאוד רעיל לכבד, הוא פחות נפוץ. שימוש בסטרואיד למשך המוגבל לשבועיים נאמר הוא לא במיינסטרים.
מצד שני התוצאות מסטרואידים כאלה, הן מבחינת גדילה והן מבחינת כח (מטיל-טרן, M1T, סופרדרול...) הן מפלצתיות. אני יכול לדווח שעם M1T מרגישים גדילה תוך כדי בהייה במראה...

תפסת אותי עם המישפט על המראה. תוכל לספר על הt1t כמה מילים...
M1T הוא Designer Steroid, נגזרת DHT, או למעשה הגרסה מוצמדת קבוצת מטיל בפחמן ה-17 (17aa) של הסטרואיד 1testoterone, שההבדל בינו לבין טסטוסטרון הוא קקר כפול בין C1 ל-C2 במקום בין C4ל-C5 (לכן נגזרת DHT) הוא מתואר עם יחס אנבולי:אנדרוגני של 250:1650 לעומת מטיל-טסט.

בפועל רעילותו לכבד מאוד גבוהה, אינו מומר לאסטרוגן כלל והגדילה שהוא מציג גבוהה מכל סטרואיד אוראלי בפרק הזמן בו נלקח, עד 3 שבועות.

הרבה ימצאו סייקל שלו כמתיש, המאמץ לכבד מביא לעייפות רבה.

מינון מקסימלי הוא 30mg/ed למשך שלושה שבועות. הסטרואיד היה חוקי בארה"ב עד 2006 וכיום חוקי בברטניה.

לאלה שמעוניינים במידע נוסף:

http://press.endocrine.org/doi/full/10.1210/en.2011-1164

נערך לאחרונה:
תודה על התשובה. ראיתי הפורומים בחו"ל שהמישתמשים שם לוקחים 10 מג לחודש. בכמה מקומות ראיתי שיש ספיחת נוזלים , אך זה מיתיישב עם חוסר המרה לאסטרוגן? משווים אותו לסופר דרול יש מקום להשוואה או שבכלל עדיף דיבול ולא להיסתבך?

תודה על התשובה. ראיתי הפורומים בחו"ל שהמישתמשים שם לוקחים 10 מג לחודש. בכמה מקומות ראיתי שיש ספיחת נוזלים , אך זה מיתיישב עם חוסר המרה לאסטרוגן? משווים אותו לסופר דרול יש מקום להשוואה או שבכלל עדיף דיבול ולא להיסתבך?
התכוונת ל-10mg ליום... בגלל זה אני נמנע מפורומןם בחו"ל. בד"כ כשזה קשור ב-Designer Steroids, מיד כשיוצא הסטרואיד החדש קיימת המלצה על מינון נמוך. עם מטיל-סטנבולון עמדה ההמלצה על 10-15mg/ed למשל. היום כבר ברור שהמינון בכדי לקבל אפקט משמעותי הוא 30-40mg.
גם עם אפיסטן היה מדובר בהתחלה ב-20-40mg, נראה לי שדי ברור שבמינון של 20mg לא יתקבל אף אפקט והיום כבר מדובר אף ב-80mg/ed.
ספיחת נוזלים קיימת תמיד אך ככל שזה קשור ב-M1T אין bloat. אין המרה לאסטרוגן מאחר ומדובר בנגזרת DHT. אגב, אנדרול כנגזרת DHT דווקא מביא לפעילות אסטרוגנית מוגברת אך לא באמצעות המרה ישירה.

אז ביחס מג למג 30 מג דיבול לעומת 30 מג mt1 יהיה אפקטיבי יותר ללא תופעות אסטרוגניות אך רעיל יותר לכבד? עכשיו אני ניזכר שראיתי אפילו המלצות להתחיל ב5 מג. אורך הסייקל שהמליצו הוא חודש

אז ביחס מג למג 30 מג דיבול לעומת 30 מג mt1 יהיה אפקטיבי יותר ללא תופעות אסטרוגניות אך רעיל יותר לכבד? עכשיו אני ניזכר שראיתי אפילו המלצות להתחיל ב5 מג. אורך הסייקל שהמליצו הוא חודש
M1T הרבה יותר עוצמתי מדיבול בהיבטים הקשורים בגדילה וצבירת מסה נקייה.
בנוגע למינון, זהו המינון שאני מכיר כמקסימלי. השימוש בסטרואיד הוא לא הליכה בפארק. מדובר בסטרואיד מאוד עוצמתי ותופעות הלוואי בהתאם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית