Olympia 2014

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
השנה תתקיים התחרות ה- 50 במספר של Olympia ותתקיים כרגיל בלאס-וגאס בין התאריכים 18-21 לספטמבר הקרוב.

הקטגוריות המרכזיות:
Mr. Olympia
Ms. Olympia
Fitness Olympia
Figure Olympia
Bikini Olympia
212 Showdown
Women's Physique
Men's Physique
לאתר הרישמי של התחרות: http://mrolympia.com/2014

כל חברי הפורום מוזמנים לעדכן בשרשור זה עדכונים לקראת התחרות ובמהלכה.

1.jpg

• פותח/ת השרשור
Dana Linn Bailey, זוכת קטגורית Women's Physique ב- Olympia 2013, מציגה את הגוף שלה לקראת התחרות.

1.jpg

מי צפוי לזכות, שוב פעם פיל?
מה לגבי קאטלר, לא מתחרה יותר?

קאטלר לא מתחרה, הפייבוריט הוא פיל היט למרות שהשנה הוא עזב את הספונסר שלו מסלטק אז לדעתי נראה השנה את קאי נותן בראש

ביג רמי בטופ-6 מילה.
לדעתי בטופ 3.
10552353_10154444886705121_8069059160362539362_n.jpg

10 שבועות לפני הבן אדם חטוב על 143 קילו. והוא 1.75.
קאטלר לא מתחרה, הפייבוריט הוא פיל היט למרות שהשנה הוא עזב את הספונסר שלו מסלטק אז לדעתי נראה השנה את קאי נותן בראש
אני עדיין רוצה להאמין שקאטלר יתחרה, על אף שזה לא יקרה כבר.
למה אתה חושב שהעזיבה של פיל את מאסלטק קשורה לתחרות? הוא עזב אותם כדי להקים את Gifted Nutrition.

לנושא:
רשימת המתחרים בתחרות Mr. Olympia:
מתחרים שהעפילו בעזרת זכייה בטופ 5 של 2013:
1. פיל הית'.
2. קאי גרין.
3. דניס וולף.
4. שון רהודן.
5. דקסטר ג'קסון.

מתחרים שהעפילו בעזרת זכייה במקום הראשון של תחרות מסוימת:
ג'סטין קומפטון - Europa Show of Champions Orlando.
IMG_4446.jpg

IMG_4458.jpg

IMG_4466.jpg

איברהים סמי פהים - 2013 Overall Amateur Olympia.
13am-olympia_finals_970.jpg

AOlympia-56.jpg

סטיב קוקלו - Arnold Classic Brazil.
IMG_3689wtmrk.jpg

IMG_3681wtmrk.jpg

בראנץ' וורן - Europa Dallas.
IMG_6029wtmrk.jpg

IMG_6034wtmrk.jpg

ממדוח אלסביאי "ביג רמי" - New York Pro.
_PB93954.jpg

_PB94078.jpg

_PB94141.jpg

חואן מורל - Toronto Pro Supershow ו-New York Pro (מהניו-יורק פרו שני המקומות הראשונים מעפילים).
Morel%20Takes%20Toronto_2.jpg

רולי ווינקלר - Wings of Strength Chicago Pro.
2547_607290125972397_1118713809_n.jpg

20130707_104705.JPG

נבואה אישית לגבי התוצאות:
1. פיל.
2. קאי.
3. ביג רמי.
4. רולי ווינקלר, שלא מקבל מספיק פאקינג קרדיט.

למי שמפקפק, את הטופ 3 של הניו-יורק פרו ניבאתי בדיוק מרבי, כאן.
על אך שאני קצת משוחד, כי את דניס, שון ודקסטר אף פעם לא חיבבתי.
דניס לא נראה טוב כבר בשנה שעברה. מאמין שנתנו לו מקום של חסד בטופ 3. שון רהודן קטן מדי בעיניי. דקסטר ג'קסון צריך לפרוש.

חשוב להזכיר שביג רמי בן 29. אם תקראו קצת על ההיסטוריה שלו, תבינו שיש לו את הגנטיקה המוצלחת ביותר בתחום, היום ואז. הבחור מגיע לגדלים קרובים לשל קולמן על גובה נמוך משלו. יש לו עוד לפחות 7 שנים בתחום, ואני לא יכול לדמיין איך הוא יראה באולימפיה ב-2015 בכלל. סיפור הצלחה מסחרר, אם לוקחים בחשבון את החוסר בבטן (GH Gut), את המותן הצרה, את המסה האדירה, את הרגליים הבלתי-אפשריות ובכללי, את השייפ המדהים שהוא משפר מתחרות לתחרות בקצב מטורף.

על פניו, התחרות השנה נראית צמודה מתמיד, אבל פיל ינצח. הוא אמנם כמעט קטן ביחס לקאי ורמי, אבל הוא כל כך שלם ופרופורציונלי, שאין ספק שהוא יזכה. אני חייב לטוס פעם לצפות בתחרות של מר. אולימפיה.

אני אוהב את ביג רמי גם אני ישמח בשבילו אם יגיע ל-טופ -3 אבל בשביל שזה יקרה הוא צריך להגיע לא 100% הוא צריך להגיע 200% מוכן ואחד מהחברה האלה (1. פיל הית'.
2. קאי גרין.
3. דניס וולף.
4. שון רהודן.) צריך לעשות פאשלה רצינית בשביל שהשופטים יתנו לרמי להכנס לטופ-3.

ביג רמי בחיים לא יתברג למקום גבוהה כל כך אחרי תחרות אחת. זאת האולמפייה השנייה שלו.
והאמריקאים כמובן לא רוצים להראות "לחדש" שהוא יכול להתברג למקומות כל כך גבוהים אחרי שתי תחרויות.
זאת גם הסיבה שהוא לא קיבל מקום ראוי שנה שעברה.

ביג רמי בחיים לא יתברג למקום גבוהה כל כך אחרי תחרות אחת. זאת האולמפייה השנייה שלו.
והאמריקאים כמובן לא רוצים להראות "לחדש" שהוא יכול להתברג למקומות כל כך גבוהים אחרי שתי תחרויות.
זאת גם הסיבה שהוא לא קיבל מקום ראוי שנה שעברה.
למה לא קיבל מקום ראוי? נכון הוא היה יותר טוב קאטלר אבל קאטלר שם גדול בתעשייה. חוץ מזה רולי באולימפית של שנה שעברה הציג שיפורים משמעותים והיה יותר טוב ממנו .. וכמובן שכל הטופ 5 שעל זה אין מה לדבר בכלל
דעתי האישית שקומפטון יפתיע באולימפיה הבחור בעל פוטנציאל ענק

מישהו יודע מה קורה עם אלקסי לוסקוב

מישהו יודע מה קורה עם אלקסי לוסקוב
גידל זקן.
אה, בקשר לאולימפיה? מצחיק. יש לו עוד כמה שנים טובות.
להזכירך עם כל הגודל, הוא רק 92 קילו על במה. והוא לא כזה נמוך, 1.69.
לקראת גיל 30 הוא יראה סימנים של התקרבות לרמה הזאת. בינתיים הוא מתכונן לתחרות המקצועית הראשונה שלו, כך הוא נראה 10 שבועות לפני:
10345556_824637664221906_5100653470454117950_n.jpg

אחי יש לך טעות הוא מתחרה קבוע בקטגוריה מעל 100 קילו. בתחרות האחרונה הוא היה בהרך 109 אם אני זוכר נכון.
מי שהיה מגיע לבמה ב-92 קילו זה אלכסנדר קאדזוייף ומוכן אש.

קדזוייף גרם עבר לפרו ויכול לעשות המון נזק ב212 אבל לפי מה שראיתי ברעיונות איתו הוא רוצה להתחרות בפתוח

אחי יש לך טעות הוא מתחרה קבוע בקטגוריה מעל 100 קילו. בתחרות האחרונה הוא היה בהרך 109 אם אני זוכר נכון.
מי שהיה מגיע לבמה ב-92 קילו זה אלכסנדר קאדזוייף ומוכן אש.
הוצאתי את הנתונים מהאתר הפרטי שלו, אולי הם לא מדויקים, אבל הבנת את הכוונה. הוא לא מוכן עדיין לאולימפיה. יש לו עוד כמה שנים.

הבעיה של לסוקוב זה לא המסה כי זה לא חסר לו, הבעיה שלו זה שהוא אף פעם לא מגיע מוכן

הבעיה של לסוקוב זה לא המסה כי זה לא חסר לו, הבעיה שלו זה שהוא אף פעם לא מגיע מוכן
מבחינת חיטוב וייבוש או מבחינת פרופורציות? לא ראיתי מספיק תמונות שלו על במה, אבל ממה שראיתי, הוא מגיע חטוב ומיובש מאוד.
בארנולד קלאסיק אירופה ב-2013 הוא הגיע בשייפ טוב מאוד. הפרדות בחזה, פסים בארבע ראשי. רואים שהישבן טיפה (ממש טיפה) מלא, אבל אני מאמין שלוקח שנים עד שאתה מבין את הגוף שלך מספיק כדי לדעת מה יגרום לך לעלות על הבמה בלי שיראו טיפת שומן או נוזלים.
דווקא הבעיה העיקרית שלו בעיניי היא הבטן. הוא צעיר מאוד וכבר עכשיו יש לו בטן הריונית במיוחד. מעבר לזה, משהו בכתפיים לא מסתדר. אני לא רואה מספיק הפרדות.

תראה תמונות שלו מהתחרות פרו האחרונה לדעתי זה היה נורדיק פרו הוא הגיע בשייפ שנראים ככה 6 שבועות לפני ולא ביום של התחרות החזיק מלא מים בגוף, הביקורת הכי גדולה כלפיו זה שהוא צריך להחליף מאמן כי תאכלס הפוטנציאל שלו גדול

למה לא קיבל מקום ראוי? נכון הוא היה יותר טוב קאטלר אבל קאטלר שם גדול בתעשייה. חוץ מזה רולי באולימפית של שנה שעברה הציג שיפורים משמעותים והיה יותר טוב ממנו .. וכמובן שכל הטופ 5 שעל זה אין מה לדבר בכלל
דעתי האישית שקומפטון יפתיע באולימפיה הבחור בעל פוטנציאל ענק
אתה סותר את עצמך, זה שקאטלר שם גדול בתעשייה, והיה נראה כמו סבתא, וזכה מקום חמישי מראה כמה פוליטיקה מעורבת פה.
אתם שוכחים פה את שון, את דניס וולף, כן פאקינג דניס וולף שלקח תארנולד והיה נראה מדהים. הסיכויים שמוחמד יתברג לגמר קלושים. לגבי אלכסיי, הוא יגיע לאולמפיה בשנים הבאות. הקטע של הבטן לא ממש מדאיג, נראה שממלה הוא לא יהיה מלך האסטטיקה,
יש לו מבנה של טנק. הוא יהיה סטייל קאטלר, אחד שהיתרון העיקרי שלו זה הגודל.

איך אני סותר את עצמי בדיוק זה מה שאמרתי שלמעט קאטלר שהיה שישי ולא בצדק המקום של ביג רמי היה מוצדק.

Back
למעלה תחתית