ייעוץ שימוש בפרוהורמון לנשים

Superwomen

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
יו
אני עכשיו כבר 4 שבועות על אנאבר ונחמד לי מאוד.. אבל אני מחפשת דרך להעלות את רמת הטסטוסטרון שלי בלי להגיע לסייקל..
יש למישהו ניסיון עם שימוש אצל נשים בתוספים שמגבירים ייצור טבעי של טסטוסטרון כמו אנאבול 5 או זאוס לדוגמא?
אשמח לכל דעה וייעוץ בנושא

אני כאדם שעוד לא עשה סייקל עשיתי הרבה דברים כדי לעלות טוסטסטרון בצורה טבעית.
צום של 16 שעות מעלה הפרשה מוגברת של GH , אם אתה מתאמנת אחרי 15 שעות צום ואז אוכלת והולכת לישון, את תרגישה את הBOOST בליפידו.
טחינה גולמית,אגוזי מלך- מכילים אבץ, שעוזר בין היתר להתאוששות וליצור טסט מוגבר.
שומן רווי מעלה רמות טוסטסטרון בצורה טבעית- כלומר גבינה צהובה,בשר אדום,חלב מלא וכו.
חילבה(תוסף שגם מעלה ליפידו בצורה טבעית.
גינגר,תה ירוק,גינסנג- גם ישפרו לך את הביצועים וההחלמה מהאימון.
קריאטין- מעלה את עצימות האימון , מה שלאורך זמן מעלה לך את מסת שריר הרזה, מה שבדיעבד מעלה לך טוסטסטרון.
אבוקדו- מכיל B6 שעוזר ליצור הורמונים ביניהם טוסטסטרון אצל גברים, לא יודע אם גם אצל נשים..
ועוד אוכל: http://www.health24.com/Medical/Ere...ention/10-foods-to-boost-your-libido-20120721
שוב כל זה ללא התערבות הורמונלית חיצונית ונעשה לאורך תקופה ארוכה(שילוב אוכל כזה או אחר לאורך כל היום)

אני רק יודע שתוסף של DAA יעלה את האסטרוגן אצל נשים ובמעט את הטסט׳ בניגוד אצל גברים.
אני מניח שזה ככה גם עם שאר הטסט׳ בובטרס האחרים. כמה אנאבר את לוקחת ?

• פותח/ת השרשור
לוקחת 10 מג׳
ועובד נהדר, עלייה משמעותית בכוח והתחלה נחמדה של עלייה במסה
הבאסה היחידה היא (ולזה לא ציפיתי) שהוא גורם לי קצת צבירת נוזלים..
טוב לדעת בקשר לאסטרוגן כי מזה דווקא לא חסר לי
אני רק יודע שתוסף של DAA יעלה את האסטרוגן אצל נשים ובמעט את הטסט׳ בניגוד אצל גברים.
אני מניח שזה ככה גם עם שאר הטסט׳ בובטרס האחרים. כמה אנאבר את לוקחת ?

יו
אני עכשיו כבר 4 שבועות על אנאבר ונחמד לי מאוד.. אבל אני מחפשת דרך להעלות את רמת הטסטוסטרון שלי בלי להגיע לסייקל..
יש למישהו ניסיון עם שימוש אצל נשים בתוספים שמגבירים ייצור טבעי של טסטוסטרון כמו אנאבול 5 או זאוס לדוגמא?
אשמח לכל דעה וייעוץ בנושא
שני התוספים הם די פרווה, חבל על הכסף.
אם האנאבר מעלה בנוזלים, כנראה שהוא לא ממש אנאבר. החשש הגדול בשימוש באנאבר בקרב נשים הוא כמות הזיופים כשבעוד אצל גברים זה סביל בקרב נשים זו עלולה להיות בעייה משמעותית.
באיזה אנאבר נעשה שימוש?

• פותח/ת השרשור
שני התוספים הם די פרווה, חבל על הכסף.
אם האנאבר מעלה בנוזלים, כנראה שהוא לא ממש אנאבר. החשש הגדול בשימוש באנאבר בקרב נשים הוא כמות הזיופים כשבעוד אצל גברים זה סביל בקרב נשים זו עלולה להיות בעייה משמעותית.
באיזה אנאבר נעשה שימוש?

אנאבר של מדיטק

אוי איכס...
האמת שזה הגיוני עם צבירת הנוזלים...
אירוע לא מהנה בכלל :/
בד"כ תוספת שתביא לצבירת נוזלים ככל שמדובר בסטרואיד אוראלי היא מינון נמוך של מטיל-טסטוסטרון ופחות של דיבול (מטיל-טסט הוא כמו פילר שמוזיל עלויות) כשלמעשה כבר עדיף אם היה שם דיבול.
כשזה קשור באנאבר מדובר בד"כ בשילוב של אנאבר וווינסטרול במינונים פחות או יותר שווים (כך מבדיקות מעבדה ספורדיות המופצות מדי פעם).
באמת שעדיף וביחוד לנשים ללכת עם אנאבר רפואי ככל שהפרוטה מצוייה, הגם שמדובר במינונים נמוכים וכך להימנע מתופעות לוואי אנדרוגניות בעייתיות.

תיזהרי מהאנוואר הזה. ומכל אנוואר אנדרגראונד. רוב הסיכויים שזה לא אנוואר נקי. אנוואר אמיתי עולה הון תועפות ואין להשיג רפואי.

• פותח/ת השרשור
תיזהרי מהאנוואר הזה. ומכל אנוואר אנדרגראונד. רוב הסיכויים שזה לא אנוואר נקי. אנוואר אמיתי עולה הון תועפות ואין להשיג רפואי.
אז נראה לי שבאמת אחרי 4 שבועות אני מפסיקה עם העניין.. לא אוהבת לא לדעת מה אני מכניסה לגוף שלי..
כסף לא היה בעיה, הבנתי שרופאי אני לא אשיג...קיוויתי לפחות להשיג את הנקי..
:/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית