הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע מידע על חומרים מסוימים

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!!!
הייתי רוצה לדעת מה אלה החומרים :
1) Methyl-1-Etiocholenolol-Epietiolanolone Alpha 1
2) Dymethazine
תודה 😃

שלום!!!!
הייתי רוצה לדעת מה אלה החומרים :
1) Methyl-1-Etiocholenolol-Epietiolanolone Alpha 1
2) Dymethazine
תודה 😃
  1. הסטרואיד הראשון שציינת הוא M1A המכונה גם "Alpha 1". מדובר בנגזרת DHT בעלת קבוצת מטיל ב-C17 ומבנה מולקולרי מאוד דומה ל-M1T, אחד הסטרואידים האוראליים העוצמתיים שיוצרו. למעשה M1A מומר בקצב המרה של כ-15% ל-M1T אך באופן כללי הוא סטרואיד פעיל ומאוד עוצמתי.

ארומטיזציה אינה אפשרית עם M1A בגלל מבנה טבעת A (כפי שצויין נגזרת DHT). מדובר בסטרואיד הרבה יותר אנבולי מאנדרוגני (אך גם מאוד אנדרוגני). מבחינת רווחים M1A מעולה למסה ולצורך השוואה דומה מאוד לאנדרול אלא שהגדילה הרבה יותר איכותית ועליית הנוזלים היא Intercellular מאוד בדומה ל-M1T אלא שלא במידה שווה. בהיבט הכח הוא נופל מאנדרול או סופרדרול (שוב, בדומה ל-M1T).

המבנה הקוולנטי מאוד דומה ל-M1T ולכן ניתן לצפות גם לרעילות דומה,זאת אומרת שמדובר ברעילות גבוהה מאוד לכבד ועל סייקלים להימשך 3-4 שבועות בלבד במינון שאינו עובר 40mg/ed.

בנימה אישית, אין לי ניסיון עם הסטרואיד ולמעשה עבור אלה המעוניינים לאתגר את פעילות הכבד בתמורה לגדילה מטורפת עדיף כבר ללכת עם M1T.
    הסטרואיד חוקי בארה"ב למכירה OTC.

2. למעשה Dymethazine מורכב משתי מולקולות סופרדרול מחוברות ב-azine (קשר כימי חדש הנוצר בין 2 מולקולות כשהתוצאה היא אובדן מולקולה קטנה - עיבוי). חומצת הקיבה אינה מספיקה בכדי לשבור את הקשר והוא מתפרק באמצעות הידרוליזציה ע"י אנזימים בכבד.

הפירוק שנוצר הוא למולקולת סופרדרול אחת ולמולקולת superdrol-3Hydrazone. האחרונה מפורקת (שוב בהידרוליזה) למולקולת סופרדרול ולמולקולת Hydrazine.

בעצם ההקדמה המסובכת נועדה להאיר שמדובר בעצם בסופרדרול כשהמסלול הנוסף מהפירוק מחליש את האפקט מ"ג למ"ג.

מבחינת רווחים וכח מדובר זהה לסופרדרול אם כי הפירוק מחליש מעט האפקט. הרעילות לכבד דומה גם היא ולכן בכדי להשיג אפקט דומה לסופרדרול מינון של 40mg/ed יהיה מתאים לתקופה שמשכה אינו עולה על 4 שבועות.

בנימה אישית, אני מעדיף באופן ברור סופרדרול ובשימוש בודד לא הצלחתי מצא sweet spot שהעניק אפקט דומה לסופרדרול איתו מינון של 30mg/ed העניק תמיד תמורה נאותה. גם Methyl-Stenbolone (של Ironmaglabs - קשה למצא נקי), העניק תמורה עדיפה עם רעילות מופחתת לכבד.
    הסטרואיד חוקי בארה"ב למכירה OTC.

שני הסטרואידים מצויים במוצר החדש "Super DMZ 3" של Ironmaglabs.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה תותח טום, כל הכבוד!!
אני מבין שגם איתם, טסטוסטרון אנתת כחומר בסיס ו pct מסודר? דרך אגב המוצר שציינת super DMZ 3 יש בתוכו בנוסף לשני החומרים למעלה גם את ה m-sten. אפשר להגיד מוצר די חזק

אתה תותח טום, כל הכבוד!!
אני מבין שגם איתם, טסטוסטרון אנתת כחומר בסיס ו pct מסודר? דרך אגב המוצר שציינת super DMZ 3 יש בתוכו בנוסף לשני החומרים למעלה גם את ה m-sten. אפשר להגיד מוצר די חזק
תודה.

אכן חובה להשתמש בטסט כבסיס.
לגבי עצמתו של המוצר, שילוב של שלושת החומרים במינון נמוך אינו בהכרח עדיף על שימוש באחד מהם במינון מלא. כלומר, אם הייתי חפץ בגדילה איכותית והרבה כח הייתי מעדיף 30mg/ed של סופרדרול לשלושה שבועות על פני שילוב:
10mg/ed msten
15mg/ed dimethazine
15mg/ed M1A

ועל אותו המשקל אם רק גדילה מהירה ונקייה מעניינת אותי ולא כח הייתי מעדיף 30mg/ed M1T על פני השילוב הזה שנותן סה"כ 30-40mg/ed של חומר נקי.
לא הייתי מתרשם מהיותם של החומרים האלה חוקיים בארה"ב משום שבהעברתם לישראל הגזרה שווה להעברת סופרדרול/M1T/דיבול כלומר של העברה של תרופה מבלי שאתה מחזיק מרשם עבורה.

מה תפקידן של התרופות שלא לצרכי ספורט(מי החולים הזקוקים לה)?
אין להן שום תפקיד והן גם לא מוגרדות בפקודת הרוקחות בארץ ולמעשה כלל אינן מוגרות כתרופות בשום מקום בעולם.
מה שיקרה אם המשלוח לארץ יבדק הוא שהם יזוהו כתוספים לשימוש אישי או שישלחו לבדיקת רוקח (אם הפונקציה זמינה במקרה).
כך או כך מדובר בסטרואידים...

אין להן שום תפקיד והן גם לא מוגרדות בפקודת הרוקחות בארץ ולמעשה כלל אינן מוגרות כתרופות בשום מקום בעולם.
מה שיקרה אם המשלוח לארץ יבדק הוא שהם יזוהו כתוספים לשימוש אישי או שישלחו לבדיקת רוקח (אם הפונקציה זמינה במקרה).
כך או כך מדובר בסטרואידים...
אם התרופה משווקת לכלל הציבור ונמכרת ללא מרשם, אז ודאי יש לה קהל יעד כלשהו, לא? (או שאני מבין לא נכון את השימוש במונח OTC).

אם התרופה משווקת לכלל הציבור ונמכרת ללא מרשם, אז ודאי יש לה קהל יעד כלשהו, לא? (או שאני מבין לא נכון את השימוש במונח OTC).
הסטרואידים האלה נמכרים OTC כאילו היו תוספים. ההגדרה של תרופה/תוסף/סם תלויה בחוקים וחוקים משתנים ממדינה למדינה.
בשורה התחתונה התוספים האלה הם סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים, זו כבר לא הגדרה של מדינה אלא כימיה וביולוגיה, בכך אין ספק. סטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים משמשים ברפואה במספר שימושים, למעשה אני לא מחדש כלום. בהתייחס לסטרואידים שהוצגו כאן הם לא הגיעו לשימוש נרחב בקרב מתאמנים לאחר ששימשו בעולם הרפואה אלא פותחו לכך במיוחד ולכן מכונים Designer Steroids.

אנבוליים/אנדרוגניים

אנבולי ז"א היפרטרופיה.
מה הכוונה אנדרוגני?

ועוד שאלה,
למה צריך לשלב את זה עם טסט ולא מספיק לקחת רק את אותו סטרואיד (הראשון ששאל פותח הפוסט)? זה בגדר 'חובה' לשלב?

• פותח/ת השרשור
לא רציתי לפתוח נושא חדש , הייתי שמח לקבל מידע על חומר שנקרא SARMs ? ואופן השימוש בו וכיוצא בזה....
ושוב תודה 😃

אנבולי ז"א היפרטרופיה.
מה הכוונה אנדרוגני?

ועוד שאלה,
למה צריך לשלב את זה עם טסט ולא מספיק לקחת רק את אותו סטרואיד (הראשון ששאל פותח הפוסט)? זה בגדר 'חובה' לשלב?
  • אנדרוגני פירושו שמביא את המאפיינים הזכריים לידי ביטוי (שיעור, העמקת הקול, גדילת הערמונית, התקרחות גנטית וכו'...). בד"כ (אך לא תמיד) מקור האנדרוגניות הישיר הוא מהמרה של טסט ונגזרותיו לדהידרוטסטוסטרון (DHT) אנזימטית ע"י רדוקציה של טבעת A באמצעות האנזים 5Reductance. קיימים גם אופנים אחרים בהם יכולה אנדרוגניות לבוא לידי ביטוי, טרנבולון למשל, עובר רדוקציה ומומר להורמון שנקרא דהידרוננדרולון (DHN) שאינו אנדרוגני כ-DHT ויחד עם זאת מדובר בסטרואיד מאוד אנדרוגני. סטרואידים אנדרוגניים אחרים הם נגזרות DHT מסויימות כמו אנדרול ו-M1T שכבר מצומצמים ומביאים לידי ביטוי את האנדרוגניות בצורה מאוד בולטת. סטרואידים שהם אנדרוגניים מתאימים מאוד לכח ורייג' ולכן מאוד נפוצים בעולם הליפטינג למשל.
  • כל סטרואיד, גם אחד שנקשר בחולשה לרצפטור האנדרוגני, בשימוש ממושך מספיק ובמינונים גבוהים דיים יפגע בייצור הטסט הטבעי. פגיעה כזאת תביא לידי ביטוי תסמינים של טסט נמוך כמו עייפות ונפילה בליבידו למשל. הגוף למעשה "דורש" טסט במינון השווה לפחות לזה המצוי בצורה טבעית ועל כן רצוי ומומלץ לספק לו לפחות את זה.

• אנדרוגני פירושו שמביא את המאפיינים הזכריים לידי ביטוי (שיעור, העמקת הקול, גדילת הערמונית, התקרחות גנטית וכו'...). בד"כ (אך לא תמיד) מקור האנדרוגניות הישיר הוא מהמרה של טסט ונגזרותיו לדהידרוטסטוסטרון (DHT) אנזימטית ע"י רדוקציה של טבעת A באמצעות האנזים 5Reductance. קיימים גם אופנים אחרים בהם יכולה אנדרוגניות לבוא לידי ביטוי, טרנבולון למשל, עובר רדוקציה ומומר להורמון שנקרא דהידרוננדרולון (DHN) שאינו אנדרוגני כ-DHT ויחד עם זאת מדובר בסטרואיד מאוד אנדרוגני. סטרואידים אנדרוגניים אחרים הם נגזרות DHT מסויימות כמו אנדרול ו-M1T שכבר מצומצמים ומביאים לידי ביטוי את האנדרוגניות בצורה מאוד בולטת. סטרואידים שהם אנדרוגניים מתאימים מאוד לכח ורייג' ולכן מאוד נפוצים בעולם הליפטינג למשל.
  • כל סטרואיד, גם אחד שנקשר בחולשה לרצפטור האנדרוגני, בשימוש ממושך מספיק ובמינונים גבוהים דיים יפגע בייצור הטסט הטבעי. פגיעה כזאת תביא לידי ביטוי תסמינים של טסט נמוך כמו עייפות ונפילה בליבידו למשל. הגוף למעשה "דורש" טסט במינון השווה לפחות לזה המצוי בצורה טבעית ועל כן רצוי ומומלץ לספק לו לפחות את זה.

אמת שלא הבנתי כל מילה, אבל את הרעיון הכללי ממש הבנתי כתשובה לשאלות. תודה.

יוצא אם כך שבכל סייקל יהיה טסט'?
יש סטרואידיים שיש בהם רק את התכונה האנבולית ואין בהם את התכונה האנדרגונית?

לא רציתי לפתוח נושא חדש , הייתי שמח לקבל מידע על חומר שנקרא SARMs ? ואופן השימוש בו וכיוצא בזה....
ושוב תודה 😃
SARM - Selective Androgen Receptor Modulator
כאשר נעשה שימוש בסטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים בקרב מתאמנים המטרה המרכזית היא הרווח מהשפעתם על ריקמת השריר. בין שלל ההשפעות כמו סינטזת החלבון המוגברת, שינוי המאזן החנקתי ועוד, קיימת גם היקשרות לרמה כלשהי של ההורמון/סטרואיד לרצפטורים האנדרוגניים בכל מקום בו הסטרואיד מצוי.

בנוסף מולקולת ההורמון/סטרואיד עוברת סידרה של המרות אנזימטיות בריקמות השונות שיוצרות הורמונים וסטרואידים אחרים שמביאים לתופעות לוואי שונות ומגוונות: מפעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד ועד פעילות אנדרוגנית מוגברת בקרבת זקיק השערה שמקדמת התקרחות. רק הגיוני אם כך שנבקש ליצור אגוניסטים לרצפטור האנדרוגני, כלומר חומרים הפועלים ברמת הרצפטור ומפעילים אותו ואף עושים זאת בצורה סלקטיבית, נניח רק בריקמת השריר.

לשם כך פותחו ה- SARMs.

נכון להיום קשה להגיד שהגענו לכך, ה-SARM הנפוץ ביותר כיום, Ostarine, אינו סלקטיבי דיו, אינו עוצמתי מספיק ובאופן כללי על-אף של-SARMs הרבה פחות תופעות לוואי בלתי רצויות, במינונים גבוהים מספיק יש ביכולתם לפגוע ב-HPTA בצורה שתדרוש PCT. היתרון, מעבר לסלקטיביות המסויימת, הוא בכך שניתן לקבל אפקט סביר גם במינונים נמוכים ולכן זה האופן בו נעשה השימוש בד"כ, בשילוב עם סטרואידים בעלי יכולת היקשרות נמוכה, לצורך הסינרגיה.

יתרון נוסף של ה-SARMs היא הזמינות הביולוגית המוגברת בצריכה אוראלית ללא הרעילות לכבד שמתלווה לסטרואידים אוראליים, עובדה המאפשרת לצרוך אותם בשילוב עם סטרואידים אוראליים.

אמת שלא הבנתי כל מילה, אבל את הרעיון הכללי ממש הבנתי כתשובה לשאלות. תודה.

יוצא אם כך שבכל סייקל יהיה טסט'?
יש סטרואידיים שיש בהם רק את התכונה האנבולית ואין בהם את התכונה האנדרגונית?
ישנם סטרואידים בעלי אנדרוגניות מאוד נמוכה ואנבוליות מאוד גבוהה, הם בהחלט שימושיים למטרות שונות אך למעשה תכונת האנדרוגניות מאוד חשובה עבור גדילה ובעצם הכרחית. בנוסף אלמנט מאוד משפיע על מידת הגדילה כתוצאה משימוש בסטרואיד היא מידת ההיקשרות של האנדרוגן לרצפטור האנדרוגני. טרנבולון (וננדרולון באופן כללי) למשל בעל יכולת היקשרות מעולה לרצפטור האנדרוגני לעומתו האלוטסטין שהרייטינג הנקוב עבורו ליחס אנבולי:אנדרוגני טוב משל טרנבולון אך לא ניתן להשיג ממנו כמעט גדילה (מאידך האנדרוגניות הגבוהה הופכת אותו לסטרואיד מעולה לכח).
אם נביט בסטרואידים המתאימים ביותר למסה אלה יהיו בד"כ בעלי יכולת היקשרות טובה לרצפטור האנדרוגני (M1T, אנדרול, דקה, טסט...).
גם בתגובתי הקודמת בנוגע ל-SARMs ניתן לראות שהמיקוד הוא דווקא בהפעלת הרצפטור האנדרוגני ולש כך נדרש אנדרוגן.

ישנם סטרואידים בעלי אנדרוגניות מאוד נמוכה ואנבוליות מאוד גבוהה, הם בהחלט שימושיים למטרות שונות אך למעשה תכונת האנדרוגניות מאוד חשובה עבור גדילה ובעצם הכרחית. בנוסף אלמנט מאוד משפיע על מידת הגדילה כתוצאה משימוש בסטרואיד היא מידת ההיקשרות של האנדרוגן לרצפטור האנדרוגני. טרנבולון (וננדרולון באופן כללי) למשל בעל יכולת היקשרות מעולה לרצפטור האנדרוגני לעומתו האלוטסטין שהרייטינג הנקוב עבורו ליחס אנבולי:אנדרוגני טוב משל טרנבולון אך לא ניתן להשיג ממנו כמעט גדילה (מאידך האנדרוגניות הגבוהה הופכת אותו לסטרואיד מעולה לכח).
אם נביט בסטרואידים המתאימים ביותר למסה אלה יהיו בד"כ בעלי יכולת היקשרות טובה לרצפטור האנדרוגני (M1T, אנדרול, דקה, טסט...).
גם בתגובתי הקודמת בנוגע ל-SARMs ניתן לראות שהמיקוד הוא דווקא בהפעלת הרצפטור האנדרוגני ולש כך נדרש אנדרוגן.

כמה ידע, זה לא נתפס. כל הכבוד לך!

תודה רבה כמובן.

הרשה לי לרכב קצת על הדיון!
שאלתי אותך בפרטי, אשאל גם כאן..יצא לך לשמוע על SARM בשם MARK677?
MK-677 הוא מה שמכונה: "growth hormone secretagogue". הכוונה היא לחומרים שאינם פפטידים המסוגלים לעודד הפרשה של הורמון גדילה אך באופן סינרגי עם GHRH (הורמון מגרה הפרשת הורמון גדילה) אך באמצעות רצפטורם אחרים. במקרה של MK-677 דרך הרצפטור האנדרוגני.

המחקרים עבור החומר הוא שהצליח לעורר שינויים מטאבוליים הנגרמים ע"י GH ו-IGF-1 אצל מבוגרים.

עד כמה הוא באמת מבצע את הפעולה המתוארת בקרב אתלטים בריאים בגילאים צעירים אינני יודע ואין לי מקור מידע מהימן שתיעד את השימוש. אני יכול להגיד שמבחינת הצלחה הוא הרבה פחות נפוץ בשוק מ-Ostarine למשל.

MK-677 הוא מה שמכונה: "growth hormone secretagogue". הכוונה היא לחומרים שאינם פפטידים המסוגלים לעודד הפרשה של הורמון גדילה אך באופן סינרגי עם GHRH (הורמון מגרה הפרשת הורמון גדילה) אך באמצעות רצפטורם אחרים. במקרה של MK-677 דרך הרצפטור האנדרוגני.
המחקרים עבור החומר הוא שהצליח לעורר שינויים מטאבוליים הנגרמים ע"י GH ו-IGF-1 אצל מבוגרים.
עד כמה הוא באמת מבצע את הפעולה המתוארת בקרב אתלטים בריאים בגילאים צעירים אינני יודע ואין לי מקור מידע מהימן שתיעד את השימוש. אני יכול להגיד שמבחינת הצלחה הוא הרבה פחות נפוץ בשוק מ-Ostarine למשל.
מאיפה כל המידע הזה תהיה לי בריא רק..אני כבר כמה ימים מחפש דברים בגוגל ולא מוצא יותר מדי דברים על פפטידים וSARM וכד'..

מאיפה כל המידע הזה תהיה לי בריא רק..אני כבר כמה ימים מחפש דברים בגוגל ולא מוצא יותר מדי דברים על פפטידים וSARM וכד'..
המצאתי את זה... 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית