תמונה מתחיל שינוי?!

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
שלום לכולם אני עידן 21
אני בתהליך מסה כרגע שכולל תפריט ותוכנית תזונה מתזונאית
רציתי לשמוע את דעתכם:

לפני חודש 2.6
הנתונים:
גובה 178
משקל 75
היקף טבור 85
היקף צוואר 38

פרונט רפוי
2uwmmgrnj2zm.jpg

בייספ
kdzdoyhttwgw.jpg

כעבור חודש 2.7
הנתונים:
גובה 178
משקל 77.5
היקף טבור 84
היקף צוואר 36

פרונט רפוי
woyjj3q4dznu.jpg

בייספ
wnhm1hgyz2en.jpg

אשמח לתגובות 😃

להתחיל תהליך של מסה מהמקום שאתה נמצא בו זה המצב לפי דעתי האידיאלי והטוב ביותר..הייתי מעריך אותך בערך על 13-14 אחוז רואים שיש לך עבר בכושר ועשית דבר או שנים במכון.. הגבתי לך גם בשרשור הקודם וכנראה שאתה מבין גם בתוספים כי אתה משתמש בהם.. עושה הרושם שאתה בכיוון הנכון.. הדבר החשוב ביותר זה תזונה והקפדה על אימונים ועצימותם.. זה תהליך ארוך ומאוד מהנה שלבסוף משתלם מאוד ומביא לסיפוק אדיר מאחל לך בהצלחה!

תן בראש אחינו !
לגבי התזונאית - אם זאת תזונאית מי מכבי ולא מדריכת כושר ... עדיף שתזרוק אותה מהחלון .

• פותח/ת השרשור
התזונאית שלי היא פרטית מדריכת כושר בעלת תארים רבים ולא מעפנה ממכבי חח
השאלה שלי היא שבעוד 45 יום אני מסיים את תוכנית המסה שלי (אני עובר לפי תוכנית אימונים מוכנה) השאלה האם זה יספיק ואיך בעצם אני יודע שזה מספיק

השאלה שלי היא שבעוד 45 יום אני מסיים את תוכנית המסה שלי (אני עובר לפי תוכנית אימונים מוכנה) השאלה האם זה יספיק ואיך בעצם אני יודע שזה מספיק
אם כך אז בסדר גמור .
וגבי סיום המאסה לא חושב שזה הזמן לסיים אותה .
לפי התמונות אתה עוד יכול וצריך לעלות עוד הרבה .
בהצלחה .

אני ממליץ על תוכנית מסה של לפחות שנה עם תפריט מסודר במאזן חיובי קטן ולא גדול כדי למנוע חיטוב קשה.. (אני מאמין שזאת תהיה שנה כפיית עם אחלה אוכל ואתה תתקדם מאוד מהר אתה בהתחלה וזה שלב הגדילה הטוב והמהיר ביותר).. לאחר שנה תראה מה מצבך מבחינת אחוזי שומן ואז תדע לאן להתקדם..

• פותח/ת השרשור
לגבי המשך המסה. אני גם חושב ששלושה חודשיים זה מעט מידי האם לדעתך אני יכול בסיום התוכנית להתחיל אותה מההתחלה שוב?
ככה גם מבחינת התזונה אני אם תפריט שבנוי במיוחד לתוכנית הנוכחית וגם מבחינת התוספים והויטמינים אני מותאם לתוכנית האימונים והתזונה?
האם זה אפשרי?

אני מציע מעכשיו לרוץ על תוכנית שנתית של מסה רצינית ולהיות עקבי.. לגבי השאלה השניה לא הבנתי ..
באופן כללי 3 חודשים מסה זה לא הרבה ובמצב שלך אתה חייב לתת את הפוש עכשיו אתה ממש בהתחלה שלך וחבל שתפספס שנים טוב של פיתוח..
תן שנה בראש אחרי זה חיטוב זה רק יועיל לך..

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא כזאת.
כרגע יש לי תוכנית אימונים של מאסה תוכנית מעולה לדעתי שהזמן הכולל שלה הוא 80 יום
השאלה ברגע שאני יסיים אותה האם אני יכול לחזור להתחלה ושוב לרוץ עליה לעוד 80 יום
מפני שהתזונה שלי מתאימה לתוכנית הזאת וכך גם התוספים

מאיזה איזור אתה בארץ? אני גם מחפש תזונאי/ת לתפריט של חיטוב וגם אחרי החיטוב תפריט למסה
הבעיה אצלי זה התזונה, אני מתאמן נכון אבל לא אוכל נכון ובגלל זה לא מתקדם בכל מיני דברים... אני צריך עזרה מקצועית
איך קוראים לה ובאיזה איזור בארץ היא מקבלת?

השאלה שלי היא כזאת.
כרגע יש לי תוכנית אימונים של מאסה תוכנית מעולה לדעתי שהזמן הכולל שלה הוא 80 יום
השאלה ברגע שאני יסיים אותה האם אני יכול לחזור להתחלה ושוב לרוץ עליה לעוד 80 יום
מפני שהתזונה שלי מתאימה לתוכנית הזאת וכך גם התוספים
מה ?
איזה תוכנית זאת ? ואיך היא מתאימה לך תזונה לתוכנית ? תכתוב פה

• פותח/ת השרשור
מאיזה איזור אתה בארץ? אני גם מחפש תזונאי/ת לתפריט של חיטוב וגם אחרי החיטוב תפריט למסה
הבעיה אצלי זה התזונה, אני מתאמן נכון אבל לא אוכל נכון ובגלל זה לא מתקדם בכל מיני דברים... אני צריך עזרה מקצועית
איך קוראים לה ובאיזה איזור בארץ היא מקבלת?

האמת לא נפגשתי איתה עבדנו דרך האינטרנט או המחשב. לדעתי לאחר מספר מקרים שקרו אני לא חושב שהייתי ממליץ לך עליה.\

מה ?
איזה תוכנית זאת ? ואיך היא מתאימה לך תזונה לתוכנית ? תכתוב פה
התוכנית לקוחה מאתר מסויים תוכנית בנויה כבר מראש

• פותח/ת השרשור
זה 90 ימים התוכנית כל יום משהו שונה אני לא באמת יכול לכתוב אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית