עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן טבעי, תוספים יחידים זה WHEY וקריאטין ( הפסקתי לקראת הקיץ כדי להוריד מים ונפיחות).שינוי מעולה נראה לי ולא עלית קמצוץ של שומן ! טבעי ?
5 קילו ב10 חודשים זה כלום אבל עלית 100% נקי ורואים שאפילו הורדת את הא"ש.. לכן זה משתלם לדעתי 😃
כל הכבוד שינוי מטורף ואחלה מוטיבציה לאנשים.. (לי בכל אופן..😃)
על כמה פלוס קלורי הייתה? כמה בערך פחמימה ביום? בתמונה האחרונה אתה על קראטין? (כי לא רואים נוזלים או משהו.. שאני השתמשתי התנפחתי בפנים כמו בלון)
גם אני חשבתי להתחיל מסה דלת פחמימות (הנוזלים מאוד מחרפנים אותי) לפחות בהתחלה, איך זה מרגיש? מצליחים להתקדם במשקלים כמו שצריך?הייתי על פלוס של 200-300, בהתחלה אכלתי דל פחמימה עם מלא שומן וחלבון, ואז כשנתקעתי בעלייה במשקל חזרתי לאכול פחמימות ואני עולה יפה במסה מאז.
בתמונה האחרונה אני בלי קריאטין כבר חודש כמעט ( להוריד נוזלים לקיץ)- כמו שכתבתי בתגובות אחרות כאן.
הייתי על 20-30 וגם זה מירקות.גם אני חשבתי להתחיל מסה דלת פחמימות (הנוזלים מאוד מחרפנים אותי) לפחות בהתחלה, איך זה מרגיש? מצליחים להתקדם במשקלים כמו שצריך?
הייתה על דל דל פחמימה (20-30ג') או סביב ה100?
אני כנראה אתחיל דל ויעלה בהדרגה..
הייתי על פלוס של 200-300, בהתחלה אכלתי דל פחמימה עם מלא שומן וחלבון, ואז כשנתקעתי בעלייה במשקל חזרתי לאכול פחמימות ואני עולה יפה במסה מאז.
בתמונה האחרונה אני בלי קריאטין כבר חודש כמעט ( להוריד נוזלים לקיץ)- כמו שכתבתי בתגובות אחרות כאן.[/QUOT]
שאלה אחי,אתה אומר שהפסקת לקחת קריאטין כדי להוריד נוזלים ונפיחות,גם אני שוקל לקראת הקיץ להפסיק השאלה מאיפה זה מוריד את הנפיחות הזו? מהשרירים עצמם? כלומר אם אפסיק אזי השרירים יהיו פחות נפוחים?
גובה 183, היקף יד לא מדדתי.תן קצת נתונים כמה היקף יד וגובה?
שינוי מטורף אחי
עשיתי ABCD, חזה+יד אחורית, רגליים, גב +יד קדמית, מנוחה, כתפיים+טרפזים .....REPEATזה לא אנושי גבר... אך הוכחת שהכול אפשרי עם תזונה נכונה , איזה תוכנית עבדת?
אני גם האמת לא חושב שיש פה קשר לדלות בפחמימה , אני חושב שיש פה משהו גנטי.. אך אי אפשר לזלזל באנאבוליק דיאט אכן יש תוצאות.