הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי [לפני ואחרי]

• פותח/ת השרשור XNIKE
  • פורסם בתאריך

XNIKE

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
112
37
5
10 חודשים מסה- נתונים:
לפני:
משקל 78 ק"ג
דדליפט חזרה אחת מקס'- 70
סקוואט חזרה אחת מקס'- 60
בנץ' חזרה אחת מקס'- 60

gHLiDXDl.jpg

אחרי:
משקל 83
דדליפט לחזרה אחת מקס'- 160
סקוואט חזרה אחת מקס'-145
בנץ' חזרה אחת מקס'- 125
4y0YJcPl.jpg

שינוי מעולה נראה לי ולא עלית קמצוץ של שומן ! טבעי ?

5 קילו ב10 חודשים זה כלום אבל עלית 100% נקי ורואים שאפילו הורדת את הא"ש.. לכן זה משתלם לדעתי 😃

כל הכבוד שינוי מטורף ואחלה מוטיבציה לאנשים.. (לי בכל אופן..😃)

על כמה פלוס קלורי הייתה? כמה בערך פחמימה ביום? בתמונה האחרונה אתה על קראטין? (כי לא רואים נוזלים או משהו.. שאני השתמשתי התנפחתי בפנים כמו בלון)

• פותח/ת השרשור
5 קילו ב10 חודשים זה כלום אבל עלית 100% נקי ורואים שאפילו הורדת את הא"ש.. לכן זה משתלם לדעתי 😃

כל הכבוד שינוי מטורף ואחלה מוטיבציה לאנשים.. (לי בכל אופן..😃)

על כמה פלוס קלורי הייתה? כמה בערך פחמימה ביום? בתמונה האחרונה אתה על קראטין? (כי לא רואים נוזלים או משהו.. שאני השתמשתי התנפחתי בפנים כמו בלון)

הייתי על פלוס של 200-300, בהתחלה אכלתי דל פחמימה עם מלא שומן וחלבון, ואז כשנתקעתי בעלייה במשקל חזרתי לאכול פחמימות ואני עולה יפה במסה מאז.
בתמונה האחרונה אני בלי קריאטין כבר חודש כמעט ( להוריד נוזלים לקיץ)- כמו שכתבתי בתגובות אחרות כאן.

הייתי על פלוס של 200-300, בהתחלה אכלתי דל פחמימה עם מלא שומן וחלבון, ואז כשנתקעתי בעלייה במשקל חזרתי לאכול פחמימות ואני עולה יפה במסה מאז.
בתמונה האחרונה אני בלי קריאטין כבר חודש כמעט ( להוריד נוזלים לקיץ)- כמו שכתבתי בתגובות אחרות כאן.
גם אני חשבתי להתחיל מסה דלת פחמימות (הנוזלים מאוד מחרפנים אותי) לפחות בהתחלה, איך זה מרגיש? מצליחים להתקדם במשקלים כמו שצריך?
הייתה על דל דל פחמימה (20-30ג') או סביב ה100?
אני כנראה אתחיל דל ויעלה בהדרגה..

• פותח/ת השרשור
גם אני חשבתי להתחיל מסה דלת פחמימות (הנוזלים מאוד מחרפנים אותי) לפחות בהתחלה, איך זה מרגיש? מצליחים להתקדם במשקלים כמו שצריך?
הייתה על דל דל פחמימה (20-30ג') או סביב ה100?
אני כנראה אתחיל דל ויעלה בהדרגה..
הייתי על 20-30 וגם זה מירקות.
ההרגשה היא שקשה להתרחק מפחמימות בשבוע וחצי הראשונים, אבל אם תעמוד בזה אחר כך כבר לא תרצה פשוט. אין יותר מספק מצלחת שווארמה נוטפת שומן, 8 המבורגרים מבשר אדום, אגוזים בכמויות. קיצר אתה לא רעב בכלל במהלך היום אם אתה מתמיד עם זה ולא מחליט לנסות לחזור חד פעמי למשהו עם סוכר.
לגבי המשקלים, בגלל שעשיתי את זה רק בהתחלה אז התקדמתי במשקלים ( רק התחלתי להתאמן) אני לא יודע מה ההשפעות אם אתה כבר מתאמן מתקדם, אני מניח שהכוח שלך יירד.

בתמונה האחרונה אני בלי קריאטין כבר חודש כמעט ( להוריד נוזלים לקיץ)- כמו שכתבתי בתגובות אחרות כאן.[/QUOT]

שאלה אחי,אתה אומר שהפסקת לקחת קריאטין כדי להוריד נוזלים ונפיחות,גם אני שוקל לקראת הקיץ להפסיק השאלה מאיפה זה מוריד את הנפיחות הזו? מהשרירים עצמם? כלומר אם אפסיק אזי השרירים יהיו פחות נפוחים?

• פותח/ת השרשור
השרירים יראו פחות גדולים אבל יראו את ההפרדות יותר טוב...

קיים פה המון פוטנציאל, עלה והצלח.

זה לא אנושי גבר... אך הוכחת שהכול אפשרי עם תזונה נכונה , איזה תוכנית עבדת?

אני גם האמת לא חושב שיש פה קשר לדלות בפחמימה , אני חושב שיש פה משהו גנטי.. אך אי אפשר לזלזל באנאבוליק דיאט אכן יש תוצאות.

• פותח/ת השרשור
תן קצת נתונים כמה היקף יד וגובה?
שינוי מטורף אחי
גובה 183, היקף יד לא מדדתי.
זה לא אנושי גבר... אך הוכחת שהכול אפשרי עם תזונה נכונה , איזה תוכנית עבדת?

אני גם האמת לא חושב שיש פה קשר לדלות בפחמימה , אני חושב שיש פה משהו גנטי.. אך אי אפשר לזלזל באנאבוליק דיאט אכן יש תוצאות.
עשיתי ABCD, חזה+יד אחורית, רגליים, גב +יד קדמית, מנוחה, כתפיים+טרפזים .....REPEAT

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית