הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עדכון… 5 שבועות פרימו

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
עדכון מהשטח לכל מי שמעוניין…
חמישה שבועות על 400 פרימו רפואי לשבוע מחולק לשתי זריקות , בנוסף טסט אנטט במינון של trt כ 125 לשבוע מחולק לשתי זריקות.
פרגניל 500 לשבוע מחולק לשתי זריקות.
משקל עלה ב 2.5 קילוגרם , אחוזי שומן פחות או יותר זהים לנקודת התחלה.
מצורף תמונה עדכנית (לא אחרי אימון).
אשמח לקבל תגובות , וכמובן אם למישהו יש ניסיון עם פרימו אשמח לחלוק חויות.
נ.ב , יש עוד 9 שבועות במינון זה.

קבצים מצורפים

• Screenshots_2014-06-07-23-08-13.png
    Screenshots_2014-06-07-23-08-13.png
    KB 233.7 · צפיות: 471
חמישה שבועות על 400 פרימו רפואי לשבוע מחולק לשתי זריקות , בנוסף טסט אנטט במינון של trt כ 125 לשבוע מחולק לשתי זריקות.
מוזר העינין שאתה מחלק טסט בעל אסטר ארוך ובמינון כל כך נמוך ל2 זריקות בשבוע.כמה קלוריות אתה צורך(סיירל מאסה או משהו אחר) )

• פותח/ת השרשור
1. טסט: אני צורך חומרים רפואיים בלבד ועל כן אנטט הוא האפשרות היחידה , לגבי חלוקת הזריקות - תום הראה לי שבחלוקה שכזו רמות ההורמון יציבות יותר וכמו כן קיים סיכוי נמוך יותר לתופעות לוואי שונות , אין חובה לבצע כך אבל אם כבר אז כבר....
2. מטרת הסייקל היא עליה קטנה במסה (אני הגעתי למיצוי פוטנצייל טבעי אחרי 20 שנות אימונים רצופות) כמו כן חשוב לי המראה המוצק , אני לא מחפש מסה גבוהה מידי! אם אחליט להמשיך בסייקלים נוספים הם יהיו ברמה הזו בלבד אולי במינונים גבוהים יותר של פרימו ואולי אשלב אנבר אבל לא יותר מזה.
3. כמות הקלוריות שאני צורך היא כ 300 קלוריות מעל הנטראלי שלי....כמות החלבון היומי לא עולה על 120 גרם חלבון (אני שוקל 75 קילוגרם)

ני
1. טסט: אני צורך חומרים רפואיים בלבד ועל כן אנטט הוא האפשרות היחידה , לגבי חלוקת הזריקות - תום הראה לי שבחלוקה שכזו רמות ההורמון יציבות יותר וכמו כן קיים סיכוי נמוך יותר לתופעות לוואי שונות , אין חובה לבצע כך אבל אם כבר אז כבר....
2. מטרת הסייקל היא עליה קטנה במסה (אני הגעתי למיצוי פוטנצייל טבעי אחרי 20 שנות אימונים רצופות) כמו כן חשוב לי המראה המוצק , אני לא מחפש מסה גבוהה מידי! אם אחליט להמשיך בסייקלים נוספים הם יהיו ברמה הזו בלבד אולי במינונים גבוהים יותר של פרימו ואולי אשלב אנבר אבל לא יותר מזה.
3. כמות הקלוריות שאני צורך היא כ 300 קלוריות מעל הנטראלי שלי....כמות החלבון היומי לא עולה על 120 גרם חלבון (אני שוקל 75 קילוגרם)
ניראה לי שכדאי לך להעלות חלבון לכיוון 200.אל תישכח שבסייקל יש לגוף יכולת סינטוז עדיפה

• פותח/ת השרשור
1. מטרתי היא לא גדילה , אני אפילו מפחד מעודף גדילה...
2. אל תשכח שאני במינון פרימו נמוך יחסית .. כל הממליצים מדברים על מינונים של מעל 400 לשבוע .... (יקר....רררר)
3. אני מרוצה מהתוצאות עד כאן ואל תשכח שאני בשבוע 5
תודה

1. מטרתי היא לא גדילה , אני אפילו מפחד מעודף גדילה...
2. אל תשכח שאני במינון פרימו נמוך יחסית .. כל הממליצים מדברים על מינונים של מעל 400 לשבוע .... (יקר....רררר)
3. אני מרוצה מהתוצאות עד כאן ואל תשכח שאני בשבוע 5
תודה
אתה מרוצה אז גם אני... 😃
נראה שהולך בסדר גמור. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה תום , שאלה קטנה ...
אני אמור לסיים את המחזור בסוף יולי / תחילת אוגוסט
בתאריך 17 לאוג אני מתוכנן לנסוע לתורכיה לחופשה עם המשפחה והילדים , העניין שאני חושש מ "נפילה ברמת ההורמונים לקראת תחילת ה PCT שמתוכן להתחיל ממש בתוך החופשה , השאלה היא האם כדאי להמשיך את הסייקל עוד שבועיים עד הנסיעה ?
יש לי טסט אנטט לTRT להמשך השבועיים לגבי פרימו - אני לא מאמין שיהיה אבל יש לי אנבר של meditech
מה אתה אומר ? אפשרי ? השלכות על תוצאות המשך והתאוששות?
תודה

קבצים מצורפים

• Anavar.png
    Anavar.png
    KB 64 · צפיות: 170
תודה תום , שאלה קטנה ...
אני אמור לסיים את המחזור בסוף יולי / תחילת אוגוסט
בתאריך 17 לאוג אני מתוכנן לנסוע לתורכיה לחופשה עם המשפחה והילדים , העניין שאני חושש מ "נפילה ברמת ההורמונים לקראת תחילת ה PCT שמתוכן להתחיל ממש בתוך החופשה , השאלה היא האם כדאי להמשיך את הסייקל עוד שבועיים עד הנסיעה ?
יש לי טסט אנטט לTRT להמשך השבועיים לגבי פרימו - אני לא מאמין שיהיה אבל יש לי אנבר של meditech
מה אתה אומר ? אפשרי ? השלכות על תוצאות המשך והתאוששות?
תודה
אני לא כ"כ זוכר מה משך הסייקל אך בד"כ בשימוש בחומרים האלה ובמינונים האלה הפגיעה ב-HPTA מאוד מינורית. ז"א שלא מצפה לך התאוששות קשה במיוחד.
עדיין, בתום הסייקל ה-PCT מתחיל כשרמות החומרים ב-baseline וההרגשה אינה כמו במהלכו. אתה יכול לבחור אחת מכמה חלופות סבירות:
  • להכניס פרווירון כבר כעת ולמשוך תוך כדי הורדת המינונים. לפרווירון אין ממש השפעה על ה-hpta.
  • למשוך את מינון ה-TRT בלבד, מעין שיוט עד לאחר החופשה.
  • להוסיף סטרואיד אוראלי כמו אנאבר/אפיסטן/טורינבול למשך הזמן הנוסף, תוך כדי המשך TRT. שווה ערך למשיכת הסייקל תוך החלפה לחומר דומה. מדובר בחומרים המגיבים מהר עם אופי דומה יחסית לפרימו.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המפורטת .
כרגע על הפרק אנבר + TRT (שניהם לשבועיים האחרונים )
לא חשבתי על "שיוט " עם טסט ...למשוך עוד שבועיים .... מעניין!
תודה בכל אופן.

תודה על התשובה המפורטת .
כרגע על הפרק אנבר + TRT (שניהם לשבועיים האחרונים )
לא חשבתי על "שיוט " עם טסט ...למשוך עוד שבועיים .... מעניין!
תודה בכל אופן.
בחרת בחלופה העדיפה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחיובי "קל" יש סיכוי שהתוספת (לא כולה - אבל רובה) תהיה עליה במסת שריר , ככל שהתוספת לנטראלי תהיה גדולה יותר כך הסיכוי להגדלת מסת השומן גדולה יותר. (ואני לא מחפש מסה גדולה!)
זכור שהעדיפות הפזיולוגית היא לבניית רקמת שומן ולא רקמת שריר , גם בסייקל אנאבולי !

כן, אבל בד"כ שמראים שינוי מראים לפני ואחרי.
רק אומר.

• פותח/ת השרשור
צודק , מיד אעלה שתי תמונות להשוואה הי אביעד .... להלן לפני ואחרי והנה לפני.... לפני....

קבצים מצורפים

• לפני.png
    לפני.png
    KB 658 · צפיות: 262
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית