עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שרשמת ב-4 לגבי המק אומר שיש אפשרות שאם יש התראה בפורום תתקבל התראה ב-notifications במק(כמו שזה בפייסבוק)? אם הבנתי נכון את מה שכתבת זה יכול להיות שימושי אם תפעיל את האופצייה הזאת ואני ממש אשמח אם תעשה את זה:)🤯🙌כמה סיבות:
1. פיתוח אפליקציה עולה כ-40,000 ש״ח. תחזוקה עולה כמה אלפי שקלים בשנה. אני לא רוצה להוסיף עוד פרסומות לאתר כדי לממן את זה. זה גם משהו שלא יחזיר את עצמו במשך שנים ולכן לא משתלם.
2. תחזוק האפליקציה לאנדרואיד ול iOS גוזל זמן רב שאין לי כרגע לצערי. כל עידכון גירסה, צריך לעשות עידכון גירסה לאפליקציה, מה שמצריך משאבים וזמן.
3. לאתר יש עיצוב Responsive שמותאם בהתאם לגודל המסך שבו את הגולש. ככה שאם אתה נכנס מהנייד לפורום או מהאייפד, הפורום יתאים את עצמו למכשיר שבו אתה גולש.
4. מאחר ו 80% מהכניסות לפורום זה עם מכשירי אפל (לפי Google Anayltics), עוד כמה חודשים, עד שנה מקס׳, אפל אמורים להוציא Safari notifications. במילים אחרות, אתה תקבל התראות ישירות לדפדפן כשיש לך התראה בפורום (הודעה פרטית או התראה רגילה לנושא במעקב). זה היה אמור לצאת ב iOS8 לפי השמועות האחרונות, אבל כנראה שדחו את זה ל 8.1 או אפילו גירסה 9. זה כבר עובד ופעיל במערכת ההפעלה של אפל (OS X) ואני יכול להפעיל את זה בפורום, אבל מעט האנשים שמשתמשים במאק, ככה שזה לא ממש רלוונטי כרגע. אני מניח שדבר דומה יצא למכשירי אנדרואיד מאחר ו Chrome גם תומך בזה כרגע למחשב.
השאלה מי עוד ישתמש בזה, סתם להתקין דברים כאלו בפורום מעמיס עליו ומאט אותו בסופו של דבר. יש 2 אופציות בעיקרון:מה שרשמת ב-4 לגבי המק אומר שיש אפשרות שאם יש התראה בפורום תתקבל התראה ב-notifications במק(כמו שזה בפייסבוק)? אם הבנתי נכון את מה שכתבת זה יכול להיות שימושי אם תפעיל את האופצייה הזאת ואני ממש אשמח אם תעשה את זה:)🤯🙌
למה לא להפעיל? ישנם אתרים ששואלים אם אתה רוצה לקבל התראות.. לדוגמה פייסבוק, טמבלר, טוויטרזה כבר עובד ופעיל במערכת ההפעלה של אפל (OS X)
כי יש 5 אנשים (כולל אני ומישל) שגולשים דרך OS X בפורוםלמה לא להפעיל? ישנם אתרים ששואלים אם אתה רוצה לקבל התראות.. לדוגמה פייסבוק, טמבלר, טוויטר
כן.. אבל תכלס זה לא בעייתי להפעיל את זה לא?כי יש 5 אנשים (כולל אני ומישל) שגולשים דרך OS X בפורום