הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחילה קורס מדריכי חד"כ

• פותח/ת השרשור edenby
  • פורסם בתאריך

edenby

משתמש פעיל
313
290
נק' מוניטין:
721
313
290
אני מתחילה בקיץ קורס מדריכי חדר כושר ממכללת שיאים
קראתי על מה לומדים בקורס, ואני רוצה לשמוע חוויות מאנשים שעברו את הקורס ואיך הלך להם, מה היו הקשיים בחלקים מסויימים ואיך הולכים המבחנים כי הבנתי שיש מבחנים מעשיים ומבחנים עיוניים - על מה נבחנים במבחנים המעשיים?
יש לי ידע די רחב בביולוגיית גוף האדם, זה יעזור לי או שזה לא ממש משנה אם יש ידע או אין?
ובכלל הכי חשוב לי לדעת, אם מישהו יוכל לענות על זה- אני אקבל את התעודה בערך כשימלאו לי 18, מקבלים מדריכים בגילאי 18 לעבוד בחדרי כושר?

אני נרשמת לקורס המרוכז שמתחיל ב13.7
יש כאן עוד מישהו שנרשם אולי? 😁

ידע ביולוגי לא יעזור לך, האנטומיה והקינזיולוגיה הכי קשים, הקורס משעמם, מקבלים מדריכים בגיל 18, השוק מוצף במדריכי כושר ומאמנים אישיים כך שפרנסה לא יצא מזה

השוק מוצף במדריכי כושר ומאמנים אישיים כך שפרנסה לא יצא מזה
זה נכון, אבל אפשר להתחיל ברשתות הגדולות ולהתקדם להיות מאמנים אישיים ושם אפשר להתפרנס בחצי כבוד (לפחות לגילה. זה עדיף בהרבה ממלצרות או להתשעמם ולהיות מזכירה במקום נידח ללא שום אופציה להתקדם או ללמוד דברים חדשים).
לדעתי זו העבודה האידאלית לסטונדטים ואנשים לפני/בזמן צבא (בהנחה שיש אישור בצבא לעבוד). לאחר מכן זה דיי ביזבוז זמן אלא אם מאמנים אנשים עשירים (שזה בערך 300-400 ש״ח לשעת אימון).

בגדול בדיוק מה שמשה אמר, אני גם מחזק את העובדה שאני אחרי צבא ולא רואה את עצמי עובד בתור מלצר (ממש לא בא לי בטוב) או מאבטח (שמרתי מספיק בצבא), העבודה הזאת סה"כ מתאימה לי גם לזמן הלימודים.

אני גם עשיתי בשיאים.
זה מאוד תלוי במרצה שלך, גם המחבנים משתנים ממרצה למרצה, אם קראת מספיק פה ובקילוגרם וקצת מעבר, מבחינת ידע לא יצא לך יותר מדי מהקורס הזה.
מבחינת קושי, ביולוגיה יתקשר לך קצת לפיזיולוגיה.
הדבר היחיד שאולי אפשר להגדיר ק"קשה" זה ביומכאניקה, להרבה אנשים די קשה לקלוט את זה.
מצד שני קינזיולוגיה זה אמנם החלק הכי פרקטי בסיפור, הוא מסובך מאוד למי שבא בלי רקע של חד"כ, אבל די פשוט למי שהתאמן לפני.

אה, ותכיני את עצמך לשעות שלמות של "טעויות נפוצות" בתנועות מורכבות ומסובכות כמו לחיצת חזה ורגליים במכונה.

אני מתחילה בקיץ קורס מדריכי חדר כושר ממכללת שיאים
קראתי על מה לומדים בקורס, ואני רוצה לשמוע חוויות מאנשים שעברו את הקורס ואיך הלך להם, מה היו הקשיים בחלקים מסויימים ואיך הולכים המבחנים כי הבנתי שיש מבחנים מעשיים ומבחנים עיוניים - על מה נבחנים במבחנים המעשיים?
יש לי ידע די רחב בביולוגיית גוף האדם, זה יעזור לי או שזה לא ממש משנה אם יש ידע או אין?
ובכלל הכי חשוב לי לדעת, אם מישהו יוכל לענות על זה- אני אקבל את התעודה בערך כשימלאו לי 18, מקבלים מדריכים בגילאי 18 לעבוד בחדרי כושר?

אני נרשמת לקורס המרוכז שמתחיל ב13.7
יש כאן עוד מישהו שנרשם אולי? 😁

אני גם עשיתי בשיאים, כשתתחילי תגידי מי המרצים שלך סתם מתוך עניין.
אני עשיתי את הקורס במתכונת הקודמת שלו לפני שהיו מבחנים ביצועים (אם אני לא טועה עכשיו יש מבחן ריצה ועוד משהו) וגם הקורס שלי היה קצר יותר מבחינת שעות.
ידע בביולוגיה לא יתן לך הרבה, נסיון בחדר כושר חשוב הרבה יותר ויקל עלייך.
הקורס בעיקרון לא מתעלה לרמה גבוהה וצריך להיות בלוק בשביל להכשל אבל בשביל לקבל 90+ צריך לשבת וללמוד.
הקורס מאוד תלוי באנשים, לי היה ממש כיף ואני זוכר את הקורס כתקופה מאוד חוויתית ומהנה.
לגבי שאר הידע הנחוץ, בקורס די מאכילים אותך עם כפית, את צריכה להקשיב בשיעורים.
בגיל 18 יהיה לך קשה להכנס לרשתות הגדולות אבל זו אחלה עבודה לחייל/סטודנט.

נ.ב אני מחזיק בממוצע הכי גבוה שהיה להם אי פעם 😁 99.21

אני עשיתי את הקורס במתכונת הקודמת שלו לפני שהיו מבחנים ביצועים (אם אני לא טועה עכשיו יש מבחן ריצה ועוד משהו) וגם הקורס שלי היה קצר יותר מבחינת שעות.
הקורס בעיקרון לא מתעלה לרמה גבוהה וצריך להיות בלוק בשביל להכשל אבל בשביל לקבל 90+ צריך לשבת וללמוד.
הקורס מאוד תלוי באנשים, לי היה ממש כיף ואני זוכר את הקורס כתקופה מאוד חוויתית ומהנה.

אצלי היה 96, אם הייתי יודע שיש לי מתחרים במחזור הייתי אשכרה לומד למבחנים 🤩

אני גם מתכננת ללמוד בחופש בנתיים אני מתלבטת בין הקורס של שיאים לשל בית ספר למקצועות הספורט
אני מחפשת את הכי מרוכז והכי קרוב, כמה זמן נמשך הקורס של שיאים?ואיפה?
ראיתי שיש שלוחה חדשה של שיאים בבודי שייפ בקסטינה, שם את תעשי את הקורס שלך?

אצלי היה 96, אם הייתי יודע שיש לי מתחרים במחזור הייתי אשכרה לומד למבחנים 🤩

הייתי לומד בזמן הצבא (הרבה זמן פנוי), בקושי יושב בבית.
היה לי איזה 7 פעמים 100.
במבחנים היה לי מקום קבוע ומסביבי היו יושבים 4 אנשים ומעתיקים ומסביבם עוד אנשים שמסתכלים ומעתיקים הם היו קוראים לזה מעגל שי (על אותו משקל של מעגל קרבס) חח

הייתי לומד בזמן הצבא (הרבה זמן פנוי), בקושי יושב בבית.
היה לי איזה 7 פעמים 100.
במבחנים היה לי מקום קבוע ומסביבי היו יושבים 4 אנשים ומעתיקים ומסביבם עוד אנשים שמסתכלים ומעתיקים הם היו קוראים לזה מעגל שי (על אותו משקל של מעגל קרבס) חח
😄😄😄😄😄
המבחנים של נדב הפילו אותי, 89 פעמיים.

לא למדתי שם לשום מבחן חוץ מאנטומיה ששם הרגשתי שאני די חלש, בסוף יצא 90..

😄😄😄😄😄
המבחנים של נדב הפילו אותי, 89 פעמיים.

לא למדתי שם לשום מבחן חוץ מאנטומיה ששם הרגשתי שאני די חלש, בסוף יצא 90..

קיבלתי אצל נדב 99 ו-100!
אנטומיה מאוד חשוב להתחלה כדי לא להתקע בקינזיולוגיה, גם שם קיבלתי 100 ;)

• פותח/ת השרשור
בגדול בדיוק מה שמשה אמר, אני גם מחזק את העובדה שאני אחרי צבא ולא רואה את עצמי עובד בתור מלצר (ממש לא בא לי בטוב) או מאבטח (שמרתי מספיק בצבא), העבודה הזאת סה"כ מתאימה לי גם לזמן הלימודים.

אני גם עשיתי בשיאים.
זה מאוד תלוי במרצה שלך, גם המחבנים משתנים ממרצה למרצה, אם קראת מספיק פה ובקילוגרם וקצת מעבר, מבחינת ידע לא יצא לך יותר מדי מהקורס הזה.
מבחינת קושי, ביולוגיה יתקשר לך קצת לפיזיולוגיה.
הדבר היחיד שאולי אפשר להגדיר ק"קשה" זה ביומכאניקה, להרבה אנשים די קשה לקלוט את זה.
מצד שני קינזיולוגיה זה אמנם החלק הכי פרקטי בסיפור, הוא מסובך מאוד למי שבא בלי רקע של חד"כ, אבל די פשוט למי שהתאמן לפני.

אה, ותכיני את עצמך לשעות שלמות של "טעויות נפוצות" בתנועות מורכבות ומסובכות כמו לחיצת חזה ורגליים במכונה.

זו בדיוק הסיבה, אני פשוט לא מסוגלת לחזור למלצר אני שונאת את זה כלכך, זו באמת עבודה בול בשביל צעירים.
אני כבר חצי שנה בחדכ ועושה הכל (סקוואט דדליפט וכו׳) אז אם ככהאני מאמינה שלא תהייה בעיה.
תודה !

כשאני אדע מי המרצה אני אני אגיד 😃 יש לי שיא לשבור אם ככה ;)

אני גם מתכננת ללמוד בחופש בנתיים אני מתלבטת בין הקורס של שיאים לשל בית ספר למקצועות הספורט
אני מחפשת את הכי מרוכז והכי קרוב, כמה זמן נמשך הקורס של שיאים?ואיפה?
ראיתי שיש שלוחה חדשה של שיאים בבודי שייפ בקסטינה, שם את תעשי את הקורס שלך?

הקורס נמשך עד ה31 באוגוסט בימים א-ה מ8 וחצי עד 3 וחצי בצהריים
וכן אני בשלוחה בצומת קסטינה, אני גרה באשדוד ככה שזה הכי קרוב ונוח לי
😃

אני לפחות מתגאה בזה שלא למדתי, לא הוצאתי אף נכשל אחד( היחידי) והוצאתי את הציון הכי גבוהה במבחן המסכם שהוא הכי קשה >< אבל בשאר די זחלתי

זו בדיוק הסיבה, אני פשוט לא מסוגלת לחזור למלצר אני שונאת את זה כלכך, זו באמת עבודה בול בשביל צעירים.
אני כבר חצי שנה בחדכ ועושה הכל (סקוואט דדליפט וכו׳) אז אם ככהאני מאמינה שלא תהייה בעיה.
תודה !

כשאני אדע מי המרצה אני אני אגיד 😃 יש לי שיא לשבור אם ככה ;)

הקורס נמשך עד ה31 באוגוסט בימים א-ה מ8 וחצי עד 3 וחצי בצהריים
וכן אני בשלוחה בצומת קסטינה, אני גרה באשדוד ככה שזה הכי קרוב ונוח לי
😃

את מוזמנת לנסות לשבור את השיא ;)
שיהיה בהצלחה!

כן יש המון בנות
אני מאוד מאוד נהנתי בסה״כ, אני עד עכשיו בקשר עם המון חברה משם ולפעמים מתראים, בכללי הרצתי שם המון צחוקים

סתם שאלה, הציונים משנים משהו בכלל?
כלומר אם יש עובר בהכל ממוצע 60-70 לדוגמא יש הבדל בסיכויים להתקבל לעבודה בתור מדריך חדר כושר מאשר אחד שקיבל ממוצע 90?

לא הסתכלו לי על התעודה בכלל בארבעה מקומות שעבדתי
זה אומר מספיק?

תודה:) ועוד שאלה
היו הרבה בנות בקורס? או שהרוב היו בנים? ואיך הסביבה הייתה, אנשים נחמדים? @shum_klum @^pala @Bariah

יש לא מעט בנות בקורס בדרך כלל.
הסביבה לרוב חיובית ודי סבבה.

סתם שאלה, הציונים משנים משהו בכלל?
כלומר אם יש עובר בהכל ממוצע 60-70 לדוגמא יש הבדל בסיכויים להתקבל לעבודה בתור מדריך חדר כושר מאשר אחד שקיבל ממוצע 90?

אין לזה שום משמעות בחיפוש עבודה.

תודה:) ועוד שאלה
היו הרבה בנות בקורס? או שהרוב היו בנים? ואיך הסביבה הייתה, אנשים נחמדים? @shum_klum @^pala @Bariah
אצלי לא היו הרבה בנות, אבל זה מחולק למדעים וחד"כ ומדעים יש יותר כי באות כל הבנות מהפילאטיס, יוגה וכל שאר השטויות.
סביבה של צחוקים ושכונה כי כזה הקורס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית