ייעוץ אחרי סייקל

• פותח/ת השרשור roi.k.
  • פורסם בתאריך

roi.k.

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
שלום חברה
אני מתאמן חמש שנים לאחרונה התחלתי סייקל ראשון של טסט אנתת 500 מ"ג בשבוע אחרי 6 שבועות האסטרוגן שלי קפץ ל858 גבוה פי 4 מהמקסימום.עצרתי את הסייקל והתחלתי פיסיטי נולבדקס 20 מ"ג עם פרגניל של יום כן יום לא במזרק אינסולין 20 זאת אומרת 1 סיסי חילקתי אותו לחמש אני מזריק כרגע יום כן יום לא 8 זריקות סך הכל,אני מזריק את זה בצד הטבור ברקמת השומן .האם אני עושה את הדברים נכון אבקש את תשובתכם בהקדם ,תודה

ב-PCT חסר את הדבר הכי חשוב פה. וזה כלומיד. תשיג לך 50 כדור כלומיד. ו-15 יום אחרי השפיץ האחרון של הטסט שעשית תתחיל לשתות אותו למשך 20 ימים 2 כדורים ביום בוקר וערב בארוחות ועוד 10 ימים כדור אחד לפני השינה. ונולבדקס גם תריץ 30 כדור כדור כל יום לפני השינה.וכל העסק אמור להסתדר לך. יש כאלה שימליצו לך לדחוף 2 נולבה ביום בוקר וערב גם.
לדעתי האישית הפרגניל פה ביכלל מיותר. צריך להשתמש בוא או במהלך הסייקל או בחודש האחרון של הסייקל לפי זה המינון שלו גם יתחלק. במקרה שלך הוא סתם יקפיץ לך עוד יותר את הרמות אסטרוגן. ולא יביא שום תועלת.

למה עצרת את הסייקל ??? אתה אמור לעשות 10-12 שבועות עם אננטט , ברור שהאסטרוגן שלך יקפוץ כי זה אסטרים ארוך ככה זה בחומרים ארוכים , מה גם שהטסט אתה רק עכשיו מתחיל להרגיש אותו , ויצאת מהסייקל כמה זמן התחלת עם פיסיטי למה גם פה עשית טעות צריך לחכות שבועיים כדי להתחיל עם פיסיטי עם טסט אננטט , להבא תדע אם אתה רגיש לגינו פשוט תיקח נולבה בסייקל עצמו כדור 1 ביום

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי הגוף שלי לא מגיב טוב לאנתת ומעלה במהירות את האסטרוגן והרגשתי את זה גם באיבר המין וגם בעייפות יתר ההרגשה שלי לא היית טובה עם זה.בגלל זה הסבירו לי שכדי לי לעבוד עם חומרים אחרים .אבקש את התערבות מנהל האתר !!!! זה דחוף לי תודה

שלום חברה
אני מתאמן חמש שנים לאחרונה התחלתי סייקל ראשון של טסט אנתת 500 מ"ג בשבוע אחרי 6 שבועות האסטרוגן שלי קפץ ל858 גבוה פי 4 מהמקסימום.עצרתי את הסייקל והתחלתי פיסיטי נולבדקס 20 מ"ג עם פרגניל של יום כן יום לא במזרק אינסולין 20 זאת אומרת 1 סיסי חילקתי אותו לחמש אני מזריק כרגע יום כן יום לא 8 זריקות סך הכל,אני מזריק את זה בצד הטבור ברקמת השומן .האם אני עושה את הדברים נכון אבקש את תשובתכם בהקדם ,תודה
לצערך נילחצת והתחלת לבצע טעות אחר טעות.
בנוגע לסייקל, להבא שלב ארימידקס במינון של 0.25mg/eod אם אכן הוצפת בתופעות אסטרוגניות ובהנחה שהקביעה שלך נכונה.
במהלך הזרקת טסט ממקור אקסוגני גם ההמרה לאסטרוגן, הארומטיזציה, מגבירה הקצב.
אין טעם לבדוק רמות אסטרוגן, מדובר בבדיקה מאוד לא אמינה וביחוד בסייקל.
ל-pct שלך קשה לקרא pct. ראשית אני משוכנע שלא המתנת מספיק טרם תחילתו. עבור מינון טסט אנטט כפי שציינת מדובר בכ-18 יום בין מועד הזריקה האחרונה לבליעת הכדור הראשון. שנית, אינך משלב כלומיד. כלומיד חשוב ביותר ותפקידו בגירוי ההיפותלמוס להפרשת gnrh למטרת ייצור LH לשם התחלת ייצור הטסט הטבעי אינו בעל תחליף.
שלישית, אין לשלב פרגניל במהלך ה-PCT. השימוש בפרגניל כמדמה גונדוטרופינים למניעת אטרופיה של האשכים לא יאפשר לכלומיד להניע ייצור LH.
בסקירה הקשורה בשימוש בנולבדקס במהלך סייקל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לוקח כרגע נולבדקס 20 מג עם פרגניל .מה היית עושה במקומי במצב הזה? והאם אני יכול להפגע?

• פותח/ת השרשור
הבנתי את כל הבלגן שעשיתי בסייקל אבל עכשיו כלומיד לא יהיה טוב עם הפרגניל.השאלה שלי אם זה יכול להסתדר טוב בלי כלומיד ואם לא האם אחרי הפרגניל לקחת כלומיד?

ב-PCT חסר את הדבר הכי חשוב פה. וזה כלומיד. תשיג לך 50 כדור כלומיד. ו-15 יום אחרי השפיץ האחרון של הטסט שעשית תתחיל לשתות אותו למשך 20 ימים 2 כדורים ביום בוקר וערב בארוחות ועוד 10 ימים כדור אחד לפני השינה. ונולבדקס גם תריץ 30 כדור כדור כל יום לפני השינה.וכל העסק אמור להסתדר לך. יש כאלה שימליצו לך לדחוף 2 נולבה ביום בוקר וערב גם.
לדעתי האישית הפרגניל פה ביכלל מיותר. צריך להשתמש בוא או במהלך הסייקל או בחודש האחרון של הסייקל לפי זה המינון שלו גם יתחלק. במקרה שלך הוא סתם יקפיץ לך עוד יותר את הרמות אסטרוגן. ולא יביא שום תועלת.

למה יש להשתמש גם בכלומיד וגם בנולבדקס?

הבנתי את כל הבלגן שעשיתי בסייקל אבל עכשיו כלומיד לא יהיה טוב עם הפרגניל.השאלה שלי אם זה יכול להסתדר טוב בלי כלומיד ואם לא האם אחרי הפרגניל לקחת כלומיד?
תתאפס על עצמך. אם עברו שבועיים מתחילת הסייקל זרוק את הפרגניל לפח ותעשה מן פרוטוקול pct מקוצר:

Clomid: 100-50-50mg/ed
Nolva: 40-20-20

לאחר מכן תערוך בדיקת דם עם פרופיל הורמונלי מלא.
למעשה אני מניח שלא הצלחת להגיע לדעיכה משמעותית יתר על המידה בפעילות ה-hpta בזמן הקצר שהזרקת ועד שנלחצת.

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו בלעתי 24 כדור נולבדקס להמשיך איתו עוד שלוש שבועות עם כלומיד? זאת הכוונה tom? עוד משהו תום אני שבוע אחרי הפרניל זה לא יכול לעשות דכוי בציר ההיפותולומוס?

עד עכשיו בלעתי 24 כדור נולבדקס להמשיך איתו עוד שלוש שבועות עם כלומיד? זאת הכוונה tom? עוד משהו תום אני שבוע אחרי הפרניל זה לא יכול לעשות דכוי בציר ההיפותולומוס?
אז עברו 3.5 שבועות מהזריקה האחרונה?
אם כן אז שלב כלומיד במינון 50mg/ed לשבועיים הקרובים ואז עשה בדיקת דם.
ההיפוטלמוס הוא לא ציר אלא איזור במוח. ישנו ציר היפוטלמי-טסטיקולרי והפסקת הפרגניל לא תפגע בו... להיפך.

למה יש להשתמש גם בכלומיד וגם בנולבדקס?
כי הכלומיד הוא זה שיתן לו בומבה לעשכים שהגוף ימשיך לייצר טסט אחרי הסייקל זה השיקום שלו. כך גם ישמר יותר תוצאות וגם יתאושש יותר מהר מהסייקל.
הנולבה זה יותר בשביל שלא יעלה לו האסטרוגן אחרי הסייקל. אבל זה לא מספיק בשביל שיקום מלא של כל המערכת.

כי הכלומיד הוא זה שיתן לו בומבה לעשכים שהגוף ימשיך לייצר טסט אחרי הסייקל זה השיקום שלו. כך גם ישמר יותר תוצאות וגם יתאושש יותר מהר מהסייקל.
הנולבה זה יותר בשביל שלא יעלה לו האסטרוגן אחרי הסייקל. אבל זה לא מספיק בשביל שיקום מלא של כל המערכת.

ומה עם ארימידקס, עד כמה זה נראה לך יעיל?

ומה עם ארימידקס, עד כמה זה נראה לך יעיל?
ארימדקס או ארומזין זה תרופות שמומלץ להשתמש בהם במהלך הסייקל אצמו בעיקר. בסייקלים שכוללים טרן/ טרנים או דקה וטסט במינונים גבוהים כי מהחומרים האלה לרוב קורה מצב של ארומטיזציה ועליה בהסטרוגן ובשביל שזה לא יקרה מומלץ להשתמש בזה במיוחד אם אתה רגיש קצת לג"ינו בפיטמות.
יש גם 2 סוגים של חומרת ג"ינו ולפעמים על טרן / דקה נולבה לא תמיד יעזור. רק ארימדקס/ או ארומזין יכול לפטור תבעיה. בשילוב של נולבה.

• פותח/ת השרשור
תום,אני שבוע רק אחרי הפרגניל אפשרי לקחת את זה עכשיו כלומיד עם נולבה למשך שלוש שבועות כמו שרשמת אם אני כבר משתמש בנולבה כבר שלוש שבועות זה לא הרבה זמן עם הנולבה? והאם זה בסדר לקחת עכשיו כלומיד כי אמרת שכלומיד ופרגניל זה לא טוב ביחד אני כבר נקי מהפרגניל? עברו 3 וחצי שבועות מהזריקה האחרונה של הטסט

ארימדקס או ארומזין זה תרופות שמומלץ להשתמש בהם במהלך הסייקל אצמו בעיקר. בסייקלים שכוללים טרן/ טרנים או דקה וטסט במינונים גבוהים כי מהחומרים האלה לרוב קורה מצב של ארומטיזציה ועליה בהסטרוגן ובשביל שזה לא יקרה מומלץ להשתמש בזה במיוחד אם אתה רגיש קצת לג"ינו בפיטמות.
יש גם 2 סוגים של חומרת ג"ינו ולפעמים על טרן / דקה נולבה לא תמיד יעזור. רק ארימדקס/ או ארומזין יכול לפטור תבעיה. בשילוב של נולבה.

מה אתה אומר, מומלץ להיות מוכן עם ארימדקס לסייקל בסיסי של טסט ודיבול ל10 שבועות? יש סיכוי גבוה לג'ינו?
או שכדאי פשוט לקחת ארימדקס לאורך כל הסייקל?
אני רוצה כזה סייקל עם תוצאות מקסימליות, אני יודע שארימדקס יפריע אבל גם ג'ינו לא כזה בא לי טוב

נערך לאחרונה:
מה אתה אומר, מומלץ להיות מוכן עם ארימדקס לסייקל בסיסי של טסט ודיבול ל10 שבועות? יש סיכוי גבוה לג'ינו?
או שכדאי פשוט לקחת ארימדקס לאורך כל הסייקל?
אני רוצה כזה סייקל עם תוצאות מקסימליות, אני יודע שארימדקס יפריע אבל גם ג'ינו לא כזה בא לי טוב
לסייקל בסיסי של טסט ודיבול נולבה בצד למקרה חרום שיהיה במגירה.(גם כך תשתמש בוא ב-PCT אם לא תצטרך אותו בסייקל.) אם תרגיש איקצוצים בפיטמות או כאבים או יגיע איזה גוש בהפטעה הנולבה יפטור תבעיה. ארימדקס/ארומזין זה יותר מתאים לסייקלים של טרן/דקה/ מינונים גבוהים של טסט וכו. רשמתי כבר.

לסייקל בסיסי של טסט ודיבול נולבה בצד למקרה חרום שיהיה במגירה.(גם כך תשתמש בוא ב-PCT אם לא תצטרך אותו בסייקל.) אם תרגיש איקצוצים בפיטמות או כאבים או יגיע איזה גוש בהפטעה הנולבה יפטור תבעיה. ארימדקס/ארומזין זה יותר מתאים לסייקלים של טרן/דקה/ מינונים גבוהים של טסט וכו. רשמתי כבר.

"הרבה" זה יחסי, רק רציתי להיות בטוח בגלל שאתה יודע, ג'ינו זה רק בניתוח ניתן להוריד, לא רוצה להיכנס לזה, מנסה להימנע כמה שיותר.
ואם חס וחלילה מגיע גוש בהפתעה, כמו שתיארת, הנובלה תוריד אותו?

שאני אומר הרבה אני מדבר על גרם/גרם + בשבוע של טסט. מתחת לזה זה "נורמה לחובבנים" אם בסייקל בסיסי של טסט ודיבול יתחיל לך איקצוצים או איזה גוש בפיטמה נולבה יפטור תבעיה הזאת.

שאני אומר הרבה אני מדבר על גרם/גרם + בשבוע של טסט. מתחת לזה זה "נורמה לחובבנים" אם בסייקל בסיסי של טסט ודיבול יתחיל לך איקצוצים או איזה גוש בפיטמה נולבה יפטור תבעיה הזאת.

ולדעתך יש צורך לשלב את הנולבה עם כלומיד בסייקל שכזה?
כי אמרת על זה שיש צורך לשלב כמה תגובות למעלה, ועכשיו לא ציינת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית