מידע הלוטסטין ואומנויות לחימה

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
מישהו פה התנסה בהלוטסין,יכול להגיד איזה השפעה היתה לו.
שאלה נוספת היא האם יכול לעזור בקרבות זירה בזמן שמשולב בסייקלפרופ עם טרן?

מישהו פה התנסה בהלוטסין,יכול להגיד איזה השפעה היתה לו.
שאלה נוספת היא האם יכול לעזור בקרבות זירה בזמן שמשולב בסייקלפרופ עם טרן?
הלוטסטין הוא נגזרת טסטוסטרון.

טסטוסטרון:
upload_2014-5-17_21-38-34.png
,

הלוטסטין:
upload_2014-5-17_21-39-3.png

עפ"י מיקומי שרשראות הפחמנים:
upload_2014-5-17_21-39-39.png
צפה בקובץ המצורף 17254

אם נביט במולקולת ניתן לראות שההבדלים הם :

1. קבוצת מטיל שנתווספה ל-C17 על מנת לאפשר עמידות במעבר ראשון בכבד.

2. קבוצת פלואור שנתווספה ב-C9.

3. קבוצת 11b-hydroxy שנתווספה ב-C10.
קבוצת ה-11b Hydroxy שנוספה ב-C10 מונעת ארומטיזציה אינה ולכן עלייה ברמות האסטרוגן פשוט אינה אפשרית עם הסטרואיד. המשמעות היא שאין צורך לדאוג מתופעות אסטרוגניות.

מטבוליטים של הלוטסטין נמצאו כאנדרוגנים שעברו 5a-Reductance, כלומר אותה המרה ל-DHT. הדבר מצביע על כך שמדובר בסטרואיד מאוד אנדרוגני ולכן תופעות לוואי אנדרוגניות (נסיגת קו השיער, הגדלת הערמונית, עור שמן ואקנה) מאוד נפוצות.

למרות האנדרוגניות הגבוהה מזאת של טסטוסטרון האנבוליות של האלוטסטין נמוכה למדי מה שהופך את הלוטסטין לסטרואיד מעולה למטרות כח והרבה פחות למטרת גדילה. בגלל צבירת הנוזלים הנמוכה הוא מתאים מאוד למתחרים המעוניינים לשמור על קטגוריית משקל כשהאגרסביות הרבה שהוא מוסיף הופכת אותו לקלאסי בעבור לוחמי זירה או פאוורליפטרים.

למעשה עדיף לשלב הלוטסטין עם סטרואידים שאינם אנדרוגניים במיוחד, כך שעם טסט כחומר בסיס שילובים כגון טסט-דקה-הלוטסטין או טסט-בולדנון-הלוטסטין נפוצים כאשר בולדנון ודקה כשני אנבוליים בעלי אנדרוגניות נמוכה יחסית.

מכאן שטרן יהיה דווקא שילוב בעייתי. טרן הוא אנדרוגני במידה רבה מאוד כפי חמישה מטסט ובעוד הלוטסטין אנדרוגני פי שמונה בערך מתקבל סייקל מאוד אנדרוגני ובעייתי.

לשני הסטרואידים קווים די דומים, יכולות שריפת השומן, עליית הכח. הם גם אינם "מתנגשים", בעוד לטרן יכולת היקשרות חזקה מאוד לרצפטור האנדרוגני, הלוטסטין בעל יכולת היקשרות חלשה למדי וכמובן שהם נבדלים בהיבט האנבולי. אבל שוב, האנדרוגניות של סייקל כזה תהיה מאוד בולטת.

מעבר לכך נמצאה השפעה שלילית להלוטסטין על בלוטת התריס הבאה לידי ביטוי בהורדת רמות T3. הסטרואיד הנוסף שנמצא כבעל השפעה דומה בהיבט הזה הוא טרן.

לבסוף אין לשכוח את קבוצת המטיל המוצמדת ב-C17 והופכת את הסטרואיד לכזה המאמץ מאוד את הכבד. רצוי לשמור את הסייקל עד 6 שבועות ואת המינונים עד 40mg/ed.

• פותח/ת השרשור
תום תודה על התשובה.רציתי גם לדעת במיקרה שלי בימים של קרבות ניתן לקחת כדור אחד שיתן את האגרסיביות או שלא תהייה השפעה באם אין שימוש רצוף של כמה ימים לפחות?

תום תודה על התשובה.רציתי גם לדעת במיקרה שלי בימים של קרבות ניתן לקחת כדור אחד שיתן את האגרסיביות או שלא תהייה השפעה באם אין שימוש רצוף של כמה ימים לפחות?
אני לא רואה טעם בשימוש שאינו רצוף. הלוטסטין ייתן תוצאות הכי טובות בשימוש רצוך המסתיים ביום התחרות (כולל).
בכל אופן למטרת האגרסיביות Cheque Drops (Mibolerone) הוא טוב יותר ומתאים יותר. הוא ייצרך למשך שבועיים בלבד כחצי שעה טרם אימון/קרב במינון של כ-0.5mg.

לא לבעלי רגישות לחומרים ...חומר חזק בצורה קיצונית ...משהו פסיכי לגמריי!
כן ניסיתי אותו בזריקה מינון של 1 מ״ג ליום וזה לא להאמין מה שהקצת הזה נותן אתה יוצא מאימון קשה בטירוף ומרגיש שנתת 30 %
אגרסיות מטורפות החומר הזה מאוד מתאים בד״כ לפאוורליפטרים ולקרבותmma בחו״ל זה טרנד חזק עכשיו

לא לבעלי רגישות לחומרים ...חומר חזק בצורה קיצונית ...משהו פסיכי לגמריי!
כן ניסיתי אותו בזריקה מינון של 1 מ״ג ליום וזה לא להאמין מה שהקצת הזה נותן אתה יוצא מאימון קשה בטירוף ומרגיש שנתת 30 %
אגרסיות מטורפות החומר הזה מאוד מתאים בד״כ לפאוורליפטרים ולקרבותmma בחו״ל זה טרנד חזק עכשיו
איזה חברה האורל טרן שניסית?

זה לא אוראלי זה בזריקות של mxp
10 מ״ג 1 ml אתה צריך להזריק במזרק של 1-1.5 cc רק קו 1 במזרק וכמה שזה נראה כלום התוצאה מפחידה...צריך להזהיר אנשים לפני שימוש בחומר הזה כי החומר ממש רעיל לכבד וחזק מאוד לגוף

זה לא אוראלי זה בזריקות
זה מכונה "אוראל טרן"... כל חומר אפשר להזריק.
צריך להזהיר אנשים לפני שימוש בחומר הזה כי החומר ממש רעיל לכבד וחזק מאוד לגוף
החומר הוא לא רק עבור כח, למעשה יש לו את כל התכונות של טרן.
המולקולה זהה כשההבדל היחידי הוא הורדת האסטר ב-C17 והצמדת קבוצת מטיל במקומו. לכן הוא מכונה "אוראל טרן". הצמדת המטיל הופעת אותו לעמיד במעבר ראשון (ושני) בכבד וכך גם כאשר מדובר בהזרקה.
מתאים לשלב עם סטרואידים בעלי יכולת היקשרות נמוכה או ממוצעת (לא עם nor-19 ובטח שלא עם טרן) וכאלה שהם יותר אנבוליים מאנדרוגניים (למשל טסט-בולדנון-מטילטריאנולון).

ברור שהוא לא רק עבור כח אבל הוא מאוד פופלארי בקרב וויטליפ׳ פאוור׳ וכו׳, פחות בשימוש אצל מפתחי גוף כי הוא מוגבל לשימוש עד 4 שבועות ורוב האנשים מעדיפים את האפקט של טרן באסטר בסייקל רגיל...גם מאוד קשה לתפקד ביום יום עם דבר כזה מי שמבין אותי יודע למה אני מתכוון

הוא לא יתפס בבדע0יקת סמי?
רוב קרבות הזירה מפוקחים
מדובר בחומר שפותח בדיוק למטרה זו. המינון כ"כ נמוך כך שהוא כמעט לא מאפשר גילוי. בטח לא בקרבות הנערכים בישראל.

האם הוא טוב גם למסה נקייה?!ואיך.הוא נקרא ברשת כי אני מחפש לקרוא עליו ואני מוצא רק בכדורים...ואני מבין שזה ויאלים...

• פותח/ת השרשור
pitbull
לדעתך חייב שימוש של שבועיים איתו בסייקל?אני שואל זאת כי אם הוא חומר מאוד מסוכן השאלה היא האם לקיחתו לפני האימון בלבד יתן את אותו אפקט או חייב שבועיים כדי שהגוף יתרגל לחומר?

שימוש מוגבל עד 3-4 שבועות
את החומר מרגישים ממש מהר יומיים שלושה, לא לוקחים רק לפני אימון זה לא סייקל זה סתם בזבוז חומר,סייקל עושים ברצף ואת המטיל לוקחים כל יום, הכי טוב זה להתחיל שבוע וחצי שבועיים לפני תחרות בשביל להגיע בשיא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית