הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע רואקוטן

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
מדוע לא מומלץ להתאמן בזמן נטילת התרופה?
האם יש להפסיק צריכה של תוספי מזון במהלך הצריכה, כגון מולטיויטמין (בעל ויטמין A [בטא-קרוטן טבעי] בכמות 3,750 יחב"ל), מגנזיום ציטראט, אבץ, קריאטין, שמן דגים, אבקות חלבון ואבקות סיבים תזונתיים? אם כן, למה? האם זה בגלל הכבד?

אשמח לתשובות מפורטות ככל האפשר, המתייחסות גם למינון של התרופה עצמה.
תודה מראש.

ראקוטן בין כל התופעות לוואי שלו יוצר כאבי שרירים ופרקים שגורמים לסכנת פציעה מאוד גדולה.
בכלל כל התופעות שלו לא מתחברות טוב ביחד עם פיתוח גוף ואימונים..
מנטלית הוא משפיע עלייך לרעה,הוא בדרך כלל מדכא ומעייף,רעיל כמו ממתקי דיבול ואנדרול למינהם ..
אני השתמשתי בעבר,הוא עזר מאוד,באמת שמאוד,אבל לדעתי התרופה הזו לא עומדת בפרמטרים שלה מבחינת יעילות לעומת תופעות לוואי
אנשים בעלי ביש מזל עם תגובה רעה לתרופה יכולים לגמור באסון מאוד גדול.
בין היתר התרופה עלולה גם לפגוע לך בתזונה,היא יכולה לפגוע במערכת העיקול וגורמת להקאות ..
זה שהיא עובדת זה נכון,אבל צריך לשקול אותה

• פותח/ת השרשור
ראקוטן בין כל התופעות לוואי שלו יוצר כאבי שרירים ופרקים שגורמים לסכנת פציעה מאוד גדולה.
בכלל כל התופעות שלו לא מתחברות טוב ביחד עם פיתוח גוף ואימונים..
מנטלית הוא משפיע עלייך לרעה,הוא בדרך כלל מדכא ומעייף,רעיל כמו ממתקי דיבול ואנדרול למינהם ..
אני השתמשתי בעבר,הוא עזר מאוד,באמת שמאוד,אבל לדעתי התרופה הזו לא עומדת בפרמטרים שלה מבחינת יעילות לעומת תופעות לוואי
אנשים בעלי ביש מזל עם תגובה רעה לתרופה יכולים לגמור באסון מאוד גדול.
בין היתר התרופה עלולה גם לפגוע לך בתזונה,היא יכולה לפגוע במערכת העיקול וגורמת להקאות ..
זה שהיא עובדת זה נכון,אבל צריך לשקול אותה
הבעיה היא שכאשר המצב חמור, אין אלטרנטיבה. מינוציקלין לא עזר, משחות ותכשירים כמו קליראקס, אקנה-מיצין ועוד שניתנו על ידי רופאי עור לא עזרו.

השיקולים שלך והבחירה בסוף שלך.
מבחינת תוצאות בשטח - ראקוטן הכי חזק בשוק.
אם אתה הולך על זה תהיה זהיר ואל תתעלם מההוראות ותזניח.
גם לי היה אקנה חמורה בעבר וזה היה מסתכל רצח אני מבין את זה,אין מבאס מזה

השיקולים שלך והבחירה בסוף שלך.
מבחינת תוצאות בשטח - ראקוטן הכי חזק בשוק.
אם אתה הולך על זה תהיה זהיר ואל תתעלם מההוראות ותזניח.
גם לי היה אקנה חמורה בעבר וזה היה מסתכל רצח אני מבין את זה,אין מבאס מזה
ומה עשית בסוף ? האקנה עבר עם הזמן או שטופלת בראקוטן ?
הבעיה עם אקנה שהוא עלול לגרום לצלקות שלא יעלמו לעולם אם לא יטופלו בזמן וחבל .

סיימתי טיפול לפני חודש בערך אחרי 5 חודשים אם אני לא טועה.
הייתי על מינון נמוך, 20 מ"ג בשביל להמשיך להתאמן. בחודשיים הראשונים היה סביל, אבל ככל שהזמן עבר
פחות הצלחתי להתאושש מאימונים, המשקלים התחילו לצנוח, כאב לי הגב ונאלצתי לוותר על סקוואט ועוד מתנה שקיבלתי- דלקת במרפק.
סה"כ מרוצה מהפנים, מאוד מרוצה. אבל באשר לפציעות... מה אני אגיד לך. אתה כולך יבש ויש ימים שאתה קם בבוקר
והברכיים מזייפות. לא הייתי ממליץ על אימונים קשים בזמן נטילת התרופה.

לפני כשנתיים בערך סיימתי את השימוש בזה,אבל זה עוד מלפני שהתחלתי לעסוק בפיתוח גוף ובאימונים בכלל.
נכון,יש מקרים שהטיפול עלול לגרום לאדמומיות ברמה ממש בולטת וצלקות לא יפות בכלל,זה משתנה מאחד לאחד כמו רוב הדברים.
אם תטפל בזה בדרך הנכונה ביותר ותשגיח על הפנים,סביר להניח שהתוצאות בסוף יהיו טובות הרבה יותר.
לי נשארו כמה סימנים קטנים בפנים,אבל אני אוהב אותם הם גבריים,לא משהו בולט

שמע מניסיון, אם טיפולים אחרים לא עזרו לך, אין ברירה אלא ללכת על רואקוטן!
גם לי הייתה את הבעיה הזאת בתיכון, תאמין לי שניסינו הכל, קוסמטיקאית, כל המשחות שיש בשוק, וזה לא עזר, שזה הגיע כבר למצב חמור מאוד ובראייה לאחור גם מאוחר מידי כי בסוף כן נשארו צלקות פה ושם, התחלתי עם רואקוטן וזה העביר לגמרי את הכל במשך חצי שנה של טיפול.
לגבי אימונים, מאוד לא מומלץ, אם קוראים לעומק על התרופה וההשפעות שלה מבינים שאימונים עצימים הם סיכון שלא שווה לקחת מבחינת התאוששות של הגוף, אין מה לעשות בשביל לא לסבול מצלקות אח"כ כל החיים, לא יקרה כלום אם חצי שנה לא מתאמנים.

לצערי אני כנירא יקח בסוף אבל מכמה פוסטים שהעברתי פה יש חברה שדיווחו שהתאמנו כרגיל או הצליחו להתאמן ולשמור על המשקלים .
@Moshe ראיתי שאתה הצלחת לעלות את המשקלים על 60 מ''ג ? (איך עשית את זה לעזאזל? ) והאם צריכת החלבון צריכה להיות נמוכה או ש2 גרם פר קילו משקל גוף זה בסדר?

לקחתי 80 מ״ג, אבל שקלתי גם 90 ק״ג (106 בסוף ה״מסה״).
התאמנתי רגיל, לקחתי גם קריאטין וכל מיני פורמולות שונות ומשונות וזה עבד לא רע. מה שכן, לא יודע אם זה קשור או לא, אבל סבלתי מדלקת במפרק כף יד כמה חודשים לאחר מכן באופן דיי מסיבי ולאחר כמה חודשים זה עבר מעצמו (כי פרקתי את הכתף?)

לקחתי 80 מ״ג, אבל שקלתי גם 90 ק״ג (106 בסוף ה״מסה״).
התאמנתי רגיל, לקחתי גם קריאטין וכל מיני פורמולות שונות ומשונות וזה עבד לא רע. מה שכן, לא יודע אם זה קשור או לא, אבל סבלתי מדלקת במפרק כף יד כמה חודשים לאחר מכן באופן דיי מסיבי ולאחר כמה חודשים זה עבר מעצמו (כי פרקתי את הכתף?)
WOW אתה נותן לי תקווה שזה לא כזה נורא הראקוטן הזה . כלומר , כל עוד אין כאבים אפשר להתאמן כרגיל ?
אם אפשר לשאול , איזה תוכנית אימונים עשית(והאם היית מתאמן מתחיל ) ?

כן הייתי מתאמן מתחיל.
עשיתי FBW שלוש פעמים בשבוע.

לגבי הכאבים, אתה צריך לעשות גם בדיקות דם כל חודש (אני עשיתי) כדי לבדוק שה CPK ותפקודי הכבד תקינים. אם כן, אתה יכול להמשיך להתאמן (הוראות רופאת העור שלי).

כן הייתי מתאמן מתחיל.

לגבי הכאבים, אתה צריך לעשות גם בדיקות דם כל חודש (אני עשיתי) כדי לבדוק שה CPK ותפקודי הכבד תקינים. אם כן, אתה יכול להמשיך להתאמן (הוראות רופאת העור שלי).
הבנתי , תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
אני התחלתי עם 20 מ''ג במשך חודש, התאמנתי כרגיל ואכלתי כרגיל. חוץ מתופעות הלוואי הרגילות (יובש בשפתיים, בפנים ובידיים), לא הרגשתי כלום. בגלל וירוס שלא קשור לתרופה הפסקתי את השימוש. עכשיו אני אמור לחזור,
@Moshe מה אתה אומר על השילוב בין רואקוטן לתוספי ויטמינים, מינרלים, חלבוו וקריאטין? סביר להניח שכל רופא עור ימליץ פשוט להפסיק ליטול תוספים בשביל כסת''ח.

@Moshe מה אתה אומר על השילוב בין רואקוטן לתוספי ויטמינים, מינרלים, חלבוו וקריאטין? סביר להניח שכל רופא עור ימליץ פשוט להפסיק ליטול תוספים בשביל כסת''ח.
אין על זה מחקר בעיקרון אבל אני לא רואה למה שתהיה בעיה? התוספים הללו לא משפיעים על הכבד בזמן שההשפעה הגדולה ביותר של רואקוטן היא על הכבד. אולי הייתי נמנע ממולטיויטמינים שיש בהם ויטמין A במינון גבוה כי רואקוטן זה בעצם ויטמין A במינון מאוד גבוה ולכן יש גם השפעה על הכבד.

• פותח/ת השרשור
אין על זה מחקר בעיקרון אבל אני לא רואה למה שתהיה בעיה? התוספים הללו לא משפיעים על הכבד בזמן שההשפעה הגדולה ביותר של רואקוטן היא על הכבד. אולי הייתי נמנע ממולטיויטמינים שיש בהם ויטמין A במינון גבוה כי רואקוטן זה בעצם ויטמין A במינון מאוד גבוה ולכן יש גם השפעה על הכבד.
במולטי ויטמין שלי יש 3,750 יחב''ל ויטמין A בטא קרוטן טבעי. האם זה נחשב מינון גבוה?

אם אתה את הטיפול הכי טוב שהוא לא בכדור, יש משהו שנקרא the regimen, זה נמצא באתר acne.org וזה כולל 3 חומרים והוראות מה לעשות איתם, יש על זה את החוות דעת הכי טובות וראיתי לא מעט סרטונים של אנשים בלי אינטרס שאומרים שהם ניסו הכל ובסופו של דבר זה מה שעזר להם...
תקרא על זה קצת, יש לי את זה ואני חושב שזה מתחיל לעבוד.

כן הייתי מתאמן מתחיל.

יש לי בעיה , יצא לי רמות של CPK 455 והנורמה היא 145 , זה פוסל אותי מלהשתמש בראקוטן או שהרמות האלו הם עקב האימונים האינטינסיבים ואין סיבה להתרגש ?

במולטי ויטמין שלי יש 3,750 יחב''ל ויטמין A בטא קרוטן טבעי. האם זה נחשב מינון גבוה?
כן זה דיי גבוה

יש לי בעיה , יצא לי רמות של CPK 455 והנורמה היא 145 , זה פוסל אותי מלהשתמש בראקוטן או שהרמות האלו הם עקב האימונים האינטינסיבים ואין סיבה להתרגש ?
אתה אמור לעשות את הבדיקה לאחר יומיים ללא אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית