תמונה ביג רמי - 3‎ days out IFBB New York Pro

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
דניס ג'יימס (המאמן של ביג רמי, מפתח גוף בחסד בעצמו), העלה תמונה של ביג רמי, אשר מטרתה להפיץ שרמי מתכוון להגן על התואר בתחרות הניו-יורק פרו, שתתקיים מחר.
"אפס פחמימות מאז פיטסבורג... אפילו עם הזמן שאבד כשרמי חלה... הגיע הזמן להוסיף פחמימות לבחור ולייבש אותו, להוסיף שיזוף..."
תרגום חופשי ומקוצר.
10382726_10154199970130121_7082678190475613587_n.jpg

פוסט מעט מתרץ בעיניי ומאוד לא מעניין.
https://www.facebook.com/photo.php?...3404155121.665318.348707180120&type=1&theater
התחרות תתרחש מחר (ב-17.5). למבולבלים התמונה צולמה לפני יומיים, כאמור.

הוא גדול. גדול מאוד. האם הוא נראה טוב? זה בעיניי המתבונן. משהו בו אף פעם לא נראה לי טוב מספיק.
ושיסנטל כבר את התאומים, ראבק.
האם הוא ינצח או לא זו לא שאלה בכלל, שאר המתמודדים ברמה אחרת לגמרי. השמות שם לא מוכרים ובצדק. תארים וזכיות אזוריות ומינימליות לרוב. חואן מורל, שלקח בשנה שעברה את המקום השלישי בתחרות, אחרי ביג רמי וויקטור מרטינז, הוא הטוען לכתר, אבל גם הוא לא מהווה איום. מרטינז לא ישתתף בתחרות השנה.
להערכתי, ביג רמי ייקח את המקום הראשון, אחריו יבוא חואן מורל ובמקום השלישי ג'ון דלרוזה. עם זאת, הכל תלוי בשייפ שיציגו על הבמה כמובן. אם השיפוט יתעסק בעיקר בגודל ופחות באסתטיקה, גם לאקים וויליאמס (טנק מרכבה סימן 4 עם בטן הריונית במיוחד) יש סיכוי להגיע למקום לא נמוך.

ובקטגוריית ה-212:
מסתבר שגיא סיסטרנינו, שרק עכשיו קטף את המקום הראשון בקטגוריית ה-212 ב-IFBB Dalla Europa, יתמודד גם הוא ב-New York Pro, האם ינצח גם שם?
גם נציגנו שלו, עמית ספיר, יעלה שוב על במה מאז דאלאס. מאחל לו מקום טוב יותר מהעשירי הפעם. "New York here we come"
10345750_10154200081765121_8127724521285908493_n.jpg

הרגליים בתמונה העליונה שמאלה. :X

הימני בתמונה מזכיר את רוברטו קרלוס

• פותח/ת השרשור
יש לו גב ורגליים של אלוף! לא יודע מה איתכם אבל אני מאמין בוא. ואני גם חושב שיכול לבוא יום והוא יכך תאולימפיה. הבן אדם הזה הצליח לנצח את ויקטור מרטינז ! אם השנים הוא יצליח להשתפר ולהגיע הרבה יותר איכותי לבמה. ולגבי התאומים שלו זה לא אמור להפריע לו. לרוני קולמן זה לא הפריע 8 שנים ברצף לקחת אולימפיה ולדניס וולף גם אין תאומיים גדולים והוא הגיע שלישי באולימפיה.

ניראה ממש טוב עכשיו שהוא בשייפ תחרותי

אני מקווה שעם כל הגודל הזה הוא ישפר פרופורציות.
צריך לזכור שהוא פרץ רק לפני 4 שנים וקצת
ויחסית לעכשיו זו התקדמות לא נתפסת

הוא פשוט חייב ללמוד אנגלית.

יש מצב שפשוט יש לו פחד מראיונות כי הוא מבין מה היא אומרת וממלמל כמה מילים באנגלית
הוא יודע לדבר בצורה בסיסית, אין ספק שהוא היה נרגש, ולחוץ לאחר הניצחון.
עם הזמן הוא ישתפר ונראה אותו מדבר כמו שצריך.
כל הכבוד לביג רמי, תותח!

מוזרק אחושרמוטה!!
בן כמה הוא ?
התאומים ביחס לשאר הגוף קטנטנים..!

• פותח/ת השרשור
Back
למעלה תחתית