ייעוץ האם פרנגיל מצריך שמירה בקירור לפני המהילה במים?

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
האם פרנגיל מצריך שמירה בקירור לפני המהילה במים?, כלומר כשהוא עוד במצב של אבקה.
תודה.

• פותח/ת השרשור
תודה, ADIMENIA כתב שהזמינות של החומר נפגעת בהזרקה תת עורית ושיש עדיפות לזריקת IM, מה דעתכם בנושא?

תודה, ADIMENIA כתב שהזמינות של החומר נפגעת בהזרקה תת עורית ושיש עדיפות לזריקת IM, מה דעתכם בנושא?
זה באמת לא כזה משנה, אני עומד לתת תוך שרירי, אני גם ככה מזריק את שאר החומרים לשריר
אז אי אפשר להזמין אותו מחול.... ?
לא יודע, אבל בטוח יש לדילר שלך במכון

זה באמת לא כזה משנה, אני עומד לתת תוך שרירי, אני גם ככה מזריק את שאר החומרים לשריר
לא יודע, אבל בטוח יש לדילר שלך במכון
אני הזרקתי פרגניל לישבן ועכשיו תת עורי זה לא כזה משנה ... בשניהם אני מרגיש עלייה ברמות אסטרוגן

צריך מרשם. אני אקנה בארץ. שימו לב למה שרשמו לי מאתר באתר בחול בנוגע לעניין

Dear ****

The Powdered Freeze dried HCG, Freeze dried means Powdered.

The powdered hCG can be kept it normal temprarutre , without direct sunlight for 20-25 days outside.

Have a great day 😃
Thanks and best regards

התרגום אומר שניתן להחזיק את המוצר במצבו האבקתי בכ 20-25 יום מחוץ לקירור במקום חשוך/מוצל (לא תחת שמש ישירה).

זה הופך את כל קניית הפרנגיל מהדילר לטריקית, לך תדע איפה הוא מאחסן אותו ולכמה זמן...
אז אתה צריך להכיר את הבן אדם שאתה קונה מימנו חומרים , הדילר שלי מביא לי ישירות מבית מרקחת בארץ ואני יודע את זה לחלוטין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כנ"ל, אגב ה"דילרים" שיצא לי לדבר איתם היו נחמדים למידי ולא ניסו לדחוף שום דבר, רק נתנו כמה עצות (נהפוך הוא, אמרו שלא צריך כל כך הרבה), זהו.

איך אתה היית קורא להם? ספקים?

• פותח/ת השרשור
אפשר להזריק את הפרנגיל יחד עם הטסט?
הכוונה היא לשאוב את שניהם למזרק ולהזריק בבת אחת, זה משנה שאחד מבוסס מים ואחד מבוסס שמן?

אפשר להזריק את הפרנגיל יחד עם הטסט?
הכוונה היא לשאוב את שניהם למזרק ולהזריק בבת אחת, זה משנה שאחד מבוסס מים ואחד מבוסס שמן?
לא לא אל תעשה את זה אני קראתי איפה שהוא שאסור לערבב ביחד ובמיוחד לא להזריק איפה שהזרקת שמן

אין עם זה בעיה בעיקרון. הבעיה העיקרית בעירבוב של חומרים מבוססים מים ושמן באותו המזרק זה כשמזריקים, הלחץ בין החומר שמבוסס מים ושמן שונה ולכן צריך להזריק לאט (מאוד אפילו) לאורך כל הדרך (משמע לא ללחוץ את המזרק חזק כאילו מזריקים טסט ״רגיל״ אלא להיות יותר עדינים).

את המצב האבקתי לא צריך לשמור בקירור.
רכשתי מבית המרקחת פרגניל. זה נמכר עם קרחון לשמירה על טמפרטורה נמוכה. על המוצר מצוין שצריך להישמר בטמפרטורה של בין 2-8 מעלות. העלון לצרכן משום מה לא מתורגם לעברית...

קבצים מצורפים

• IMG_20140519_124944.jpg
    IMG_20140519_124944.jpg
    KB 85.4 · צפיות: 238
  • IMG_20140519_124952.jpg
    IMG_20140519_124952.jpg
    KB 56.5 · צפיות: 192
  • IMG_20140519_124959.jpg
    IMG_20140519_124959.jpg
    KB 77.2 · צפיות: 250
  • IMG_20140519_125004.jpg
    IMG_20140519_125004.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 190
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית