נק' מוניטין:
0
- 5
- 0
שלום לכולם , זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ...
אני שוקל להתחיל סייקל 3 במספר ( השניים האחרים היו במהלך שנת 2013 , מאז אוגוסט 2013 לא נגעתי בשום חומר- רק אימונים ותזונה)
אני בן 34 , משקל בסביבות 80 ק"ג גובה 175. אחוז שומן כעת בסביבות 16 אחוז.
יש לציין לפני שנתיים שהתחלתי הייתי בסביבות 73 ק"ג - בשיא הגעתי ל- 80 ק"ג עם 9 אחוזי שומן.
הסייקל שאני רוצה להתחיל :
1-4 - דיאנאבול - 30 מג ליום.
1-15 - 2 מל דיאנבול 400 מג לשבוע .
1-15 - 2 מל סוסטאנול - 500 מג לשבוע
(יש לי 30 כדורים של פרווירון שאני אשתמש בהם בחודש הראשון- אלא אם תייעצו לי אחרת???)
מתכנון לקחת 1 טמוקסיפן ליום לאורך החודש הראשון ואחכ אחד פעם בשלושה ימים - אלא אם תייעצו אחרת?????)
PCT שבוע לאחר הזריקה האחרונה
- פרגניל זריקה כל חמישה ימים.
- קלומיד 30 כדורים - 2 טבליות ליום .
- טמוקסיפן 10 ימים כדור ביום. ועוד 10 ימים חצי כדור .
התהיות העיקריות שלי היא לגביי שימוש של הפרויורון , האם כדאי ואם כן מתי ואיך? ושימוש בטמקוסיפן במהלך הסייקל האם הכרחי ?האם באופן שרשמתי למעלה או שהייתם ממליצים בצורה אחרת ?
תודה רבה לכל העונים.....😃
אני שוקל להתחיל סייקל 3 במספר ( השניים האחרים היו במהלך שנת 2013 , מאז אוגוסט 2013 לא נגעתי בשום חומר- רק אימונים ותזונה)
אני בן 34 , משקל בסביבות 80 ק"ג גובה 175. אחוז שומן כעת בסביבות 16 אחוז.
יש לציין לפני שנתיים שהתחלתי הייתי בסביבות 73 ק"ג - בשיא הגעתי ל- 80 ק"ג עם 9 אחוזי שומן.
הסייקל שאני רוצה להתחיל :
1-4 - דיאנאבול - 30 מג ליום.
1-15 - 2 מל דיאנבול 400 מג לשבוע .
1-15 - 2 מל סוסטאנול - 500 מג לשבוע
(יש לי 30 כדורים של פרווירון שאני אשתמש בהם בחודש הראשון- אלא אם תייעצו לי אחרת???)
מתכנון לקחת 1 טמוקסיפן ליום לאורך החודש הראשון ואחכ אחד פעם בשלושה ימים - אלא אם תייעצו אחרת?????)
PCT שבוע לאחר הזריקה האחרונה
- פרגניל זריקה כל חמישה ימים.
- קלומיד 30 כדורים - 2 טבליות ליום .
- טמוקסיפן 10 ימים כדור ביום. ועוד 10 ימים חצי כדור .
התהיות העיקריות שלי היא לגביי שימוש של הפרויורון , האם כדאי ואם כן מתי ואיך? ושימוש בטמקוסיפן במהלך הסייקל האם הכרחי ?האם באופן שרשמתי למעלה או שהייתם ממליצים בצורה אחרת ?
תודה רבה לכל העונים.....😃