אחר עזרה , אכלתי מלא מרגיש רע כזה ...

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

קודם כל , אני שוקל 60 וגובה 1.73 ושמח מהגוף שלי בלי העין הרע , אני לא מתאמן , אבל מתכוון בהמשך , הפסח יש לי הרגשה של הגזמה ...

היום הרגשתי שזה השיא ואני אפרט :

בבוקר - נס + 2 לחמניות קטנות כאלה של פסח עם חמאת בוטנים (כל אחת כפית קטנה).
צהריים - ביצה + תפוח אדמה + 5 פריכיות + 5 כפות של כבד קצוץ.
בננה + תפוח + 3 תמרים מיובשים + נס קפה + שוקולד אחד (קובייה) + 2 פריכיות עם חמאת בוטנים.
ערב - 3 לחמניות קטנות + תה + כבד קצוץ (3 כפות נראה לי) + 2 מלפפונים חמוצים.
עכשיו - מצה עם חומוס וחריף.
מצה עם חמאת בוטנים וריבת פטל ...

אני מרגיש ממש ממש ממש שהגזמתי ... מה אתם אומרים ?

שוב לציין לא מתאמן.

חג שמח 😃.

זה נראה תפריט עתיר בקלוריות מצד אחד אבל בעיקר פחמימות חוץ מהביצה שם והכבד קצוץ אין לך חלבונים ושומנים יש אך לא מספיק. מה שאומר שאני מתאר לעצמי שאתה לא כל כך שבע אבל מרגיש רע שאכלת הרבה. זה בעיה ואין המלצה אמיתית חוץ מתלמד לאכול ולשלוט על עצמך. דבר שני אתה שוקל מאוד מאוד נמוך לגובה שלך, יכול ליהיות שכמות הפחמימות הגבוהה גרמה לצבירה גדולה של נוזלים ואתה מרגיש \ נראה נוזלי יותר. זה יעבור אם תעשה קצת אירובי.

בעקרון אתה צריך לעלות מסת שריר בוודאות לפי הגובה ומשקל אז ממליץ לך להתחיל לקרוא מאמרים לקראת הכוונה שלך להתאמן, חוץ מזה, אם לא אכפת לך מספיק בשביל להתאמן למה אכפת לך מספיק בשביל לכתוב פוסט כאן?

ממליץ לך לקרוא, תתחיל להעשיר את הידע שלך:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
זה נראה תפריט עתיר בקלוריות מצד אחד אבל בעיקר פחמימות חוץ מהביצה שם והכבד קצוץ אין לך חלבונים ושומנים יש אך לא מספיק. מה שאומר שאני מתאר לעצמי שאתה לא כל כך שבע אבל מרגיש רע שאכלת הרבה. זה בעיה ואין המלצה אמיתית חוץ מתלמד לאכול ולשלוט על עצמך. דבר שני אתה שוקל מאוד מאוד נמוך לגובה שלך, יכול ליהיות שכמות הפחמימות הגבוהה גרמה לצבירה גדולה של נוזלים ואתה מרגיש \ נראה נוזלי יותר. זה יעבור אם תעשה קצת אירובי.

בעקרון אתה צריך לעלות מסת שריר בוודאות לפי הגובה ומשקל אז ממליץ לך להתחיל לקרוא מאמרים לקראת הכוונה שלך להתאמן, חוץ מזה, אם לא אכפת לך מספיק בשביל להתאמן למה אכפת לך מספיק בשביל לכתוב פוסט כאן?

ממליץ לך לקרוא, תתחיל להעשיר את הידע שלך:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
אם אני ממשיך ככה זה רק לעלות נכון ?

• פותח/ת השרשור
קשה להגיד, אבל כנראה שכן.
לא עליה במסת שריר...עליה במשקל גוף (הרוב יהיה שומן)
איזה באסה יאוו .... זה התפריט שלי בימי חול :

בוקר :

נס קפה.
חטיף אנרגיה 96 קלוריות.
חצי פרוסת לחם עם חומוס.

צהריים :

שוק של עוף.
10 חתיכות של תפוחי אדמה.
4 כפות אורז.
בננה אחת בינונית.
תפוח.

ערב:

כרוב חתוך עם אבוקדו + ביצה + חומוס מעט.
בננה.
קורנפלקס עם צימוקים ופירות יבשים.

או לחילופין :

4 ממלואים עם אורז.
בננה אחת + ביס מבננה אחרת.
חצי פסטרמה.
3 חתיכות קטנות מאוד של בשר (ממש ריבוע קטן כזה נשנוש).
3 כפות כוסכוס.
דג אחד שהיה ברוטב שמן זית.
4 כפות כוסכוס.
כמה חתיכות מחלה.
2 קלמנטינות.
תפוחי אדמה חתוכים לריבועים (10).
נס קפה.
תפוח.

אני מרגיש רע ...............

למה שלא תתחיל להתאמן ?
ואגב, יום אחד של נפילה לא יעשה אותך שמן כמו שיום של דיאטה לא יעשה אותך רזה, TAKE THAT IN MIND

• פותח/ת השרשור
כי אין לי ממש זמן הלימודים לוחצים עליי ממש , אני מתכנן להתחיל בקרוב , בחופש הגדול בעזרת השם , את צודקת , אבל השלוש ימים האלו פשוט מבחינת אוכל היו אדירים החג , אתמול על האש והיום אכלתי כמו מטורף ... אני ממש פוחד לעלות שוב , בדקתי היום ואני 60 , אבל אני לא רוצה לעלות ... טיפה מבאס ...

• פותח/ת השרשור
כן זה אני , אני פשוט לא יכול לכנס למשתמש הקודם כי אני לא זוכר את הסיסמה , לאחר שקראתי ושיפרתי בסך הכל באתי לשואל טיפה ולקבל יעוץ להמשך.

חג שמח 😃.

היית שמן פעם כאילו?
טוב ראיתי את האשכולות שלך ואתה יותר גרוע ממה שהייתי פעם חחח
כמה עצוב שהייתי ככה יא אללה בא לי לבכות
אחי תן לעצמך כאפה אתה מבזבז לעצמך אתה זמן, אתה בן אדם בוגר תתחיל לאכול נורמלי ולהתאמן ולעלות במשקל
ולהפסיק להיות אובססיבי וכוסית
תודה

נערך לאחרונה:
עצם זה שאתה כותב בתפריט ששתית תה מראה על בעיה. כמו שאמרו לך בפעמים הקודמות שכתבת פה בפורום. אתה צריך ייעוץ של איש מקצוע. זה לא צחוק

לא משנה למה אתה כותב תחת יוזר אחר, אתה לא צריך דיאטה אתה צריך פסיכולוג כי יש לך הפרעת אכילה, הזה לא יוכלו לעזור לך כאן אבל אם תהיה מעונין להתאמן יש מספיק מי שיעזור. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית