ייעוץ סייקל ראשון אוראלים

FirstCycle

משתמש מתחיל
144
14
נק' מוניטין:
15
144
14
שלום,

הייתי מעוניין לקבל מידע בנוגע לסייקל ראשון אוראלי בלבד.
הוצע לי אנאבר אבל כפי שאתם יודעים המחיר מאוד גבוה.

על איזה חומר אתם ממליצים לסייקל ראשון אוראלי?
האם יש חומרים שעובדים בדומה לאנאבר?(שאפשר לרדת איתו בשומן ובו זמנית לעלות שריר)

תודה רבה !

אני יודע שאתם לא ממליצים סייקל אוראלי ראשון אבל בכול זאת אני מבקש לא לדון בנושא הזה.

שלום,

תודה רבה !

אני יודע שאתם לא ממליצים סייקל אוראלי ראשון אבל בכול זאת אני מבקש לא לדון בנושא הזה.

אתה מבקש לא לדון בנושא הזה?

אני מכבד את דברייך, ואני שותק.

שלום,

תודה רבה !

לרדת באחוזי שומן ולהעלות שריר ( אחרת זה "פרפטום מובילה"...). אבל אני מניח שאתה מתכוון לעלייה יבשה בשריר.
יש הרבה מאוד סטרואידים אוראליים שעושים זאת. הבעייה היא שאתה קצוב במשך השימוש עקב רעילותם לכבד ושימוש קצר עם עלייה מהירה בשריר מתאפיין באובדן מרבית רווחי הסייקל.
בנוסף, מרבית מהסטרואידים האלה יפסיקו את ייצור הטסטוסטרון הטבעי וישאירו אותך עם חשק מיני ירוד מעבר לתופעות הלוואי הרגילות לסטרואידים אוראליים כמו עייפות קשה (מעומס על הכבד) למשל.

• פותח/ת השרשור
לרדת באחוזי שומן ולהעלות שריר ( אחרת זה "פרפטום מובילה"...). אבל אני מניח שאתה מתכוון לעלייה יבשה בשריר.
יש הרבה מאוד סטרואידים אוראליים שעושים זאת. הבעייה היא שאתה קצוב במשך השימוש עקב רעילותם לכבד ושימוש קצר עם עלייה מהירה בשריר מתאפיין באובדן מרבית רווחי הסייקל.
בנוסף, מרבית מהסטרואידים האלה יפסיקו את ייצור הטסטוסטרון הטבעי וישאירו אותך עם חשק מיני ירוד מעבר לתופעות הלוואי הרגילות לסטרואידים אוראליים כמו עייפות קשה (מעומס על הכבד) למשל.

אוקיי,התכוונתי ללרדת במסת שומן ולעלות במסת שריר,לפי מה שהבנתי זה מה שקורה עם האנאבר.
בכול מקרה ראיתי חומר בשם טורינבול מה דעתך עליו?

אולי ידע אישי?
אולי שמעתה או הכרתה מישהו שעשה סייקל טורינבול?
אורל טורינבול או בשמו המלא 4-כלורו-דהידרו-מטיל -טסטוסטרון הוא נגזרת של טסטוסטרון. זו בעצם גרסת ה-17aa של הסטרואיד כלוסטבול.
הכלורו (כלוריזציה) שמופיע בשם בעצם אומר שהסטרואיד לא יכול לעבור ארומטיזציה (אינו יכול להפוך לאסטרוגן) ולכן אין סכנה לג'ינו בפרט ותופעות אסטרוגניות בכלל והופך את הסטרואיד ליבש למדי.
4-כלורו אומר שבמיקום ה-4 בשרשרת הוחלף אטום המימן באטום כלור ושינוי כזה במיקום ה-4 אומר שהמולקולה לא יכולה לעבור 5a-reduction כלומר היא נגזרת טסטוסטרון שאינה יכולה להיות מומרת ל-dht ומכאן שאין סכנה לתופעות כגון גדילת הערמונית, התקרחות גברית מוגברת ושלל תופעות הלוואי הקשורות ב-dht.
המינונים נעים מ-20-60mg כשבמינון הגבוה עולה הסיכון להגברת צמיגות הדם ולהפסקת ייצור הטסטוסטרון הטבעי.
התוצאות לא יהיו דומות לסטרואידים אוראליים כמו dianabol, superdrol, anadrol, methylsrenbolone,ועוד... מצד שני גם הרעילות לכבד מופחתת בהרבה כך שניתן למשוך את הסייקל גם עד 8 שבועות במינון סביר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית