ייעוץ התייעצות לגבי סייקל 2 חיטוב

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
אני מתכנן להתחיל סייקל חיטוב ..רציתי לשמוע דעתכם למינונים ולבניית הסייקל עצמו

אני הולך על טסט פרופיונט לשלושה חודשים
ויניסטרול לחמישה שבועות
ויכניס קלן לקראת הסוף

אני עוד לא סגור על כמויות..מה הכמויות המומלצות לפרופ ( חברת סייבר פארמה )
האם אפשרי להזריק פרופ פעמיים בשבוע במקום שלוש ?

אני יקח גם LIV 52 1-6
פרופסיה כל הסייקל
PCT NOLVA CLOMID
HGC בחודש האחרון לסייקל עד PCT

אני מתכנן להתחיל סייקל חיטוב ..רציתי לשמוע דעתכם למינונים ולבניית הסייקל עצמו

אני הולך על טסט פרופיונט לשלושה חודשים
ויניסטרול לחמישה שבועות
ויכניס קלן לקראת הסוף

אני עוד לא סגור על כמויות..מה הכמויות המומלצות לפרופ ( חברת סייבר פארמה )
האם אפשרי להזריק פרופ פעמיים בשבוע במקום שלוש ?

אני יקח גם LIV 52 1-6
פרופסיה כל הסייקל
PCT NOLVA CLOMID
HGC בחודש האחרון לסייקל עד PCT
אני לא כ"כ מבין מה אתה מנסה להשיג בסייקל הזה.
3 חודשים טסט קצר ארוך מדי. שימוש כ"כ ממושך אינו אפקטיבי, 7-9 שבועות סייקל, לא יותר.
אין צורך להשתמש ב-LIV52 אם אינך צורך סטרואיד אוראלי. רשמת LIV52 בתחילת הסייקל וויני בסופו.
עדיף להשתמש ב-TUDCA במהלך השימוש בוויני (הוא באמת יסייע בשמירה על הכבד) ושוב, לצרוך במהלך השימוש בוויני.
HCG יש לצרוך החל מסוף השבוע הראשון ועד סוף הסייקל (כאשר הסייקל מקוצר ל-7-9 שבועות). דחיית השימוש בכוריגון כך שהאשך כבר מנוון לחלוטין הוא בעייתי בלשון המעטה ויחייב שימוש במינונים גבוהים של כוריגון בתום הסייקל - פרקטיקה שאינה עדיפה.
ניתן להזריק טסט קצר גם בכל שלושה ימים, רמות הטסט יהיו פחות יציבות.
פרופסיה?! אם וויני גורם לך לנשירה וותר עליו
מינונים תלויים במספר הסייקלים שכבר עשית, כעיקרון עדיף :
TEST PROP. 500mg/week
Winstrol 50mg/ed (tablets), 100mg/eod (IM
HCG 500mg/week

• פותח/ת השרשור
ויניסטרול אוראלי מתחילת הסייקל לחמישה שבועות
אני יברר ואנסה להשיג TUDCA במקום LIV 52

בסייקל ראשון טסט ( סוסטנון ) ופרובירון התגברה לי הנשירה ועד עכשיו אני מרגיש את זה ( חודשיים + אחרי הסייקל )
לכן אני רוצה לצרוך פרופסיה בסייקל הזה..מה הבעיה בשילוב עם ויני ?

קלן אני הולך להכניס בסוף..

במידה ואזריק כל שלושה ימים והרמות טסט לא יהיו יציבות במה זה יפגע ?
אני לא כ"כ מבין מה אתה מנסה להשיג בסייקל הזה.
3 חודשים טסט קצר ארוך מדי. שימוש כ"כ ממושך אינו אפקטיבי, 7-9 שבועות סייקל, לא יותר.
אין צורך להשתמש ב-LIV52 אם אינך צורך סטרואיד אוראלי. רשמת LIV52 בתחילת הסייקל וויני בסופו.
עדיף להשתמש ב-TUDCA במהלך השימוש בוויני (הוא באמת יסייע בשמירה על הכבד) ושוב, לצרוך במהלך השימוש בוויני.
HCG יש לצרוך החל מסוף השבוע הראשון ועד סוף הסייקל (כאשר הסייקל מקוצר ל-7-9 שבועות). דחיית השימוש בכוריגון כך שהאשך כבר מנוון לחלוטין הוא בעייתי בלשון המעטה ויחייב שימוש במינונים גבוהים של כוריגון בתום הסייקל - פרקטיקה שאינה עדיפה.
ניתן להזריק טסט קצר גם בכל שלושה ימים, רמות הטסט יהיו פחות יציבות.
פרופסיה?! אם וויני גורם לך לנשירה וותר עליו
מינונים תלויים במספר הסייקלים שכבר עשית, כעיקרון עדיף :
TEST PROP. 500mg/week
Winstrol 50mg/ed (tablets), 100mg/eod (IM

אז הסייקל יהיה ככה
1-6 ויני 50 MG ליום
1-6 LIV 52
1-9 טסט פרופיונט 500 MG לשבוע

מה הבעיה של שילוב פרופסיה עם סייקל כזה?

ויניסטרול אוראלי מתחילת הסייקל לחמישה שבועות
אני יברר ואנסה להשיג TUDCA במקום LIV 52

בסייקל ראשון טסט ( סוסטנון ) ופרובירון התגברה לי הנשירה ועד עכשיו אני מרגיש את זה ( חודשיים + אחרי הסייקל )
לכן אני רוצה לצרוך פרופסיה בסייקל הזה..מה הבעיה בשילוב עם ויני ?

קלן אני הולך להכניס בסוף..

במידה ואזריק כל שלושה ימים והרמות טסט לא יהיו יציבות במה זה יפגע ?

אז הסייקל יהיה ככה
1-6 ויני 50 MG ליום
1-6 LIV 52
1-9 טסט פרופיונט 500 MG לשבוע

מה הבעיה של שילוב פרופסיה עם סייקל כזה?

HCG איפה?

• פותח/ת השרשור
אני יכניס פרגניל במהלך הסייקל עד PCT + קלן בסוף הסייקל עד אחרי ה PCT
PCT NOLVA + CLOMID
50/50/50/50 clomid
50/50/25/25 nolva

אני יכניס פרגניל במהלך הסייקל עד PCT + קלן בסוף הסייקל עד אחרי ה PCT
PCT NOLVA + CLOMID
50/50/50/50 clomid
50/50/25/25 nolva

הpct נשמע אחלה, עכשיו תן לי להעלות את הנקודה של טסט פרופ.

אם כבר הלכת על תדירות זריקות של 3 פעמים בשבוע אחלה, אבל, אם אתה חושב לחסוך בזריקות/חומר ולהזריק טסט פרופ בתדירות של טסט אננטט אתה עושה טעות גדולה. אם אתה לא מסתדר עם תדירות גבוה תלך על טסט אננטט, פשוט מאוד, במידה ותזריק רק פעמיים בשבוע טסט פרופ רמות הטסט בדם לא יהיו יציבות וזה יפגע לך בהתקדמות.

בשורה תחתונה אם אתה מתכנן להזריק רק פעמיים לך על אננטט או שאל תזריק בכלל.

• פותח/ת השרשור
אני קצת נרתע מהתדירות בגלל שאני רוצה להזריק רק בישבן ואני בטוח שהמקום לא יתאושש ואצטרך להזריק מחדש ...אני אנסה 3 פעמים בשבוע מקווה שיהיה בסדר

ומה בקשר לפרופיסה , אני יודע שזה מוריד תוצאות מהסייקל
אני מוכן להוריד טיפה מהתוצאות בשביל השיער ..הנשירה התגברה לי בסייקל קודם ללא פרופסיה

את הויניסטרול להתחיל עם הזריקה הראשונה ?

פרופסיה היא תרופה בעייתית. קידום של התקרחות גברית עקב סייקל קשור בשימוש בחומרים העוברים המרה בקצב גבוה ל-DHT או שהם נגזרות DHT. וויני הוא נגזרת DHT וככזה עלול לקדם התקרחות אצל מי שמועד לכך.
זה קרה לך בעבר עם פרווירון מאחר ופרווירון הוא ממש מעין DHT אוראלי.
פרופסיה (פינאסטריד) היא תרופה המשתקת אנזים (5alpha-reductance ) האחראי על ההמרה של טסטוסטרון לדהידרוטססטוסטרון (DHT). בפשטות ובהקשר לסייקל שלך זה ימנע מהטסט הקצר לתרום להתקרחות. פרופסיה לא תמנע מנגזרות DHT (וויני) בפרט ומDHT בכלל (שימוש בפרווירון) מלקדם התקרחות.
מעבר לכך לפרופסיה תופעות לוואי בעייתיות. לכן אם אתה מועד להתקרחות פשוט הימנע משימוש בנגזרות DHT בסייקל או שתשלים עם הקרחת.

אני קצת נרתע מהתדירות בגלל שאני רוצה להזריק רק בישבן ואני בטוח שהמקום לא יתאושש ואצטרך להזריק מחדש ...אני אנסה 3 פעמים בשבוע מקווה שיהיה בסדר

ומה בקשר לפרופיסה , אני יודע שזה מוריד תוצאות מהסייקל
אני מוכן להוריד טיפה מהתוצאות בשביל השיער ..הנשירה התגברה לי בסייקל קודם ללא פרופסיה

את הויניסטרול להתחיל עם הזריקה הראשונה ?
הוויני הוא בזריקה? אם לא אין סיבה מיוחדת מדוע לא תהיה מסוגל להזריק אך ורק באיזור הישבן. לרוב זה מספיק.
אם החלטת להוסיף את הווינסטרול בשבוע 1-6 אז צרוך אותו ביום הראשון של הסייקל.
בנוגע לפרופסיה, קרא את תגובתי הקודמת. אכן נכון שפרופסיה עלולה לפגוע בתוצאות הסייקל (עקב מניעת ההמרה ל-DHT). אבל היא גם תגביר את את הסיכון לתופעות אסטרוגניות לא רצויות (ג'ינו למשל) בין השאר.
מילא השימוש בפרופסיה היה מעלים את ההתקרחות אך כפי שהסברתי לך בתגובתי הקודמת, לא ברור עד כמה יעזור כל עוד נעשה שימוש בנגזרות DHT בסייקל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וויני בכדורים .

קראתי בפורומים בחול על תרופה שנקרא
פלורידיל או ספירונולאקטון

יכולות לעזור לצמצם נשירה מול וויני ? אם אני יוריד את הוויני לשלושה שבועות זה יעזור לשמור על השיער או שהנזק יהיה והשיער ימשיך ליפול לכמה חודשים אחרי ?

וויני בכדורים .

קראתי בפורומים בחול על תרופה שנקרא
פלורידיל או ספירונולאקטון

יכולות לעזור לצמצם נשירה מול וויני ? אם אני יוריד את הוויני לשלושה שבועות זה יעזור לשמור על השיער או שהנזק יהיה והשיער ימשיך ליפול לכמה חודשים אחרי ?
ספירונולאקטון לא מתאימה. היא אמנם בעל השפעה אנטיאנדרוגנית אך היא לא סלקטיבית (תשפיע על הרבה מעבר לבעיית התקרחות).
פלורידיל הוא מוצר "קוסמטי" שאמור לשמש כאנטיאגוניסט לרצפטור האנדרוגני בפעולה לוקאלית. במילים פשוטות הוא אמור לחסום היקשרות של DHT לרצפטורים האנדרוגניים ובכך להפחית התקרחות.
הבעייתיות היא שהתכשיר לא נחקר מספיק בכדי לוודא שפעולתו אכן לוקאלית ובכלל להשפעות ארוכות טווח.
הוא נבחן בניסויי מעבדה ונמצא שאכן עושה את הפעולה הרצוייה (ניסוי קליני על בני-אדם).
מבחינת אופן הפעולה הוא יותר מתאים מפרופסיה מאחר ועובד ברמת הרצפטור ולא ברמת האנזים (קצת כמו ההבדל בין SERM ל-AI). ולכן יחסום גם DHT שאינו מהמרה של טסט להתחבר לרצפטור ולקדם התקרחות.
לגבי מידת האפקטיביות שלו אין לי מידע מספק (כלומר המוצר עובד, השאלה עד כמה).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בחינת אופן הפעולה הוא יותר מתאים מפרופסיה מאחר ועובד ברמת הרצפטור ולא ברמת האנזים (קצת כמו ההבדל בין SERM ל-AI). ולכן יחסום גם DHT שאינו מהמרה של טסט להתחבר לרצפטור ולקדם התקרחות.

מספיק טוב בשבילי ...אני ינסה את זה

עכשיו השאלה אם אני יורד את משך השימוש בוויני זה יעזור מבחינת הנשירה ? או שאין הבדל אם התחלתי להשתמש לחודש או חמישה שישה שבועות

מספיק טוב בשבילי ...אני ינסה את זה

עכשיו השאלה אם אני יורד את משך השימוש בוויני זה יעזור מבחינת הנשירה ? או שאין הבדל אם התחלתי להשתמש לחודש או חמישה שישה שבועות
סביר שיפחית את הנשירה אם אכן תתרחש אבל יוריד מהאפקטיביות של הוויני. פשוט תעקוב ותבחן תוך כדי סייקל. היה ואתה רואה התגברות נשירה הפסק את הוויני.
אגב, שילוב של t3 עם הקלן הוא מאוד סינרגי, ישפר מאוד את תןצאות החיטוב. רק הקפד לשמור על חומר הבסיס העת השימוש (טסט קצר).

• פותח/ת השרשור
את ה LIV 52 יש לקחת בתחילת הסייקל עם וייני ? או אחרי שימוש של ויני ( לפי הדילר כדור 2 ליום אחרי שאני מסיים)
לגבי ויני אני לוקח 5 כדורים 10 MG ליום ...איך אני אמור לפצל את המינון ? לפני אימון אחרי אימון / בוקר ערב וכוליי

את ה LIV 52 יש לקחת בתחילת הסייקל עם וייני ? או אחרי שימוש של ויני ( לפי הדילר כדור 2 ליום אחרי שאני מסיים)
לגבי ויני אני לוקח 5 כדורים 10 MG ליום ...איך אני אמור לפצל את המינון ? לפני אימון אחרי אימון / בוקר ערב וכוליי
את הLIV52 יש לקחת במהלך הסייקל עם הוויני.
לגבי המינון, פשוט תפצל... אגב, איזה חברה הוויני?

• פותח/ת השרשור
בריטיש דיספנסרי כביכול ..משולשים צהובים:confused001: הנה החומרים..

קבצים מצורפים

• 20140206_171808.jpg
    20140206_171808.jpg
    KB 55 · צפיות: 215
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית