דיון פרגניל אחת ולתמיד!

• פותח/ת השרשור jake
  • פורסם בתאריך

jake

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
קראתי כמה דיונים כאן והשאלה שאני רוצה תשובה אחת ולתמיד היא לגבי המים:

האם הפרגניל, קופסה לבנה כחולה, פרגניל 5000 איו... המים שמגיעים שם הם מים בקטריוסטטים שמתאימים ל 28 ימי הזרקה או שהם מתאימים ליום אחד וזהו?

ואם הם לא מים בקטריוסטטים, האם אפשר להוסיף להם בנזיל אלכוהול על מנת להפוכם למים בקטריוסטטים? אם כן כמה?

קראתי כמה דיונים כאן והשאלה שאני רוצה תשובה אחת ולתמיד היא לגבי המים:

האם הפרגניל, קופסה לבנה כחולה, פרגניל 5000 איו... המים שמגיעים שם הם מים בקטריוסטטים שמתאימים ל 28 ימי הזרקה או שהם מתאימים ליום אחד וזהו?

ואם הם לא מים בקטריוסטטים, האם אפשר להוסיף להם בנזיל אלכוהול על מנת להפוכם למים בקטריוסטטים? אם כן כמה?
עם מים בקטריוסטטיים מתאים להזרקה למשך 60 יום כשנשמר בקירור.
עם מים סטריליים תצטרך להוסיף בנזיל אלכוהול עפ"י היחס המתאים (מופיע בעלון של ה-FDA).

מים בקטריוסטטים עולים כמו מים מנרלים. למה להסתבך עם יחסים של אלכוהול ולא לרכוש ישר מים בקטריוסטטים?
יש לך ב eBay, חפש מים של Hospira , מגיע בויאל של 30ml ואמור להספיק לך לחצי שנה (אם אתה מערבב 10mL עם הפרגניל ל-5000 יחידות, כל 1 יחידה = 500IU) או שאם תחתוך את המים לחצי בויאל אתה תקבל ויאל של 30ml לשנה שלמה (ובהנחה שאתה מריץ 2 סייקלים בשנה, זה אומר 3 שנים). המים מחזקים שנה וחצי, ככה שהייתי אומר ויאל אחד של 30ml זה דיי ויותר לסייקליסט הממוצע.

bacteriostatic-water-for-injection-hospira.jpg

שים לב רק שב ebay אתה לא קונה ויאלים ריקים של Hospra

נערך לאחרונה:
אי אפשר לקנות את החרא הזה איפשהו בארץ או בבתי המרקחת ?
השאלה שלך ותשובה עליה נוגדת את חוקי הפורום.
(לגבי פרגניל).
לגבי מים בקטריוסטטיים - לא מבין את הבעייתיות בהזמנה מ-ebay. מה יותר פשוט מזה?...

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים קראתי את כל התשובות של כולכם קודם כל תודה אבל דבר שני לא עניתם באמת על השאלה...

לגבי קניית מים בקטריוסטטים דרך האינטרנט אתם צודקים אבל זה לוקח כמה שבועות ואני רוצה להתחיל כבר תחילת שבוע הבא ככה שלהזמין אותם לא יצא בפועל.

שאלתי היא כזאת יש לי כוריגון 5000 איו כחול לבן במקרר, יש לי ויאל סטרילי ריק וויאל עם 6 מיל של בנזיל אלכוהול, השאלה מתפצלת לשניים:
1. האם המים שיחד עם הכוריגון כחול לבן הם מים סטרילים שניתן לערבב איתם את הבנזיל אלכוהול?
2. כמה כמות בנזיל אלכוהול אני צריך לערבב עם 1 מיל מים?

חברים יקרים קראתי את כל התשובות של כולכם קודם כל תודה אבל דבר שני לא עניתם באמת על השאלה...

לגבי קניית מים בקטריוסטטים דרך האינטרנט אתם צודקים אבל זה לוקח כמה שבועות ואני רוצה להתחיל כבר תחילת שבוע הבא ככה שלהזמין אותם לא יצא בפועל.

שאלתי היא כזאת יש לי כוריגון 5000 איו כחול לבן במקרר, יש לי ויאל סטרילי ריק וויאל עם 6 מיל של בנזיל אלכוהול, השאלה מתפצלת לשניים:
1. האם המים שיחד עם הכוריגון כחול לבן הם מים סטרילים שניתן לערבב איתם את הבנזיל אלכוהול?
  • כן.
  • 0.1ml per 10ml.

זה בדיוק הבעיה, שאתה לא יכול לעשות את זה עם 1mL מים. אתה צריך לפחות 10mL מים סטרילים כדי לראות משהו במזרק כשאת מערבב את הבנזיל אלכוהול שזה 0.1mL.

אז אם יש לי 1 מיל מים ו6 מיל בנזיל אין מצב לערבב את זה איכשהו?
  • קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
יש לך כרגע 11ml של 5000iu פרגניל עם מים בקטריוסטטיים (ריכוז של 0,9% בדיוק, כמו שצריך).
כל 1ml הוא 450iu.

• פותח/ת השרשור
אחוז וא כזה:
1. המים שמצורפים לכוריגון 5000 איו קופסה כחול לבן הם מים בקטריוסטטים או מים סטרילים?

2. יש מים בבית מרקחת עם 0.9 אחוז של סודיום כלוריד בא בבקבוקון של 10 מיל, השאלה היא אם הם סטרילים? ואפשר להוסיף להם את הבנזיל?

3. טום הריכוז הוא לא נכון אם אתה מוסיף עוד 1 מיל של מיל ל10 מיל שאמרת... כי יש לך בתאכלס 11 מיל מים ולא 10. אם אתה עושה בשיטה שאמרת.

אם המים של הכוריגון עם בקטריוסטטים אני פשוט אערבב אותם ואשים אותם במזרק של אינסולין כל פעם אתן כמה קווים לפי החישוב, אני רוצה לתת יום כן יום לא של 150-200 איו .

אחוז וא כזה:
1. המים שמצורפים לכוריגון 5000 איו קופסה כחול לבן הם מים בקטריוסטטים או מים סטרילים?

2. יש מים בבית מרקחת עם 0.9 אחוז של סודיום כלוריד בא בבקבוקון של 10 מיל, השאלה היא אם הם סטרילים? ואפשר להוסיף להם את הבנזיל?

3. טום הריכוז הוא לא נכון אם אתה מוסיף עוד 1 מיל של מיל ל10 מיל שאמרת... כי יש לך בתאכלס 11 מיל מים ולא 10. אם אתה עושה בשיטה שאמרת.

אם המים של הכוריגון עם בקטריוסטטים אני פשוט אערבב אותם ואשים אותם במזרק של אינסולין כל פעם אתן כמה קווים לפי החישוב, אני רוצה לתת יום כן יום לא של 150-200 איו .
  1. המים סטריליים.תעלה תמונה אם אתה לא בטוח. אני די בטוח...
  2. אתה רושם סודיום כלוריד 0.9% זה כמו להגיד מים סטריליים.
  3. הריכוז מאוד נכון. 0.1/11=0.00909 או במילים אחרות 0.9%.
נתתי לך דרך מאוד פשוטה לפיתרון "חידת הפרגניל". זה קל לביצוע - מניסיון.

• פותח/ת השרשור
מים כוריגון.JPG
בתמונה הגדולה זה המים שבאו יחד עם הכוריגון.

בתמונה הקטנה זה מים שיש לי, השאלה היא אם הם סטרילים, כלומר טובים לעירבוב עם הבנזיל אלכוהול?

ואני מבין שמתשובתך סודיום כלוריד הם מים סטריליים? תקן אותי אם אני טועה?

קבצים מצורפים

• מים.JPG
    מים.JPG
    KB 35.7 · צפיות: 1,775
צפה בקובץ המצורף 14593 בתמונה הגדולה זה המים שבאו יחד עם הכוריגון.

בתמונה הקטנה זה מים שיש לי, השאלה היא אם הם סטרילים, כלומר טובים לעירבוב עם הבנזיל אלכוהול?

סודיום כלוריד הוא מלח בישול. התמיסה שלך היא מים סטרליים.

• פותח/ת השרשור
אז לגבי התמונה של התמיסה יחד עם הכוריגון היא מים סטריליים?

ולגבי התמונה השנייה?איזה סוג מים אלו? חברים יקרים על מנת שלא יתבלבלו כולם וכולם יבינו את השורה התחתונה אני מצרף קישור שנוגע לאותה דילמה שבה אני נמצא.
http://www.lbs.co.il/threads/47184/#post-594266

זה שירשור שבחור רושם שם על אותם מים שאני מציג, עם הסודיום כלוריד, שאלתי הפשוטה היא יש לי להשיג 10 מיל של הסוג מים הללו, השאלה היא אם הם סטריליים ואני יכול להוסיף להם בנזיל אלכוהול? יש לי בנזיל רק רוצה לדעת עם המים הם גוד טו גו?

אם כן פתרתם לי את הבעיה.

גם בלינק ששמתי התשובה לא מובנת לגמריי! אשמח ואני בטוח שגם אחרים ישמחו לתשובה חד משמעית!

תודה וסורי על הבלאגן 😃

נ.ב

סה"כ רוצים להריץ כוריגון כמו בפרוטוקול וחבל שזה יבוצע עם מים לא נכונים :(

אז לגבי התמונה של התמיסה יחד עם הכוריגון היא מים סטריליים?

ולגבי התמונה השנייה?איזה סוג מים אלו? חברים יקרים על מנת שלא יתבלבלו כולם וכולם יבינו את השורה התחתונה אני מצרף קישור שנוגע לאותה דילמה שבה אני נמצא.
http://www.lbs.co.il/threads/47184/#post-594266

זה שירשור שבחור רושם שם על אותם מים שאני מציג, עם הסודיום כלוריד, שאלתי הפשוטה היא יש לי להשיג 10 מיל של הסוג מים הללו, השאלה היא אם הם סטריליים ואני יכול להוסיף להם בנזיל אלכוהול? יש לי בנזיל רק רוצה לדעת עם המים הם גוד טו גו?

אם כן פתרתם לי את הבעיה.

גם בלינק ששמתי התשובה לא מובנת לגמריי! אשמח ואני בטוח שגם אחרים ישמחו לתשובה חד משמעית!

תודה וסורי על הבלאגן 😃

נ.ב

סה"כ רוצים להריץ כוריגון כמו בפרוטוקול וחבל שזה יבוצע עם מים לא נכונים 😭
אני חושב שאתה פשוט שואל את אותה השאלה שכבר נענתה שוב ושוב...
מצ"ב מרכיבי הפרגניל כפי שמופיעים בעלון הפרגניל כך שתוכל להיווכח בעצמך במרכיבים הנדרשים.

http://www.lbs.co.il/threads/48893/

המים שקנית הם מים סטריליים עם סודיום כלוריד במינון נמוך. הוסף להם בנזיל אלכוהול ואת התמיסה כפי שהסברתי לך.

נערך לאחרונה:
צפה בקובץ המצורף 14593 בתמונה הגדולה זה המים שבאו יחד עם הכוריגון.

שמת לב שהמים הסטרילים 10ml פג תוקפם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית