הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג ריצה, קרבי שנהיה ג'ובניק והשמין, חיטוב ומה שבניהם.

NonCivilized

משתמש קבוע
1,942
886
נק' מוניטין:
2,310
1,942
886
הולמס פלייס חיפה.
אהלן חברים, אני הולך לספר עלי בכל הנוגע לאימונים, למה התחלתי חיטוב ובכללי, קצת יחפור מקווה שלא יותר מידי.
אז ככה אני ידין, בן 20 בקרוב, התאמנתי בעבר (פעם בגיל 17) במשקולות הגעתי לסקוואט 135 דדליפט... אנערף איזה 160 ובנץ' 85 (אני גרוע בחזה)
עשיתי את זה בSS תוך חודשיים וחצי, אחר כך הגעתי למשקל של 100 קילו על אחוז שומן פסיכי (אני גובה 175-177)
אז עברתי למאד קאו של ביל סטאר וירדתי למשקל 84 תוך חודשיים, הפסקתי עם החיטוב והאימונים כי פשוט לא יכולתי
עם השעות ומאז לא ראיתי חדר כושר.

הספקתי להתגייס להיות בקרבי שנה וארבע, לפתח כושר מעולה (שלפני בקושי יכולתי לרוץ 2000 ב10 דקות) 7:40 ל2000
הייתי מ"כ ואז בשל בעיות ת"ש ירדתי לג'וב, צה"ל הוא חרא מערכת כולם יודעים והיה לי איזה שלושה חודשים של חרא ולחץ בגלל המעבר והבקשות שהיו דחופות וקצינים שבטוחים שהם לפחות אלופים.
הפסקתי לרוץ ואכלתי כמו החיה שהייתי, ויצא שהעלתי ממשקל של 76 קילו על איזה אחוז שומן 13~15 למשקל של 86
התבאסתי מזה ועכשיו שעברתי לג'וב ואני יותר יציב ויכול לפקח על תזונה ואימונים (עד כמה שאפשר) אני חוזר לחטב וטיפה לעבוד על סיבולת.

אין באפשרותי להתאמן בחדר כושר מכיוון שאני מתכנן לעבוד בקרוב ופשוט זה יהיה בלתי אפשר לשלב בין צבא, עבודה, זמן פנוי (אני בן אדם) וחדר כושר, הייתי מאד מאד רוצה, אי אפשר... אני יודע כמה זה חשוב להורדה במשקל, טסטסטרון, אנדרנלין, קראתי הכל למדתי הכל, אין אפשרות, בעתיד אני אשמח לחזור, כרגע, לא...
למה פתחתי את הלוג, בעיקר כדי לעקוב, הצורך לעדכן כל יום יגרום לי להיות יותר עקבי, מנסיון עבר זה עבד, אני מקווה שיהיה מעניין וימשוך קוראים, כרגע אני אחרי שלושה שבועות של דיאטה דלת פחמימות (30~50 לא יותר) ואני מעמיס אחת ל9 ימים בינתיים.

כרגע אני עומד על משקל של 83 קילו, המשקל שלי בבית לא מדויק אבל יוצא לי להשקל על משקל מדויק מדי פעם.
המטרה שלי לא ברורה, להוריד את הבטן ואת הצדדים, משומה יש לי הרבה שם באיזור השומן העיקש (כנראה צבירה)
בערך לרדת ל74 קילו, מקווה שלא יקח יותר מ4 חודשים.
אני מתאמן על מתח, שכיבות סמיכה ובטן, רק כדי לשמור טיפה על הסיבולת, אם יש הצעות לאימונים ביתיים אשמח לקבל.

אחלו לי בהצלחה!!

נערך לאחרונה:
כל אימון התנגדות נדמה לי יתאים גם אם זה רק דאמבלים(זול ונייד ואפשר לעשות לחיצת כתפיים, חזה, חתירה, ידיים ואפילו גובלט סקוואט), מקבילים, מתח וכו' מסתדרים עם מה שיש 😃
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כן נראה לי אני אחסוך לדאמבלים מתברגים כאלה, אני הכי חשוב לי המתח כי זה באמת תרגיל מעולה. טוב אז 400 מילגרם של הקפאין המעפן שלא עובד לי (מfroza הייתי קמצן אז הזמנתי משהו מעפן מאיביי),לפחות הזמנתי עכשיו פרולאב
ויאללה אימון סיבולת (אתמול רצתי)
מתח משקל גוף 82 (מתאמן עם בוקסר)
12-10-9-7 סה"כ 38 (מאימון לאימון המטרה לעלות לפחות ב1), זה שיפור של 4 מהפעם הקודמת
שכיבות סמיכה, רגיל15-15-15 רחב-15-15 רגיל מהיר 25
ממש קל לי נראה לי אני צריך להעלות את העצימות.
ו7 דקות בטן, דקה רגיל, דקה לצד ימין, דקה לצד שמאל, דקה חתירה (מרימים את הרגלים ואת הגוף וכאילו חותרים במקום), דקה אופניים ודקה סטטית.
וואלה איך לא התגעגעתי לתרגיל הזה, פעם אחרונה שעשיתי את זה היה במ"כים, קורע...
אין לי כוח לשחק עם הדמבלים הקלילים שלי, אולי בפעם אחרת.
נסכם פה ונאכל עוף 😛 בדקתי עכשיו לחץ דם ודופק במצב מנוחה, 117 על 58
דופק 53 לדקה!! יצאתי לרוץ אתמול ועיקמתי את הרגל, נפלתי על הרצפה וזקנים עזרו לי לקום...
מזל שזה היה קרוב לבית.
עכשיו אני הולך עם מקל הליכה ואני נראה כמו האוס, כוסאעמק....

איך אני מגיב ולא סתם עורך הודעה ס'עמק?!?!?!?!?!?

אם אין לך אפשרות להתאמן בחדר כושר הייתי מציע לך לקרוא קצת על Trx אולי זה יעניין אותך

• פותח/ת השרשור
ממש כואב לי ואני מושבת ואני מרגיש לוזר...
לפחות אני שוקל 82 והיקף בטן 96 וחצי.
מחר העמסה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית