כלוב בבנייה אצל רתח או מיבואן?

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
אז ככה קודם כול אני לא מעוניין בחדר כושר גם עקב המחירים המופרזים (3000+-) וגם בגלל התורים הבלתי נסבלים שיש, במיחד בקיץ..

אז אני רוצה לבנות "חדר כושר ביתי" שיהיה מורכב מספה מתכווננת של בודי סוילד (1200 שקל) + בתור התחלה 120 ק"ג משקולות יד שניה + מוט רגיל- לא אולימפי! (1200 שקל +-) רק מה שנשאר זה כלוב חזק יציב והכי חשוב ביטיחותי. וראיתי באתרים פה בארץ מחירים נורא גבוהים של 3500+- כולל הובלה והרכבה
ולקנות כלוב ביד 2 נורא קשה להשיג, נכון לעכשיו יש 2-3 כלובים אבל כרגע אין לי את הכסף לקנות.

אז חשבתי אולי לבנות כלוב בהתאמה אישית אצל רתח, אבל הבעיה היא אני לא יודע אם לאורך זמן זה ישאר יציב והכי חשוב בטיחותי.

חשבתי על כול העסק הזה וזה יעלה לי סביבות 5000 אלף- אבל זה משתלם כי אתה מתאמן בכיף שלך ואין אף אחד "שמציק" ושאול כול כמה דקות מתי אתה כבר מסיים....

מה אתם אומרים? אתם מכירים אישית מישהו שעשה כלוב אצל רתח וזה נשאר יציב ובטיחותי לאורך הרבה זמן (אני מדבר על 5 שנים+)?

אז ככה קודם כול אני לא מעוניין בחדר כושר גם עקב המחירים המופרזים (3000+-) וגם בגלל התורים הבלתי נסבלים שיש, במיחד בקיץ..

אז אני רוצה לבנות "חדר כושר ביתי" שיהיה מורכב מספה מתכווננת של בודי סוילד (1200 שקל) + בתור התחלה 120 ק"ג משקולות יד שניה + מוט רגיל- לא אולימפי! (1200 שקל +-) רק מה שנשאר זה כלוב חזק יציב והכי חשוב ביטיחותי. וראיתי באתרים פה בארץ מחירים נורא גבוהים של 3500+- כולל הובלה והרכבה
ולקנות כלוב ביד 2 נורא קשה להשיג, נכון לעכשיו יש 2-3 כלובים אבל כרגע אין לי את הכסף לקנות.

אז חשבתי אולי לבנות כלוב בהתאמה אישית אצל רתח, אבל הבעיה היא אני לא יודע אם לאורך זמן זה ישאר יציב והכי חשוב בטיחותי.

חשבתי על כול העסק הזה וזה יעלה לי סביבות 5000 אלף- אבל זה משתלם כי אתה מתאמן בכיף שלך ואין אף אחד "שמציק" ושאול כול כמה דקות מתי אתה כבר מסיים....

מה אתם אומרים? אתם מכירים אישית מישהו שעשה כלוב אצל רתח וזה נשאר יציב ובטיחותי לאורך הרבה זמן (אני מדבר על 5 שנים+)?

חכה לעוד תגובות לגבי הרתך אבל אם יש בעיה של תקציב תקנה סטנדים או ראק וכשאתה מסקביט שים שתי ספות (תקנה עוד ספה ישרה פשוטה ב-300 ומשהו)
וכשאתה לוחץ חזה אל תשים סוגרים / שים סוגר רק בצד אחד ובמקרה של כשל תשעין לצד שכל הפלטות יפלו ואז כבר תצא לבד

לפי מה שידוע לי כל המונוליפטים בתחרויות PL מגיעים מרתחים בהזמנה מיוחדת, וכמו שאתה רואה הם שורדים משקלים מטורפים (בארץ לדוגמה הוא שרד 350 ק"ג שהתרסקו עליו והחזיק עוד עשרות טונות ביום אחד. זה לא בדיוק כלוב- מונוליפט, אבל עם כל העומס שמופעל עליו בתחרות כלוב שתזמין מרתח שרק אתה מתאמן עליו יחזיק הרבה זמן, בתנאי שזה כלוב איכותי ולא הזמנתי משהו ב-20 שקלים והרתח ברמה).

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה סטנדים זה בכלל לא שווה מבחינה ביטיחותית, ומה אני יעשה עם יש לי כשל בסקוואט?

אתם מכירים רתח טוב באזור המרכז?

אני מעוניין בכלוב מטרXמטר כי אין לי מקום בבית אז אני שם את הכלוב בחדר . רק כלוב במידות האלה יכנס לי לחדר וישאיר לי מקום...

אין דבר כזה מטר על מטר, כשבונים כלוב צריך שיהיה רוב מינימלי בשביל שהמוט יעמוד בבטחה ולא יתהפך לך באמצע החדר.
רוחב מינימלי לכלוב זה בערך 1.20, מומלץ אפילו יותר רחב(כמה שיותר רחב וקרוב לקצה של המוט יותר בטיחותי).
בקשר לאורך והאזור בפנים לא צריך מטר, אפשר אפילו 60-70 ס"מ סה"כ אתה לא הולך לשחק שם כדורגל.

הנה תכנונים מוכנים:
http://startingstrength.com/files/starting_strength_rack.pdf
jb_rack3.jpg

האורכים באינצ'ים

אתה יכול להשיג כלוב של בודי סוליד חדש ב2690₪.
אל תשלם על הרכבה תרכיב לבד זה פשוט תוך חצי שעה לבד ועם חבר זה עוד יותר קל.

אם אתה רוצה לבנות תדבר עם קריגוס עם בנה ויצא לו אחלה.

אני לא יודע מה המחירים בדיוק, אני רק יכול להגיד שאם זה יהיה משהו איכותי, זה עדיין יעלה הרבה, אולי לא כמו כלוב מוכן, אבל הרבה.
אולי כדי לחסוך עלויות תוותר על כלוב סגור ותבקש מרתך להכין סטנד עם safety bars? זה יהיה בטוח בדיוק כמו כלוב, הכל תלוי באיך שזה בנוי. תסתכל על הMonster Racks של Rogue, הם יותר חזקים מחלק מהכלובים הסגורים בשוק.

דרך אגב, לא יודע אם זה מסוג הדברים שאתה מחפש או לא, אבל סאל ספורט מוכרים סטים של מוטות ופלטות באמפרים אולימפיים במחירים די טובים, אז כדאי לך לחשוב על האפשרות הזאת.

ואיך שכחתי. יש בפורום משתמש בשם cygnus שריתך כמה כלובים וציוד אחר, אולי הוא יכול לעזור לך איכשהו (הוא עשה את הריתוכים בעצמו, אם אני זוכר נכון.)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להשיג כלוב של בודי סוליד חדש ב2690₪.
אל תשלם על הרכבה תרכיב לבד זה פשוט תוך חצי שעה לבד ועם חבר זה עוד יותר קל.

אם אתה רוצה לבנות תדבר עם קריגוס עם בנה ויצא לו אחלה.

מאיפה אני יכול להשיג במחיר כזה?

ואני מעונין בהובלה+הרכבה- עדיף מאשר לשבור את הראש עם החובורות התקנה

או שניראה לי אני ילך על התאמה אישית, כמו שאחד מחברי הפורום כתב פה בפוסט, רוחב 1.20 ואורך 70-80 ס"מ

יש לכם מושג איזה רתח טוב יש באזור המרכז?

מאיפה אני יכול להשיג במחיר כזה?

ואני מעונין בהובלה+הרכבה- עדיף מאשר לשבור את הראש עם החובורות התקנה
1. יש 2 ספקים מאחד מהם אחד מהם אני קניתי את הכלוב של בודי סוליד ב2690 ש"ח. אצל השני הוא מוכר ב2500 ש"ח של חברת טייגר אני לא מכיר את הכלוב הזה אבל שווה לבדוק.
2. לדעתי שווה לך ללכת על בודי סוליד ותרכיב אותו לבד תוך חצי שעה על השעון אתה בונה אותו ועם חבר זה יהיה מהר יותר וזה חוסך 100 ש"ח.
אל תעשה מזה כזה סיפור זה כמו לגו עם ברגים זה הכל לא משהו מסובך, רק אל תהדק את הברגים חזק חזק אלא שיסגרו וזה מספיק.

טלפון של הספק של בודי סוליד:
052-3414756. השם שלו זה עמי (קרדיט לקוסטה).

טלפון של הספק של טייגר:
052-2585397.

בהצלחה.

תפנה לרתך עם התוכניות שניתנו לך פה וסגור עניין, זה יצא לך הרבה יותר זול.

תפנה לרתך עם התוכניות שניתנו לך פה וסגור עניין, זה יצא לך הרבה יותר זול.
אני דווקא בדקתי את העניין באזור שלי ויצא לי אותו דבר פחות או יותר ולמרות שאמרו לי כאן שהכלוב הבנוי חזק יותר מכלוב קנוי העדפתי את הקנוי מהבנוי כי ידעתי מה אני מקבל. בסה״כ לא ראיתי שזה חיסכון בשורה התחתונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית