טוב אז אני עושה ניסוי לבדיקה איך השיטה משפיעה עליי.
היום אני מתחיל ב-PREP PHASE.
אין לי ממש תפריט, בהמלצת BLISS ואופק בן ציון (obzion) אני אוכל מה שבא בלי ממש לשבת על תפריט.
כל יום אני אוכל 4 ביצים, 5 פרוסות גבנצ 28% של עמק, 150-200 גרם כתף בקר (המבורגר), קופסת פסטרמה 2% (200 גרם), קופסת טונה בשמן, כף חלב קוקוס דל קלוריות ונס קפה בלי סוכר וחלב (אני מחפש פיתרון לחלב, קפה בלי חלב זה משקה דוחה של פועלי בניין זקנים. אולי הכף חלב קוקוס תהווה תחליף).
בנוסף אני מתסף בירקות בכמויות- כרוב לבן וכרוב כבוש, סלרי, זיתים ירוקים, חסה וכל מיני דברים בסגנון. פעם ב... גם ירקות כמו עגבניה, בצל, מלפפון וכו' בתור סלט.
אני משלב גרוייר, פטה, גאודה, ריקוטה ואגוזים כל יום כשאני מרגיש רעב.
אולי אני אשיג בנפייבר או קונסיל לסיבים, עד אז אני בולס חסה ואולי גם ברוקולי (לפחות 4-6 כוסות ביום של כל אחד).
התוכנית תהיה ב-PREP PHASE תוכנית מבוססת SS זמנית בגלל הפציעה.
חמישי אני מתחיל את הפרוטוקול של ביל סטאר לפציעות. אני עושה סקוואט מן הסתם.
אני מגביר פלג גוף עליון עם התוכנית הזאת-
A
BP 5X5
BOR 5X5
DIPS 2XF (שליליות)
B
P 5X5
PU 5XF (שליליות)
אני שוקל להחליף את ה-BOR באימון A ל-PU.
תוך שבועיים (אולי גם פחות) אני כבר אחזור ל-SS המקורית, אבל אולי יהיו לי שינויים כמו עוד סט ב-P ו-BP (נתקעתי בהם שלושה אימונים ואפילו ירדתי במשקל).
ולסיום-
שקילת בוקר אני אשקל עוד 10 ימים בסוף ה-PREP PHASE.
אולי אני אשבר ואשקל אחרי 5-6 ימים.
כרגע אני נשקלתי 72.5, ומיותר לציין שהשקילה הכי מדוייקת כי זה אחרי שהלכתי לשירותים לפני כל מאכל שהוא ובבוקסר בלבד.
גובה- 176.5 ס"מ
גיל- 14.5
אחוז שומן- 16-17.
אעדכן כל יום בערב את מה שאכלתי באותו יום ואם היה אימון גם את האימון.
DONE
היום אני מתחיל ב-PREP PHASE.
אין לי ממש תפריט, בהמלצת BLISS ואופק בן ציון (obzion) אני אוכל מה שבא בלי ממש לשבת על תפריט.
כל יום אני אוכל 4 ביצים, 5 פרוסות גבנצ 28% של עמק, 150-200 גרם כתף בקר (המבורגר), קופסת פסטרמה 2% (200 גרם), קופסת טונה בשמן, כף חלב קוקוס דל קלוריות ונס קפה בלי סוכר וחלב (אני מחפש פיתרון לחלב, קפה בלי חלב זה משקה דוחה של פועלי בניין זקנים. אולי הכף חלב קוקוס תהווה תחליף).
בנוסף אני מתסף בירקות בכמויות- כרוב לבן וכרוב כבוש, סלרי, זיתים ירוקים, חסה וכל מיני דברים בסגנון. פעם ב... גם ירקות כמו עגבניה, בצל, מלפפון וכו' בתור סלט.
אני משלב גרוייר, פטה, גאודה, ריקוטה ואגוזים כל יום כשאני מרגיש רעב.
אולי אני אשיג בנפייבר או קונסיל לסיבים, עד אז אני בולס חסה ואולי גם ברוקולי (לפחות 4-6 כוסות ביום של כל אחד).
התוכנית תהיה ב-PREP PHASE תוכנית מבוססת SS זמנית בגלל הפציעה.
חמישי אני מתחיל את הפרוטוקול של ביל סטאר לפציעות. אני עושה סקוואט מן הסתם.
אני מגביר פלג גוף עליון עם התוכנית הזאת-
A
BP 5X5
BOR 5X5
DIPS 2XF (שליליות)
B
P 5X5
PU 5XF (שליליות)
אני שוקל להחליף את ה-BOR באימון A ל-PU.
תוך שבועיים (אולי גם פחות) אני כבר אחזור ל-SS המקורית, אבל אולי יהיו לי שינויים כמו עוד סט ב-P ו-BP (נתקעתי בהם שלושה אימונים ואפילו ירדתי במשקל).
ולסיום-
שקילת בוקר אני אשקל עוד 10 ימים בסוף ה-PREP PHASE.
אולי אני אשבר ואשקל אחרי 5-6 ימים.
כרגע אני נשקלתי 72.5, ומיותר לציין שהשקילה הכי מדוייקת כי זה אחרי שהלכתי לשירותים לפני כל מאכל שהוא ובבוקסר בלבד.
גובה- 176.5 ס"מ
גיל- 14.5
אחוז שומן- 16-17.
אעדכן כל יום בערב את מה שאכלתי באותו יום ואם היה אימון גם את האימון.
DONE