Soviet Method

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
טוב אז אני עושה ניסוי לבדיקה איך השיטה משפיעה עליי.
היום אני מתחיל ב-PREP PHASE.
אין לי ממש תפריט, בהמלצת BLISS ואופק בן ציון (obzion) אני אוכל מה שבא בלי ממש לשבת על תפריט.
כל יום אני אוכל 4 ביצים, 5 פרוסות גבנצ 28% של עמק, 150-200 גרם כתף בקר (המבורגר), קופסת פסטרמה 2% (200 גרם), קופסת טונה בשמן, כף חלב קוקוס דל קלוריות ונס קפה בלי סוכר וחלב (אני מחפש פיתרון לחלב, קפה בלי חלב זה משקה דוחה של פועלי בניין זקנים. אולי הכף חלב קוקוס תהווה תחליף).
בנוסף אני מתסף בירקות בכמויות- כרוב לבן וכרוב כבוש, סלרי, זיתים ירוקים, חסה וכל מיני דברים בסגנון. פעם ב... גם ירקות כמו עגבניה, בצל, מלפפון וכו' בתור סלט.
אני משלב גרוייר, פטה, גאודה, ריקוטה ואגוזים כל יום כשאני מרגיש רעב.
אולי אני אשיג בנפייבר או קונסיל לסיבים, עד אז אני בולס חסה ואולי גם ברוקולי (לפחות 4-6 כוסות ביום של כל אחד).
התוכנית תהיה ב-PREP PHASE תוכנית מבוססת SS זמנית בגלל הפציעה.
חמישי אני מתחיל את הפרוטוקול של ביל סטאר לפציעות. אני עושה סקוואט מן הסתם.
אני מגביר פלג גוף עליון עם התוכנית הזאת-
A
BP 5X5
BOR 5X5
DIPS 2XF (שליליות)
B
P 5X5
PU 5XF (שליליות)
אני שוקל להחליף את ה-BOR באימון A ל-PU.
תוך שבועיים (אולי גם פחות) אני כבר אחזור ל-SS המקורית, אבל אולי יהיו לי שינויים כמו עוד סט ב-P ו-BP (נתקעתי בהם שלושה אימונים ואפילו ירדתי במשקל).
ולסיום-
שקילת בוקר אני אשקל עוד 10 ימים בסוף ה-PREP PHASE.
אולי אני אשבר ואשקל אחרי 5-6 ימים.
כרגע אני נשקלתי 72.5, ומיותר לציין שהשקילה הכי מדוייקת כי זה אחרי שהלכתי לשירותים לפני כל מאכל שהוא ובבוקסר בלבד.
גובה- 176.5 ס"מ
גיל- 14.5
אחוז שומן- 16-17.
אעדכן כל יום בערב את מה שאכלתי באותו יום ואם היה אימון גם את האימון.
DONE

אתה יכול לתת קצת רקע על הדיאטה?
זה רק למאסה כאילו?
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בהצלחה! אני אעקוב, אני ממש מתעניין בדיאטה הזו.
תודה 😃
אגב, התוצאות מובטחות.
בליס, ספגטי, איש הלילה ואני די בטוח שעוד מישהו רשם שיש לו עם זה תוצאות.
יש גם את בריאן קארול השינוי הזה:
BrianCarroll-before.jpg

אחרי שבעה שבועות עם ירידה של 7% שומן:
BrianCarroll-after.jpg

הסקוואט שלו:

תריץ בגוגל CARB BACK LOADING REVIEW ואתה תקבל המון אנשים שעשו את הדיאטה ומספרים על התוצאות.
גם במגזין אחד של פיתוח גוף היו סקפטיים, העורכים ניסו את זה אחרי שהכותב התחנן ורצו לפרסם במגזין את התוצאות.
יש בספר פרק שלם של חוויות אישיות וסיפורים של אנשים שעשו את זה.
ככה שאני בטוח שזה יעבוד.
אתה יכול לתת קצת רקע על הדיאטה?
זה רק למאסה כאילו?
בהצלחה
דיאטה שאוכלים מינימום פחמימה עד האימון שאמור להיות באיזור 5 אחר הצהריים, מסיימים אימון, חצי שעה ומתחילים לבלוס פחמימות כמו פרה במחזור כל הלילה.
בסוף כל פרק יש נקודות מרכזיות, סיכום קצרצר של הפרק. תירגמתי את כל הסיכומים כאן.
היא מתאימה למסה ולחיטוב, למרות שבתכל'ס אתה אמור להוסיף שריר ולהוריד שומן בו זמנית וזה מה שכולם חוו כמו שאני רואה.
בכל מקרה, מעל 20% שומן הוא ממליץ ללכת על הדיאטה השנייה שלו שהיא CARB NITE SOLUTION.
אם תרצה יש לי PDFים לשניהם, טורנט שיורד תוך חצי דקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תראה שורה תחתונה היא כזאת:

מי שעשה את הדיאטה ממה שאני רואה בתמונות או ירד במשקל או עשה מסה והוא נראה בסדר.

אבל רחוק מ "jacked" או "ripped", או לעלות במסת שריר ולרדתבאחוזי שומןבאותו הזמן.

וזה שאנשים טוענים שיש להם תוצאות סבבה. מה שקובע בסוף זה איך הם נראים (הרי זה כל הרעיון של הדיאטה, לא להראות שמן ונוזלי במסה).
רמז: הם לא ממש נראים כמו משהו שעונה על התיאורים האלה.

מהם העשרה ימים הנוראים שציינת? ומה תפקידם?
עד האימון אוכלים רק שומן וחלבונים, ורק לאחר האימון אוכלים פחמימות (פחמימות פשוטות או מורכבות?)?

בהצלחה רבה, נשמע מעניין.

וזה שאנשים טוענים שיש להם תוצאות סבבה. מה שקובע בסוף זה איך הם נראים (הרי זה כל הרעיון של הדיאטה, לא להראות שמן ונוזלי במסה).

הרבה תלוי גם בmindset שלך. אם בראש אתה הולך לחטב, מן הסתם ההעמסות יהיו פחות מאסיביות. אבל יש סיכוי שזה יפגע לך באימונים.
בשורה תחתונה - הדיאטה עובדת. עדיין לא ראיתי מישהו שזה לא עבד לו. קובה לדוגמא ירד 7 קילו והתחזק. ממה שאני רואה בפורום, גם ברמות נמוכות בהרבה אתם בוכים שאתם לא מתחזקים (אם לא נחלשים) בחיטוב, אז מה השורה התחתונה פה?

• פותח/ת השרשור

אני בטוח ב-100% שאף אחד לא מצפה לרדת בטירוף באחוזי שומן ולעלות במסת השריר, זה יותר כמו ירידה מינורית או סטטוס קוו מבחינת שומן (בגרמים) וצבירת שריר שמורידה את האחוז.
איש הלילה טוען שאחרי חודשיים וחצי הוא עלה 4 ק"ג שריר וירד באחוז שומן, יש את קארול שעשה תוצאה מדהימה של 7% שומן בשבעה שבועות שהם אחוז בשבוע.
ספגטי טוען לירידה של 7-13 קילו במשקל גוף (לא זוכר כמה היה ההתחלתי אבל כרגע הוא על 110) של נוזלים בזמן קצר מאופק.
ירידה כזו של נוזלים בזמן כזה קצר מביאה למראה הרבה יותר רזה, ונראה מה יהיה בהמשך.
BLISS ירד 7 ק"ג, שיפר 5 ק"ג סקוואט 10 דדליפט וכל זה בשלושה חודשים (ובהתחלה לוקח זמן שהתוצאות יבואו).
alalalal גם אומר שיש אחלה תוצאות, עושה שלושה חודשים.
נתתי לך פה 5 אנשים, 4 מתוכם מהפורום שכולם אמרו שיש תוצאות וזה באמת ככה.
אמנם אנשים לא הופכים לדוגמני פיטנס עם מסת שריר גדולה ויורדים לאחוז של 7-8, אבל התוצאות מספיק טובות והשיטה זכתה במה שלייל מתאר כגביע של עולם התזונה והאימונים- שילוב של צבירת שריר עם ירידה בשומן.
אגב, יש עוד המון סיפורים אישיים בספר, פרק שלם של זה.
מהם העשרה ימים הנוראים שציינת? ומה תפקידם?
עד האימון אוכלים רק שומן וחלבונים, ורק לאחר האימון אוכלים פחמימות (פחמימות פשוטות או מורכבות?)?

בהצלחה רבה, נשמע מעניין.
עשרה ימים דלי פחמימה קיצונים, אפילו פחות מ-AD. צורכים עד 30 גרם פחמימה, בלי סוכרים שזה אומר בלי נקניקים כמו קבנוס או דברים בסגנון. בייקון מתקבל (תודה לספגטי על השיעור).
המטרה שלהם היא לראות ירידה במאגרי הפחמימה ולחשב לפי הירידה כמה פחמימה אתה צריך לצרוך בדיאטה.
אם אתה ירדה 20LBS ב-10 ימים האלה אתה תצטרוך כמעט 2 ק"ג פחמימה ביום- 1820.
אם ירדת 2LBS אזי תצרוך רק 182.
הכל מסודר לפי טבלה שיש בסוף.
זה הולך פחות או יותר ככה-
בוקר לא אוכלים, יש כמה אפשרויות מוצעות:
1. שייק מיוחד של הספר שכולל קפה, קפאין (אין צורך להוסיף מעבר לקפה), אבקת חלבון מי גבינה איזולייט וכף שמן קוקוס או חלב קוקוס.
2. קפה עם כף שמן או חלב קוקוס/10 גרם אבקת חלבון/גם קוקוס וגם חלבון.
אלה פחות או יותר כל האפשרויות לארוחת בוקר. הוא מציע גם בתפריטים כוס או שתי כוסות קפה (שזה כעיקרון הבסיס הכי חשוב) עם HEAVY WHIPPING CREAM שאני לא ממש מבין מה זה.
בכל מקרה, הכי חשוב בבוקר זה הקפאין עם הקפה, בלי חלב או סוכר, ובלי פחמימות!
0 גרם פחמימה, גג פחמימה מהחלבון (ואין הרבה ב-10 גרם אבקה).
מחכים שעתיים בערך ואוכלים ארוחת בוקר של חלבון ושומן.
ביצים, גבנצ, חמאה, שמן, טחינה, גבינות דלות פחמימה (קוטג' לא מתאים לדוגמה, יש יותר מדי פחמימה) וכו'.
ארוחת צהריים נשנוש וכו' וצריכים להגיע לערכים של חלבון שמצויינים בספר (אפשר גם פחות או יותר, לא חייבים לדייק).
לפי התוכנית הזמן האידיאלי לאימון הוא בערך 5 אחר הצהריים.
חצי שעה אחרי האימון מתחילים לבלוע פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה (לא הכל, לפי מה שקראתי זה יכול להיות מאד מסוכן, אבל שיהיו הרבה כאלה) וככה עד השינה.
זה פחות או יותר סיכום על רגל אחת של השיטה.

אני בטוח ב-100% שאף אחד לא מצפה לרדת בטירוף באחוזי שומן ולעלות במסת השריר, זה יותר כמו ירידה מינורית או סטטוס קוו מבחינת שומן (בגרמים) וצבירת שריר שמורידה את האחוז.
איש הלילה טוען שאחרי חודשיים וחצי הוא עלה 4 ק"ג שריר וירד באחוז שומן, יש את קארול שעשה תוצאה מדהימה של 7% שומן בשבעה שבועות שהם אחוז בשבוע.
ספגטי טוען לירידה של 7-13 קילו במשקל גוף (לא זוכר כמה היה ההתחלתי אבל כרגע הוא על 110) של נוזלים בזמן קצר מאופק.
ירידה כזו של נוזלים בזמן כזה קצר מביאה למראה הרבה יותר רזה, ונראה מה יהיה בהמשך.
BLISS ירד 7 ק"ג, שיפר 5 ק"ג סקוואט 10 דדליפט וכל זה בשלושה חודשים (ובהתחלה לוקח זמן שהתוצאות יבואו).
alalalal גם אומר שיש אחלה תוצאות, עושה שלושה חודשים.
נתתי לך פה 5 אנשים, 4 מתוכם מהפורום שכולם אמרו שיש תוצאות וזה באמת ככה.
אמנם אנשים לא הופכים לדוגמני פיטנס עם מסת שריר גדולה ויורדים לאחוז של 7-8, אבל התוצאות מספיק טובות והשיטה זכתה במה שלייל מתאר כגביע של עולם התזונה והאימונים- שילוב של צבירת שריר עם ירידה בשומן.
אגב, יש עוד המון סיפורים אישיים בספר, פרק שלם של זה.

עשרה ימים דלי פחמימה קיצונים, אפילו פחות מ-AD. צורכים עד 30 גרם פחמימה, בלי סוכרים שזה אומר בלי נקניקים כמו קבנוס או דברים בסגנון. בייקון מתקבל (תודה לספגטי על השיעור).
המטרה שלהם היא לראות ירידה במאגרי הפחמימה ולחשב לפי הירידה כמה פחמימה אתה צריך לצרוך בדיאטה.
אם אתה ירדה 20LBS ב-10 ימים האלה אתה תצטרוך כמעט 2 ק"ג פחמימה ביום- 1820.
אם ירדת 2LBS אזי תצרוך רק 182.
הכל מסודר לפי טבלה שיש בסוף.
זה הולך פחות או יותר ככה-
בוקר לא אוכלים, יש כמה אפשרויות מוצעות:
1. שייק מיוחד של הספר שכולל קפה, קפאין (אין צורך להוסיף מעבר לקפה), אבקת חלבון מי גבינה איזולייט וכף שמן קוקוס או חלב קוקוס.
2. קפה עם כף שמן או חלב קוקוס/10 גרם אבקת חלבון/גם קוקוס וגם חלבון.
אלה פחות או יותר כל האפשרויות לארוחת בוקר. הוא מציע גם בתפריטים כוס או שתי כוסות קפה (שזה כעיקרון הבסיס הכי חשוב) עם HEAVY WHIPPING CREAM שאני לא ממש מבין מה זה.
בכל מקרה, הכי חשוב בבוקר זה הקפאין עם הקפה, בלי חלב או סוכר, ובלי פחמימות!
0 גרם פחמימה, גג פחמימה מהחלבון (ואין הרבה ב-10 גרם אבקה).
מחכים שעתיים בערך ואוכלים ארוחת בוקר של חלבון ושומן.
ביצים, גבנצ, חמאה, שמן, טחינה, גבינות דלות פחמימה (קוטג' לא מתאים לדוגמה, יש יותר מדי פחמימה) וכו'.
ארוחת צהריים נשנוש וכו' וצריכים להגיע לערכים של חלבון שמצויינים בספר (אפשר גם פחות או יותר, לא חייבים לדייק).
לפי התוכנית הזמן האידיאלי לאימון הוא בערך 5 אחר הצהריים.
חצי שעה אחרי האימון מתחילים לבלוע פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה (לא הכל, לפי מה שקראתי זה יכול להיות מאד מסוכן, אבל שיהיו הרבה כאלה) וככה עד השינה.
זה פחות או יותר סיכום על רגל אחת של השיטה.

אוקיי, תודה רבה על ההסבר המפורט..!
עזרת לי גם להבין שזה לא בשבילי כרגע... 😃

תודה, ובהצלחה.

מצטער להגיד לך אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר.. ירדתי 8 קילו הבייספ גדל ב1.5 ס"מ והבטן הרבה יותר רזה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
עידכון קצר-
אני אעשה מחקר מדעי רציני ב-10 הימים הקרובים.
על מה אתם שואלים?
על ההשפעה של סקיילים של חסה-ברוקולי-כרוב כבוש בסקוואט, דדליפט, בנץ' פרס והכי חשוב- בייספססס1!#!@#!$!#@##@!!!!!!!!!1 פאקקק יהההה פאמפפפ
בינתיים ההשפעה היא רצון למות. לא כיף לאכול 150 גרם המבורגר מכתף עסיסי תוצרת בית עם 2 כוסות חסה ערבית ועוד איזה חסה אנונימית :(

• פותח/ת השרשור
האמת שזה שמנת
אוקיי אני אבדוק מחר ערכים ואברר בדיוק מה זה.

טוב עידכון אוכל-
קמתי מאוחר היום (12 שעות שינה, 22-10), שתיתי 2 כוסות קפה עם כף חלב קוקוס.
עברו שלוש שעות עד שהצלחתי לאכול ארוחה ראשונה- שתי ביצים רכות-קשות, יצא זוועה אבל הכי חשוב שהקרבתי.
צהריים התאבדות לשמה-
200 גרם כתף בקר עם 2 כוסות חסה (זוועה).
אחרי זה קצת זיתים ירוקים עם כוס כרוב כבוש.
אכלתי עוד 5 פרוסות גבנצ 28% עם 200 גרם פסטרמה 1% שומן, גם זו הקרבה.
ובגלל שלא הייתי רעב (אכילה מאד מאוחרת) לא הייתה לי ברירה אלה לאכול 20 אגוזי מלך ועוד קצת ריקוטה עזים.
אני עייף מת משום מה, עוד חצי שעה אני הולך לישון, מקווה שלעשר שעות שינה כדי שאוכל מחר בזמנים נורמליים.
אם רק יכלתי להשיג בייקון חופשי אולי הייתי שורד את ה-10 ימים האלה בקלות, אבל אין מה לעשות אני חייב להקריב.
בינתיים יומטוב בי.

WHIPPING CREAM זה שמנת לקצפת אם תעשה מזה קצפת או לא זה לא משנה.

• פותח/ת השרשור
WHIPPING CREAM זה שמנת לקצפת אם תעשה מזה קצפת או לא זה לא משנה.
אני אבדוק מחר בבוקר ערכים. זה נשמע עדיף על קפה שחור ואחלה פתרון.
מעניין , בהצלחה !
תודה רבה 😃

עידכון לילה-
בוקר שתיתי קפה ולא הצלחתי עם השחור אז שמית כף וחצי חלב קוקוס + טיפה ממתיק דיאט, בערך 5 גרם.
אחרי שעתיים 2 ביצים רכות, הפעם יצא נורמלי ולא הייתי צריך להקריב
ארוחת צהריים 150 גרם כתף עם חסה וכרוב, השילוב שלהם עזר לי לא להקריב יותר מדי.
אפטר אימון- סלט טונה עם קופסת טונה בשמן, 2 ביצים עוד כמה ירקות + סלט כרוב אלוהי שכולל אגוזים וגרעינים ועוד מרכיבים סמויים.

האימון-
BP 5X5X52.5 PR For Volume
GM 1X5X60 קל
PU 13,9,5,5,5 (שליליות)
אימון הבא יהיה מתח במתכונת DAY 5 של 50PULLUPS, נראה איך זה עובד, ונקווה שהפעם לא יהיה לי דומס של 3 ימים ושהאימון הזה ישחרר לי את הדומס עד שבת.

מבחינת שקילות אני הולך להישקל ביום ראשון שזה סיום השלב הראשון בתקופת ההכנה.
יום רביעי השלב השני מסתיים ועוד שקילת בוקר.
יום שישי ושבת בבוקר אני אשקל. שבת כי אני צריך לדעת מה יצא בסוף ה-PREP PHASE ושישי כדי להכין את עצמי מבחינת מה לאכול.

בכלליות אני מרגיש נפלא עם הדל פחמימה רק שמשום מה אני מת לישון בשעות מוקדמות, כמו עכשיו (אני מפרסם את התגובה ונכנס למיטה).
אז לילה אנבולי שיהיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית