עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רואה צורך להשתמש בן בזמן הסיקל, עדיף לשמור לתקופות ה-PCT.
חבל שאתם סתם יורים תשובות מהמותן!
קריאטין הוא אחד התוספים החשובים ביותר שיש במיוחד ובמיוחד בסייקל!! להיפך צריכה גבוהה של קריאטין בסייקל הינה הכרחית בכדי להשיג תוצאות מעולות!!!
כמה דברים שאולי לא ידעתם:
1.בזמן סייקל השריר יכול לספוג הרבה יותר קריאטין מבזמן רגיל וזה בין היתר דרך שחלוף החלבונים המוגבר ושחלוף קריאטין מוגבר!
2. אנאבוליות תלויה מאוד במאגרי הATP בשריר. קריאטין ובכן מעלה את רמות הATP וחיוני במיוחד בסייקל! במידה ורמות הATP יורדות במעט אפילו שום אפקט אנאבולי לא יהיה!!!
3. תהליך של סינטזת חלבון בשריר הינו תהליך הצורך אנרגיה רבה ולכן צריכת קריאטין גבוהה היא דבר חיוני.
4. חלק מתוספת ה"כח" שאתם מרגישים תחת סטרואידים באה בגלל צריכת קריאטין גבוהה יותר בסיבי שריר.
5. טסטוסטרון מגביר את רגישות השריר לתכונות האנאבוליות הבאות מקריאטין.
6. תיסוף של קריאטין מגביר את הפונטנטיות של סטרואידים.
7. יש לצרוך בין 10-15 גר' בזמן סייקל.
8. בסייקל אנו נוטים להתאמן קשה יותר וחזק יותר ולכן השרירים צורכים יותר קריאטין וגם אתם צריכים להכניס יותר!
9. לקריאטין מנגנון פעולה שונה אמנם אך במעט דומה לאינסולין ע"י ייעול מנגנון GLUT-4
10. קריאטין+סטרואידים - יותר תאי לווין + יותר גרעיני תא = יכולת לגדל יותר שריר!!
11. קריאטין גם עוזר בתהליכים שונים במוח כגון זכרון.
אי שימוש בקריאטין בסייקל ברמות גבוהות הינו רעיון טיפשי!! ומי שאומר שזה בזבוז כסף ברור שלא ניסה וביזבז יותר כסף על יותר חומרים לאותה תוצאה.
במקום סתם להגיד נסו להשתמש ב15 גר' קריאטין במהלך הסייקל וספרו לנו איך היה.
והנה קצת על קריאטין :
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1269086
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC426911/?page=4
ואללה אחי חידשת לי תודה.
לגבי המינון 15 גר' מכה אחת אחרי אימון או מחולק כמו שעושים Loading?
תודה
חבל שאנשים לא קוראים קצת...
אביעד אני מקווה שאתה ציני, במחקרים שצירפת, אין שום איזכור או גיבוי למה שכתבת.
תקרא שוב את המחקרים וצטט לנו מישם בבקשה פסקה או שורה שבדקה שימוש של קריאטין באנשים שהשתמשו בסטרואידים אנבולים.
אני לא ציני.
המחקרים שהבאתי לא קשורים לשימוש בסטרואידים אלא מדברים באופן כללי, לא טענתי שהם קשורים לשימוש בסטרואידים.
הנה פוסט מאוד יפה בנושא שקראתי, קרא וספר לי מה אתה חושב:
http://www.steroidology.com/forum/anabolic-steroid-forum/584341-creatine-steroids.html
חוץ מזה מתוך ניסיון שראיתי על אנשים קריאטין במינון גבוה משפר משמעותית את תוצאות הסייקל.
אני מתכוון לנסות גם על עצמי בסייקל מסה הבא וחוץ מזה, אני מציע שכל אחד ינסה, קריאטין זה תוסף זול מאוד יחסית.
עם כל הכבוד גם בזמן סייקל ושימוש בקריאטין לא ניתן לעלות על 155 מילימול בתא....(אולי יוצאי דופן)
ולפי מה שאתה אומר גם שימוש בקפאין או בתוספים לפני אימון כמו ג'ק וכאלה חייבבב קריאטין כי אנחנו עובדים בעצימות גבוהה יותר ונדרשים לATP גבוהה יותר...
וואלה אחי, לא מסכים איתך...
אני לא אומר שזה בזבוז אני כן אומר שעדיף לחכות עם זה לPCT או אפילו אחריו כשרמות הטסט מתחילות לרדת ויש תחושה של חולשה...
אני לא טוען לגבי רמות המילימול בתא אלה אחד הפרופסורים הגודלים בארץ לתזונה...במקרה ישבתי בהרצאה שלו בנושא...
ולא לא ניסיתי בעצמי...ואני לא בטוח...סך הכל אמרתי שלפי דעתי אני לא מסכים...זה מה שיפה במדינה דמוקרטית...
נ.ב.
גנבתי לך את הסטטוס עם הבורקסים...😉
לא הייתי לוקח את זה כסימוכין, גם מאור זדרד אומר ששמיניות סקוואטים זה הכי אפקטיבי לפיתוח השריר, זה אומר שזה נכון?אתה קראת בכלל? תראה לי שבזמן שימוש בAAS לא ניתן לעלות על 155 מילימול בתא, זה חדש לי.
תשמע, אנשים גדולים ממני וממך ומאמנים גדולים ממני וממך בתחרויות גדולים ממני וממך מספרים שקריאטין זה מאסט ברמות גבוהות בסייקל, אז אתה בטוח?
ניסית פעם בעצמך?
לא הייתי לוקח את זה כסימוכין, גם מאור זדרד אומר ששמיניות סקוואטים זה הכי אפקטיבי לפיתוח השריר, זה אומר שזה נכון?