תמונה כמה אחוז שומן אני?

מצב
השרשור נעול

the_king

מושעה
54
5
נק' מוניטין:
-8
54
5
אתם יכולים להגיד לי כמה אחוז שומן אני לפי דעתכם?

גיל 15
גובה 1.63-1.64
משקל 55 קילו

• פותח/ת השרשור
16% זה הרבה?

מה עדיף לי חיטוב או מסה?

• פותח/ת השרשור
מנהלים או מישהו שמבין אני צריך תשובה

שנוי במחלוקת המצב גבולי, הייתי עושה עלייה במסה מתונה (500 מעל התחזוקה) אתה כנראה תרד בשומן תוך כדי תדאג לתזונה טובה, אימונים עצימים ושינה.

• פותח/ת השרשור
^
אתה מתכוון שאני יעלה במסת השריר תוך כדי ירידה באחוזי שומן??? זה לא אפשרי אני חושב!

ויש לי עוד שאלה הגוף גיטרה שלי זה משומן או המבנה גוף שלי?

זה אפשרי מפעת שאתה מתאמן מתחיל, תאמץ כאן איזשהיא תוכנית בנעוץ בפורום אימונים (AB לייל מקדונלד או SS) ותראה איך הולך.
אין דבר כזה גוף גיטרה, זו המצאה מטומטמת של אתרים מקבילים, "הצורה" הזו מתרחשת מפעת חוסר עובי טוטאלי (בד"כ עקב איבוד שריר או מחדל קיצוני של אחד כזה) בגב, ברגע שתעלה במסת השריר זה יסתדר,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
^
מנהל אני לא מתאמן מתחיל אני מתאמן חצי שנה כבר לא ראית את האשכול שכתבתי שבניתי תוכנית abcd?

אם לא שמת לב זה אותו משתמש

אז מה שאתה מתאמן חצי שנה? אני מתאמן 3 שנים ואני עדיין מתאמן מתחיל.

אתה מתאמן מתחיל כמו רובנו (אני מתאמן שנה וחצי ועדיין מתחיל). לפי דעתי אתה צריך מסה ולא חיטוב. כמו שמשה כתב ברגע שהכתפיים שלך יהיו יותר רחבות ה"גיטרה" תעלם. תעשה לי טובה אישית ותוותר על התוכנית ללימוד השפה האנגלית (ABCDEFG) ותעשה תוכנית נורמלית. כל תוכנית שעומדת בשלושת הקריטריונים הבאים:
1. עבודה על כל הגוף. עדיף FBW אבל גם AB ארבעה ימים בשבוע זה טוב.
2. תרגילים מורכבים.
3. פרוגרסיביות - הוספת משקל בתדירות גבוה.
זה יכול להיות SS או HST או תוכנית של לייל או תוכנית שתמציא ותהיה סבירה. הכל יעבוד אם זה יעמוד בשלושת הקריטריונים האלה.

תשלב את זה עם אוכל נקי ובכמות סבירה כך שתעלה לאט לאט במשקל (500 מעל נטרלי כמו שמשה רשם זה מעולה) ואתה תהיה במקום שאתה רוצה להיות בו בעוד חצי שנה. תהיה חכם, אל תנסה להמציא את הגלגל מחדש.

2 אפשרויות:

1) לעשות חיטוב ולהיות שחיף ואז לעלות במסה כמו שצריך מאחוז שומן נמוך.

2) לעלות במסה אבל נקי וכמגיעים למסת שריר מכובדת לעשות חיטוב.

מבין ה2 השניה יותר מומלצת (יותר אנשים ממליצים עלייה במצב הזה) לגבי יותר יעילה זה תלוי בבן אדם אני הייתי הולך על הראשונה

• פותח/ת השרשור
יאללה איזה נוסטלגיה
איך זה הגיוני שבגיל 15 הייתי 1.63-1.64 ועכשיו אני בן 19 רק 1.70 בקושי???? למה לא גבהתי?
אלוהיי תגיד לי עד מתי?? 3 שנים ודי!!!!!!!!!!!!!

בן 19 בגיל אולי..מנטלית הייתי נותן לך 12 בלחץ. למה להקפיץ אשכול מלפני 4 שנים?

• פותח/ת השרשור
בן 19 בגיל אולי..מנטלית הייתי נותן לך 12 בלחץ. למה להקפיץ אשכול מלפני 4 שנים?

תחשוב שהיית מוצא אשכול שלך מלפני 4 שנים איך היית מגיב??
ומנהלים אם אפשר לשנות את הכינוי אני אשמח כי הוא ממש ילדותי חח עלק the_king איזה ילד כאפות הייתי

אתה עדיין ילד...בגיל, בלי להעליב 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שפתחתי את האשכול הזה לפני 6 שנים!!
איך זה הגיוני שעברו 6 שנים וגבהתי רק ב-8 ס"מ??
אני לא מאמין שאני בן 21 כבר כבר יאלללה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית