הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Texas Method - לוג 2013

יאללה חזרת!
מה עשית כל התקופה שלא היית פה?

מכיוון שלדעתי המשקלים האלה קלים לו מדי וככה זה בתכנית המקורית של ריפטו אחרי שהוא יעלה במשקלים וזה יהיה לו קשה אז הוא ישנה את זה לחמישי ( ככה זה אצלי לפחות)

מכיוון שלדעתי המשקלים האלה קלים לו מדי וככה זה בתכנית המקורית של ריפטו אחרי שהוא יעלה במשקלים וזה יהיה לו קשה אז הוא ישנה את זה לחמישי ( ככה זה אצלי לפחות)

גם מה שאני עשיתי.

👋 ברוך השב. בהצלחה, גם אני התחלתי מסה לפני חודש עם סקוואט ודד במתכונת של טקסס. 😃

• פותח/ת השרשור
יאללה חזרת!
מה עשית כל התקופה שלא היית פה?

סיפור ארוך 😃 אני חוזר לאימונים מסודרים רק עכשיו.

ברוכים השבים, בהצלחה!

תודה יאיר :😃

פשיי במה זכינו לשובך ?

התגעגעתי...

בנץ' נמוך יחסית לשאר, מה קרה?
בהצלחה!

פציעה בשורש כף היד מלפני שנה שחזרה בצורה יותר חריפה לפני חודשיים. לוקח את הלחיצות יחסית לאט ובטוח.

למה הדדליפט ביום הנפח?

אין לי מושג, ככה זה במקור, וכרגע זה עובד לא רע.

האמת היא שלא חשבתי על זה, אראה בהמשך 😃

יהיה מעניין. בהצלחה!

תודה 😃

👋 ברוך השב. בהצלחה, גם אני התחלתי מסה לפני חודש עם סקוואט ודד במתכונת של טקסס. 😃

תודה רבה, שיהיה רק בהצלחה! 😃

אי אפשר לא לאחל לך בהצלחה אחוקה.

• פותח/ת השרשור
תגיד, מה ניסגר עם החדר כושר שבנית?

עדיין מתאמנים שם 😃 חוץ ממני ועוד חבר השאר הפסיקו/מתאמנים בצורה לא קבועה. המחסן שבו זה נמצא חשוף לרוחות וזה נהיה די קר שם עמוק בשדות אז זה פחות אטרקטיבי עכשיו. כמו כן כשיש גשמים רציניים אז נכנסים לשם רק בטנדר. אבל זה עדיין אחלה מקום. בקרוב יכול להיות שנעבור למחסן/סככה קטנה ואטומה יותר ככה שאני מקווה שהתנאים ישתפרו קצת.

• פותח/ת השרשור
S: 115 2X5
P: 50 3X5

CU: 12,7,7
BE: 3X10

BW: 95

עדיין מתאמנים שם 😃 חוץ ממני ועוד חבר השאר הפסיקו/מתאמנים בצורה לא קבועה. המחסן שבו זה נמצא חשוף לרוחות וזה נהיה די קר שם עמוק בשדות אז זה פחות אטרקטיבי עכשיו. כמו כן כשיש גשמים רציניים אז נכנסים לשם רק בטנדר. אבל זה עדיין אחלה מקום. בקרוב יכול להיות שנעבור למחסן/סככה קטנה ואטומה יותר ככה שאני מקווה שהתנאים ישתפרו קצת.
גם אצלנו זה ככה , פשוט בלתי נסבל ! שונא בכל איבריי את החורף!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית