הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מאמר טוב עם מחקרים והכל בנושא זיכרון שריר

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
הבנתי את הרעיון והכל אבל לא מצאתי משו רציני בנושא אז אם מישהו יכול להפנות אותי למאמר טוב בנושא אני אשמח 😃
(נ.ב. אם זה לא המקום הנכון לפרסם אז סליחה מראש ..)

לפני שלוש שנים בדקתי את זה ואז לא ממש הבינו למה זה קורה. אבל היו כל מיני תאוריות כשאחת מהן היתה קשורה לכמות הגרעינים בסיב (בזמן תקופת האימונים יש לך תאי גזע שמתאחים עם הסיב ומכניסים אליו את הגרעין שלהם וכך כמות הגרעינים בשריר גדלה).

אני גם זוכר שקראתי לפני כמה שנים מחקר על פאוורליפטרים שהראה שאחרי שלוקחים סטרואידים כמות הגרעינים בסיבים נשארת גבוהה גם אחרי שהפסיקו ולכן הם רואים תוצאות מוגברות אחרי הסייקל מאשר אם הם היו מתאמנים טבעי.

אולי כדאי לבדוק את זה ,מחיפוש בגוגל מצאתי(לא טרחתי לקרוא) :
http://www.pnas.org/content/107/34/15111.full

מהצד השני אני חושב שראיתי מתישהוא מחקרים על כך שגם כמות הגרעינים קטנה בסופו של דבר ,פשוט הרבה יותר לאט משאר התופעות של האטרופיה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפני שלוש שנים בדקתי את זה ואז לא ממש הבינו למה זה קורה. אבל היו כל מיני תאוריות כשאחת מהם היתה קשורה לכמות הגרעינים בסיב (בזמן תקופת האימונים יש לך תאי גזע שמתאחים עם הסיב ומכניסים אליו את הגרעין שלהם וכך כמות הגרעינים בשריר גדלה).

אני גם זוכר שקראתי לפני כמה שנים מחקר על פאוורליפטרים שהראה שאחרי שלוקחים סטרואידים כמות הגרעינים בסיבים נשארת גבוהה גם אחרי שהפסיקו ולכן הם רואים תוצאות מוגברות אחרי הסייקל מאשר אם הם היו מתאמנים טבעי.

אולי כדאי לבדוק את זה ,מחיפוש בגוגל מצאתי(לא טרחתי לקרוא) :
http://www.pnas.org/content/107/34/15111.full

מהצד השני אני חושב שראיתי מתישהוא מחקרים על כך שגם כמות הגרעינים קטנה בסופו של דבר ,פשוט הרבה יותר לאט משאר התופעות של האטרופיה.
תודה על התשובה !! נקרא שיהיה זמן פנוי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית