עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי שיש כמה סוגים של טריפטורלין
וראיתי שיש את ה 0.1 7 אמפולות שהוא הכי זול
אם מישהו השתמש עם התרופה הזאת אשמח לדעת איזה ואיך השימוש כי לא מופיע בנעוצים
תודה אחי
כל כמה זמן מזריקים בין אמפולה לאמפולה ?
ואת כל ה 7 מזריקים לבטן עם אמזרק אינסולין להבנתי
תיקון טעות. עם הוא לקח בולדנון והוא יזריק דקהפפטיל לאחר 4 שבועות זה לא יעזור לו בכלום. לאחר 4 שבועות של צריכת בולדנון עדיין יש בולדנון במחזור הדם.תיזהר עם הזריקה הזאת, היא מאוד חזקה שים לב :
את הדקהפפטיל לוקחים אך ורק במינון של 0.1 שזה בעצם שווה ל 100 מיקרוגרם, אחרי שכל האנדרוגנים יצאו מהגוף, לדוגמא : אם לקחת בסייקל בולדנון אז רק אחרי שלושה שבועות לפחות מהזריקה האחרונה יש להתחיל עם ה PCT.
ובאותו יום גם מתחילים את הכלומיד והנובלדקס לפי הפרוטוקול המקובל של 100/100/50/50 ו 40/40/20/20
אין לקחת יותר מזה, ואין לעבור את ה 4 זריקות בשנה.
אוקיי , אז מתי הבולדנון יוצא ממחזור הדם?תיקון טעות. עם הוא לקח בולדנון והוא יזריק דקהפפטיל לאחר 4 שבועות זה לא יעזור לו בכלום. לאחר 4 שבועות של צריכת בולדנון עדיין יש בולדנון במחזור הדם.
ןיש לקחת אך ורק !!!!!!!!!!!!! 100מקג (0.1) ולא יותר!!!!
תודה אחי
כל כמה זמן מזריקים בין אמפולה לאמפולה ?
ואת כל ה 7 מזריקים לבטן עם אמזרק אינסולין להבנתי
כן אחי יש לי כיוון תודה ..זריקה אחת פר PCT
דקפפטיל מגיע מוכן במזרק
החברה השניה נראה לי צריך להכין ולשאוב למזרק אינסולין
יש לך בכלל כיוון להשיג את זה? זה לא כ"כ פשוט מנסיון
אתה צריך את זה מבית מרקחת ולא מדילר כי הקירור חשוב פה כמו GH
בהצלחה
להלן הסבר קצר. נניח ולקחת למשך כל הסייקל 500 מג בולדנון. הגעת לזריקה האחרונה. יש לך בדם כ 500מג בולדנון האסטר שלו הוא בסביבות 14-15 יום. זאת אומרת שלאר שבועיים יש לך במחזור הדם 250מג ולאר עוד שבועיים 125 מג ולאחר עוד שבועיים 75מג וכך הלאה תעשה חשבון לבד! בגלל זה אני לא אוהב אסטרים ארוכים לוקח להם המון זמן לצאת ממחזור הדם עד שאפשר להתחיל ב PCT. אם תקח דקהפפטיל כאשר יש לך עדיין אנדרוגניים במחזר הדם אתה כאילו ירית כדור סרק. וסת יתקבל איתות חזק למוח להתחיל להפריש LH ו FSH אבל ציר ה HTPA לא יתאושש. כמו יש לקחת בחשבון שציר ה HTPA הוא כמו מאזניים זה לא כמו מתג חשמלי on\off מקווה שההסבר שלי ברור! זה תקף ל PCT בכלליותאוקיי , אז מתי הבולדנון יוצא ממחזור הדם?
וזה תקף גם על פיסיטי ? או רק על טריפטורלין?
תקרא מה שתכתבתי למעלה הלוואי והגוף היה עובד כמו שכתבת. לצערי זה לא המצבמצטרף לשאלתו של יוסי:
מתי הבולדנון יוצא ממחזור הדם?
והאם זה תקף גם עם PCT "רגיל" (כלומיד והנובלדקס).
ומוסיף שאלה:
כדי לזרז את ההתאוששות ולא לחכות חודש ויותר עד שמתחילים עם הדקהפפטיל האם אפשר לבצע פרוטוקול כזה:
אני יוצא מנקודת הנחה כי אפשר להתחיל בכלומיד ונובלדקס כשבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הבולדנון
אז אחרי שבועיים מתחיל בפרוטוקול הרגיל של כלומיד 100/100/50/50 ונובלדקס 40/40/20/20
אחרי שהפרוטוקול הזה הסתיים ,עבר כבר חודש וחצי מהזריקה האחרונה של הבולדנון , אז עכשיו אחרי חודש וחצי לקחת את זריקת הדקהפפטיל.
כך בעצם אני מזרז את ההתאוששות ולא צריך לחכות חודש וחצי עד שאוכל להתחיל עם ה PCT .
האם יש היגיון בזה?
וזה מענייןכל כמה זמן מזריקים בין אמפולה לאמפולה ?
ואת כל ה 7 מזריקים לבטן עם המזרק אינסולין להבנתי
שזה מתקלקל ומסוכן להזריק כשהוא מקולקל ?אתה צריך את זה מבית מרקחת ולא מדילר כי הקירור חשוב פה כמו GH
רוב המקצוענים חיים על זה חחחח רק במנות קטנות ניקרא לזה trt חחחאני חייב להבין איך המקצוענים עושים PCT , מתי יש להם זמן להתאוששות.