חדר הכושר המטורף שלנו

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אהלן,

לא ידעתי איפה לפרסם את זה בדיוק, אבל אם רן פרסם כאן אז אלך בעקבותיו. סיימנו את עיקר העבודה בהקמת חדר כושר פרטי וחשבתי לשתף בכמה פרטים שאולי יעזרו לאחרים שירצו לעשות את אותו הדבר.

ציוד שקנינו:

-- סט פלטות באמפרים + מוט, 170 קילו כולל המוט: http://salsport.com/shop/content/?ID=1067

מחיר יצא בערך 19 ש"ח לקילו שזה לא כל כך נורא לבאמפרים חדשים. הפלטות עצמן עבות במיוחד כי אין להן ליבה מברזל, אבל הן מרגישות די עמידות למרות שלא ניסינו להעמיד אותן במבחן רציני. אנחנו דואגים יותר בקשר למוט. המוט הוא מוט גנרי, לא ציפינו ליותר מדי בקשר לזה.

-- סוגרי פטנט: http://salsport.com/shop/content/?ID=1218

אחלה של דבר. קל לסגור ולפתוח וננעל די טוב.

-- מגנזיום: http://salsport.com/shop/content/?ID=1082

הכל הגיע אחרי יומיים בהזמנת אקספרס. סה"כ 3000 וקצת.

-- 4 מוטות פרופיל 60X60 מ"מ בעובי 4 מ"מ באורך 6 מטר שאותן חתכנו במקום לפי המידות (יפורטו בהמשך) לבניית הכלוב והספה - 730 ש"ח.

-- מוט יצוק בקוטר 3.5 ס"מ באורך 3.5 מטר כמוט מתח ומוטות בטחון, שרשרת 2 מטר, 2 שאקלים, מוט 1.5 מטר U ועוד כמה שטויות, עלה עוד 100 וקצת.

-- ריפוד עור וספוג לספה עלה 150 ש"ח אצל רפד מקומי.

ביחד בערך 4000 ש"ח.

מידות חיצוניות לכלוב הן אורך (הפרונט של הכלוב) 110 ס"מ, 100 ס"מ רוחב ו-2.2 מטר גובה. תושבות לפינים שמחזיקים את המוט בגובה 155, 145, 135, 125 ס"מ. גובה של מוט בטחון יצא דפוק וישונה. מידות של ספה יצאו קצת דפוקות וישונו. קיים רק גובה יחיד למיקום המוט ללחיצת חזה לפי מתקן לחיצת חזה שמדדנו, ישונה קצת ויפורט בהמשך.

צבענו רק בצבע בסיס נגד חלודה כי גם ככה הכל יידפק.

עם עודפי הפרופילים אנחנו נבנה prowler פשוט בתצורת T מטר על מטר, אפרט כאן בהמשך. אני מקווה שאני לא שוכח משהו, הנה תמונות מהיום. רק ניקינו את המקום ושמנו את הציוד, אנחנו עדיין מתכננים המון תוספות ושינויים ואני אוסיף עדכונים של תמונות בהמשך:

הברזלים:

notaU.jpg

שלבי הריתוך:

7QXN1.jpg

lprKR.jpg

Gt1hE.jpg

qiik2.jpg

המוצר המוגמר:

Z61CF.jpg

uKOvI.jpg

x8ybc.jpg

HEyL0.jpg

odAai.jpg

3EXJQ.jpg

nO8TE.jpg

באמצע סט עבודה:

vt39K.jpg

2zRUT.jpg

הנוף הפסטורלי בחוץ, שדות כפר קמא. ברקע, הר תבור:

cCZkz.jpg

1eq8Y.jpg

וזהו נראה לי, אעדכן בהמשך
smile.gif
אם תרצו פרטים נוספים אשמח לשתף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני רואה אותם, אם מישהו אחר יאשר את הבעיה אני אנסה להעלות אותם למקום אחר...

עריכה: צודק, הלינקים לתמונות נראים שבורים מכרום ואקספלורר. מפיירפוקס זה עובד משום מה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן כי העלתי מחדש ל-imgur, ותודה 😃

קטלני זה אחד מהחלומות שלי לבנות חד״כ פרטי!
רק למה המוט + המשקולות כל כך יקר?

חזק! אתם הולכים לבנות גם במה בהמשך ?

תתחדשו. מקווה שהמוט לא יתעקם. וזה פלטות קרוספיט לא?

נראה מגניב ביותר! חוץ מזה שאני מתאר לעצמי שבקיץ אתה תזיע שם כמו בהמה. ה-safety bars יחזיקו מוט עם 200 קילו שייפול מעליהם?

אגב, מה ההבדל בין פלטות קרוספיט לפלטות אולימפיות?

ישימו מאוורר, אנחנו גם בלי מזגן. לא כזה נורא. 😃

את המוט בטחון בסקוואט אני מציע לך לקדוח חורים בברזל עצמו (בעמודי גובה) ולהשחיל שם את המוט בטחון, לא נראה לי שהריתוך ככה יחזיק מוט נופל
גם מה שאתה מוציא ממנו את המוט לסקוואט הייתי מציע לך לקדוח ולהשחיל שם מוט ברזל
images

חוץ מזה נראה אחלה עבודה

קודם כל מזל טוב ובשעה טובה.

שנית, אני גם ממליץ על SAL-SPORT, קיבלתי מהם שירות על הכיפאק כשקניתי ציוד, והמחירים מאוד הוגנים.
שווה מאוד להגיע ולראות את מגרש המשחקים שלהם בראשון לציון !

לגבי השאלה שמר לטיסימוס שאל, אני גם תוהה האם הסידור שמחזיק את המוטות בטיחות מספיק חזק? (המוטות עצמם יספגו כל משקל שהוא יזרוק עליהם)
ואני לא שואל את זה ממקום של סתם צופה, יש לי פז"מ רציני בענייני ריתוך (ע"ע פורום ג'יפולוג).

אשמח אם תדווח על עמידות הפלטות של CROSSFIT, קניתי קצת ואני מתכוון לקנות עוד בעתיד במידה והן לא מתפרקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית