ייעוץ Optimum: Gold Standard 100% Whey איזה טעם?

• פותח/ת השרשור Artyom
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Artyom

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
2
147
0
איזה טעם אתם ממליצים מנסיון?
למה אין לי מושג, יש שמה 18 טעמים לבחור מהם.

מבין הטעמים שניסיתי הטעם המוצלח ביותר לדעתי הוא המוקה קפוצ'ינו (על בסיס מים, אני לא שותה על בסיס חלב).

דירוג הטעמים שניסיתי (לפחות דלי אחד) לפי הטעם:
Mocha Cappuccino
Coffee
Banana Cream
Double Rich Chocolate
Caramel Toffee Fudge
Strawberry Banana
Cookies and Cream

ניסיתי את הכרמל טופי פאדג' ודאבל ריץ ושוקו הם ממש טובים....הקרם עוגיות זוועה! אבל זה רק אני

אני אוהב את הדאבל ריצ' שוקולד והוא יוצא כמו שוקולד מריר וטעים עם עושים אותו עם מעט חלב
האקסטרים מילק שוקו ממש ממש מתוק כמו שוקולית (אם אתה אוהב מתוק זה אחלה)
וניל סבבה (אם אתה לא אוהב אז אל תקנה היתרון שזה ניטראלי ואפשר לשתות כמויות גדולות)

בננה מגעיל, קינמון משהו (לא זוכר את השם המלא) מתוק מאוד (אני לא אוהב), רוקי רוד טעם לוואי שאני אוהב אבל כולם אומרים מגעיל

מבין כל הטעמים שאני ניסיתי, הכרמל טופי פאדג' שלהם היה מעולה, וגם הקרם עוגיות.

מישהו טעם קרם עוגיות של חברה כלשהיא ?
כן, Dymatize iso 100 cookies & cream - וזה מעדן בליגה אחרת. ברמה שאתה יכול פשוט לקחת כפית ולאכול את האבקה. אחד הדברים הכי טעימים שנתקלתי בהם.

הכי טעים שטעמתי היה של צ'מפיון
העוגיות של אינטראקטיב גם טעים
של ISS גם
של אופטימום לא טעמתי אבל אומרים שהוא לא טעים, מצד שני הקזאין עוגיות שלהם ממש טעים (קיבלתי סאמפל חינם, אבל כל הקזאין צריך להיות טעים הוא יותר עשיר בטעם ממי גבינה)

אני לא אוהב כ"כ טעמים מתוקים אז עוגיות לא טעים לי בד"כ

קרם עוגיות של Dymatize Super Mass Gainer יותר טעים מאוראו עם חלב בהתחייבות משהו לא מהעולם הזה

חוץ מזה אני טעמתי רק תExtreme Milk Chocolate של Optimum עם חלב זה כמו מילקשייק שוקו משהו פצצה

אתה יודע שהקפצת אשכול מלפני יותר משנה וחצי כן?
קרם עוגיות של Dymatize Super Mass Gainer יותר טעים מאוראו עם חלב בהתחייבות משהו לא מהעולם הזה

חוץ מזה אני טעמתי רק תExtreme Milk Chocolate של Optimum עם חלב זה כמו מילקשייק שוקו משהו פצצה

מבין הטעמים שניסיתי הטעם המוצלח ביותר לדעתי הוא המוקה קפוצ'ינו (על בסיס מים, אני לא שותה על בסיס חלב).

דירוג הטעמים שניסיתי (לפחות דלי אחד) לפי הטעם:
Mocha Cappuccino
Coffee
Banana Cream
Double Rich Chocolate
Caramel Toffee Fudge
Strawberry Banana
Cookies and Cream
בדיוק סיימתי דלי של הטעם המודגש, ובאמת שזרם לי והרגיש לי כמו קפה קר
אבל אם אתה אחד שלא אוהב כלכך קפה או את הטעם שלו הייתי ממליץ לך על בננה או טופי קרמל

Extreme milk chocolate מדהים ביותרר! משתמש בו, מוסיף כוס חלב 1% כל השאר מים וזה ממש כמו שוקו

יש לאופטימום גולד סטנדרט טעם שוקולד לבן שעל בסיס מים אתה מרגיש כאילו אתה אוכל טבלה שלמה של שוקולד פרה בכל שייק. אם אתה אוהב שוקולד לבן, מומלץ.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית