הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הטעם הכי טוב של Optimum gold standard whey?

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לאבקת חלבון של אופטימום, אני רוצה להזמין עכשיו אבקה ואני לא יודע איזה טעם להזמין ובכללי אם האבקה של אופטימום טובה.
אז דבר ראשון האבקה טובה?
מה הטעם הכי טוב של Optimum gold standard whey?
הוניל\ קרם עוגיות טוב?

ועוד שאלה בהזמנה אתה מקבל מתנה Tribulus 625 Caps - 50 Capsules- מה זה ?
תודה לעוזרים.

הקארמל טופי פאדג'
הוניל רגיל בערך כמו כל חברה רק שיש יותר טעם לוואי-לא ממליץ,גם לא על העוגיות

טריבולוס זה מן משחרר טסט' טבעי =חרטא

• פותח/ת השרשור
הקארמל טופי פאדג'
הוניל רגיל בערך כמו כל חברה רק שיש יותר טעם לוואי-לא ממליץ,גם לא על העוגיות
באסה כי רציתי משהו נייטרלי שאפשר להכין איתו כל מיני דברים כמו עוגיות גיינר או פנקייקים עם חלבון.
אבל הטעם שאמרת יכול להיות גם טעים, הוא רק לא מתוק מדי?
טריבולוס זה מן משחרר טסט' טבעי =חרטא

יש את הריץ' שוקולד אחלה טעם אותו אהבתי מבין כולם..
ומה שתיקבל מתנה זה סתם חרטא
שוב אותה שאלה, הוא מתוק מאוד?
אני פשוט לא אוהב יותר מדי מתוק.

תודה.

---------- התגובה התווספה ב 15:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:01 ----------

סליחה על ההטרלה אבל זה פשוט טיפה דחוף כי אמא שלי כבר ליד חנות עכשיו שאומרת שיש מבצע על האינטראקטיב והוא 250 ש"ח אבל הם אומרים שהוא לא טעים.
או שיש לי אפשרות לקנות אבקה של אופטימום בסביבות ה300-, עם סיכון קטן של מכס שאז המחיר יעלה ל340.

אז איך האבקה (אינטראקטיב)? בהעדפה על טעם קרם עוגיות, תודה רבה לעוזרים !

נערך לאחרונה:
אם אתה מחפש משהו להכין איתו מטעמים ולא לשתות ככה אז תלך על ווניל, הוא הכי נייטרלי.

בהנחה שאתה מערבב איתו עוד דברים אני בספק עד כמה תרגיש את הטעם לוואי

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש משהו להכין איתו מטעמים ולא לשתות ככה אז תלך על ווניל, הוא הכי נייטרלי.

בהנחה שאתה מערבב איתו עוד דברים אני בספק עד כמה תרגיש את הטעם לוואי
זה גם וגם, אז נגיד איך הקרם עוגיות?
ואיך הטעם של האינטראקטיב?

לדעתי הקרם עוגיות אינטראקטיב טעים. בינוני מבחינת מתיקות ומתערבב מצוין במים, בחלב קצת פחות טוב.

לעומת זאת קרמל טופי-פאדג' של אופטימום לא אהבתי בכלל, יש לו טעם חזק של של אגוזים סינטטיים.

חשבתי שאתה מזמין מחול כי כאן בארץ לא מוכרים את הריץ' שוקולד והוא אחלה טעם אגב לגביי המתיקות אתה יכול לשחק אם זה בכך שתחליף את כמות המים..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי הקרם עוגיות אינטראקטיב טעים. בינוני מבחינת מתיקות ומתערבב מצוין במים, בחלב קצת פחות טוב.

לעומת זאת קרמל טופי-פאדג' של אופטימום לא אהבתי בכלל, יש לו טעם חזק של של אגוזים סינטטיים.

טוב תודה, אמא שלי כבר יצאה משם אבל מקסימום אפשר להזמין, דרך אגב ידעתם שיש מבצע על האינטראקטיב עכשיו ב250 במקום 300 בלי קשר ל10% הנחה מהאתר?

---------- התגובה התווספה ב 16:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:08 ----------

חשבתי שאתה מזמין מחול כי כאן בארץ את הריץ' שוקולד והוא אחלה טעם אגב לגביי המתיקות אתה יכול לשחק אם זה בכך שתחליף את כמות המים..

רציתי להזמין מחו"ל את האופטימום אבל בלי קשר אמא שלי הייתה ליד חנות ונכנסה כי היא יודעת שאני צריך אז היא התקשרה אליי ואמרו שיש מבצע על האינטראקטיב.

אני פשוט לא יודע מה להזמין אופטימום או לקנות פה את האינטראקטיב..
פעם אחרונה סמכתי על החנות וקניתי מהם סיינטראקס תות באיזה 340 שקל ונידפקתי זה היה גועל נפש רציתי רק לסיים אותו כבר.
אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני נידפק שוב.
דרך אגב אני בדר"כ שותה את האבקה עם חלב.

טוב תודה, אמא שלי כבר יצאה משם אבל מקסימום אפשר להזמין, דרך אגב ידעתם שיש מבצע על האינטראקטיב עכשיו ב250 במקום 300 בלי קשר ל10% הנחה מהאתר?

איפה? בכל החנויות? או במקום מסוים?

• פותח/ת השרשור
איפה? בכל החנויות? או במקום מסוים?

לא יודע לגבי שאר החנויות אבל אני מדבר על ישרא*****

---------- התגובה התווספה ב 20:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:59 ----------

טוב, מזל שלא קניתי ניזכרתי שחבר פעם קנה את האינטראקטיב והביא לי סקופ וממש לא אהבתי לפני איזה שנה.

אני רוצה עכשיו להזמין רק ההתלבטות היא בין קרמל טופי פאדג' לדאבל ריץ' שוקולד כי חוץ ממה שאתם אמרתם ראיתי ביקורות מצויינות על שניהם בעוד מקומות ועל כל שאר הטעמים פחות.
דרך אגב כשאני אקבל אני ייתן חוות דעת לגבי עירבוב, טעם, מרקם וכו'.

גם יש לי אפשרות להזמין 2 טעמים 1.8 ק"ג ב69$ כולל משלוח ואז אני יזמין את שניהם או טעם אחד 2.2 ק"ג ב76$ כולל משלוח מה עדיף?

תודה לכולם.

נערך לאחרונה:
אחי לך על הקרמל טופי פאד'ג במקום להזמין את שתי הטעמים תזמין טעם אחד ממליץ מה שאמרתי בהתחלה ב76 דולר לי רוב הפעמים גם לא עושים בעיות במכס על אבקת חלבון אחת בלבד !

• פותח/ת השרשור
אחי לך על הקרמל טופי פאד'ג במקום להזמין את שתי הטעמים תזמין טעם אחד ממליץ מה שאמרתי בהתחלה ב76 דולר לי רוב הפעמים גם לא עושים בעיות במכס על אבקת חלבון אחת בלבד !

הוא טוב גם עם מים גם עם חלב או רק עם חלב?

• פותח/ת השרשור
טוב תודה, באמת הלכתי בסוף על הטופי.
אחרי שעתיים שהתווכחתי איתם הצלחתי להוריד את המחיר ל5LBS ל270ש"ח אם אני לא מקבל מכס שיחקתי אותה חח.

שוב, תודה לכולם על העזרה!

טופי קרמל פצצה. שוקולד לבן גם מעולה. קרם עוגיות לא משהו כמה שזה נשמע טעים, זה לא. בננה סבבה אבל מהר נמאס. תות בננה שמעתי שהוא מעולה. שוקולד טעם של שוקו. שוקולד מרשמלו טעם של כוס חח.. התות מתוק מזכיר קצת במבה אדומה. הטופי והשוקולד לבן בין הטעמים הטובים שיש לאופטימום.

בכל מקרה אני לא יודע למה אתה כל כך מתלהב, היום אופטימום אפשר להשיג גם ב300 שקל וגם בקצת פחות תלוי ממי אתה קונה. וזה חוסך משלוח וזמן המתנה מרובה. ככה שאם חסכת 30 שקל ולקחת סיכון של לשלם מכס ותצטרך לחכות עד 14 יום לא ממש שיחקת אותה.

• פותח/ת השרשור
טופי קרמל פצצה. שוקולד לבן גם מעולה. קרם עוגיות לא משהו כמה שזה נשמע טעים, זה לא. בננה סבבה אבל מהר נמאס. תות בננה שמעתי שהוא מעולה. שוקולד טעם של שוקו. שוקולד מרשמלו טעם של כוס חח.. התות מתוק מזכיר קצת במבה אדומה. הטופי והשוקולד לבן בין הטעמים הטובים שיש לאופטימום.

בכל מקרה אני לא יודע למה אתה כל כך מתלהב, היום אופטימום אפשר להשיג גם ב300 שקל וגם בקצת פחות תלוי ממי אתה קונה. וזה חוסך משלוח וזמן המתנה מרובה. ככה שאם חסכת 30 שקל ולקחת סיכון של לשלם מכס ותצטרך לחכות עד 14 יום לא ממש שיחקת אותה.

לא יודע אני לא מצאתי ב300.. הכי זול שמצאתי בארץ הוא 350 ש"ח, בכל מקרה אני שמח שלקחתי בחירה טובה.
תודה.

נערך לאחרונה:

איפה אתה קונה ב300?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית