הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל קרוב- טורינבול, פרבולן וטסט

• פותח/ת השרשור max32
  • פורסם בתאריך

max32

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני עומד להתחיל סייקל (lean mass) של טסט e , פרבולן ו- t-bol.
אני מתכוון להריץ את ה t-bol לארבעה שבועות.
ההתלבטות שלי אם להתחיל עם הפרבולן מהשבוע הראשון או לתת קצת לt-bol את הזמן שלו לבד עם הטסט ולהכניס את הפרבולן בשבוע השלישי או רביעי למשך שמונה שבועות.
באיזה מהמצבים ניצול החומרים יהיה מקסימלי?
תודה. 😃

---------- התגובה התווספה 27-08-2011 ב 00:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-08-2011 ב 06:12 ----------

הקפצה.😃

---------- התגובה התווספה ב 12:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:49 ----------

50 צפיות ואף אחד לא טורח לתרום מהידע שלו?!
אולי הייתי צריך לשאול שאלה ״חכמה״ כמו בפוסט של הסטרואידים ואבקת חלבון כדי שיענו לי.

נערך לאחרונה:
פארבולן זה לא טרן רפואי כי אין דבר כזה ומעולם לא היה. פארבולן זה היה בעבר חומר וטרינרי (טרן אקסוקרבונט) אסטר שדומה טיפה לאנטט (טיפה קצר יותר) היום אין דבר כזה יותר כל חומר שנקרא פראבולן זה חומר UG וזה בסך הכל טרן עם זמן מחצית חיים של בערך 10 ימים. לשאלה של פותח הפוסט. לדעתי תתחיל את הכל ביחד אין טעם להתעסק בשטויות טיבול הוא בעל זמן מחצית חיים של 6-8 שעות בסך הכל. תתחיל את הכל ביחד וזהו. דרך אגב אני לא יודע מה הניסיון שלך אבל קח בחשבון שטרן זה חומר שמשבית אותך ממש חזק. אני מאוד ממליץ לך לשלב HCG במהלך הסייקל ותכנן PCT כמו שצריך

פארבולן זה לא טרן רפואי כי אין דבר כזה ומעולם לא היה. פארבולן זה היה בעבר חומר וטרינרי (טרן אקסוקרבונט) אסטר שדומה טיפה לאנטט (טיפה קצר יותר) היום אין דבר כזה יותר כל חומר שנקרא פראבולן זה חומר UG וזה בסך הכל טרן עם זמן מחצית חיים של בערך 10 ימים. לשאלה של פותח הפוסט. לדעתי תתחיל את הכל ביחד אין טעם להתעסק בשטויות טיבול הוא בעל זמן מחצית חיים של 6-8 שעות בסך הכל. תתחיל את הכל ביחד וזהו. דרך אגב אני לא יודע מה הניסיון שלך אבל קח בחשבון שטרן זה חומר שמשבית אותך ממש חזק. אני מאוד ממליץ לך לשלב HCG במהלך הסייקל ותכנן PCT כמו שצריך
סבבה אז צדקתי..

רגע אני חייב להבין אולי אני מתבלבל,פרבולן זה לא שם נרדף לטרן?
פרבולן וטרן אותם חומרים כמעט כי ב פרבולן קיים גם טרן אבל עדיף רק פרבולן מאשר טרן כי הטרן יותר עיצובים חיטובים והוא אצטט קצר עדיף לקחת את הפרבולן לא יות 170 מילי גרם לשבוע ביחד עם סוסטנון בלנד או דקה כי הפרבולן יותן אמין ונקי לגוף

מיקו זה פוסט מ2011 האנשים כאן בתגובות כבר לא קיימים
בוא תתרום מהידע שלך בפוסטים בעמודים הראשונים של הפורום 😉

אני התחלתי עם דיאנבול 40 מיליגרם ליום ו חלבון טהור ובנוסף + קריאטין
סיימתי אותם והתחלתי עם סוסטנון בלנד / סוסטנון מיקס בנוסף חלבון טהור של חברת whey עם תוצאות אדירות אבל עם המון עבודה רצינית במכון כושר בנוסף קריאטין ואחרי שבוע של מנוחה כולל פרוווירון מתחיל סייקל שני של סוסטנון מיקס 250 כולל דקה 500 מיליגרם לשבוע
ותוך חודשיים הגעתי לתוצאות ניפלאות ועכשיו אני מתחיל לשחק אותה חזק עם ה סוסטנון 250 אצטט ארוך ו דקה קצר
ההפתעות בהמשך
היכן ניתן למצוא פרבולן נקי ואמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית